Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden v.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje ikke den mest vitenskapelige og komplette test, men satt på hytta i påsken og kjedet meg. Tenkte å se hvordan min XPS m1330 holder mot det som er i salg når for tiden og konklusjonen var at min snart 6år gamle XPS m1330 er fult på høyde med det som er i salg nå :)

 

Windows 7 opplevelsesindeks mellom min XPS m1330 og en Acer-E1 kjøpt på kampanje på Elkjøp for 4500kr. nå like før påsken 2013

 

post-15715-0-70145300-1364461569_thumb.png

Lenke til kommentar

SSD vs. HDD? ;) Ellers rart det ikke skiller mer mellom scorene for prosessorytelsen. Og hva er det som skjer med RAM - hvorfor så stor forskjell der?

 

Edit: Var støvfjerning på programmet i dag for min M1330. Deilig med stillegående PC igjen :) Anbefales :thumbup:

Jepp, SSD'en gjør maskinen mer responsiv enn den nye maskinen, mye deiligere å sitte på XPS'en enn den nye acern, og det er skjermen på XPS'en som er noe av det jeg liker best. Greit nok at den ikke har så voldsom oppløsning, men den er lyssterk og har noe av den beste innsynsvinkelen jeg noen gang har sett på en bærbar :)

 

Intel T9300'en i XPS'en er veldig god, prosseroren har mer L2 enn den i5'en som står i den nye maskinen og dessuten er klokkefrekvensen like høy som på den nye.

 

Forskjellen i minneytelsen kommer for det meste av at den nye maskinen har innebygget minnekontroller i selve prosessoren og ikke i chipsettet slik som XPS'en.

 

XPS'en er svært stillegående når du får temmet den, vesentlig kjøligere og stillere enn den nye Acer'n.

 

Og det mest fasinerende av alt, det er nesten 6år som skiller de to maskinene!! :D

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Min skumle plan ;-)

 

post-15715-0-97805900-1365884641_thumb.png

 

Får det ikke ferdig med det første pga mange andre prosjekt, men har alle delene :)

 

Blir litt lodding, men ingenting uoverkommelig. PCIe/USB HUB'en er for å ikke miste funksjonaliteten til 3G kortet som kun benytter USB delen av mini PCIe slotten den står i nå. Det er nok plass i m1330 til å få plass til delene

 

Det eneste jeg ser på som en utfordring er hvordan jeg skal integrere antennen, mulig jeg lager en utrekkbar i selve skjermlokket

Endret av Re-Offender
Lenke til kommentar

Syns det kan se ut som en slik en: http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-DVB-T-HDTV-MPEG-4-Free-View-for-Laptop-ASUS-DELL-IBM-ACER-TOSHIBA-P320-/281038398966?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item416f31a5f6

 

Uansett, hvordan ordner du wifi med #g-kort + USB-hub?

 

EDIT: leste nå hva du har tenkt til å gjøre! GENIALT! Jeg har jo god plass der det optiske drevet var plassert...

Endret av Puke Nukem
Lenke til kommentar

Denne pcen må jammen være den beste investeringen jeg noen sinne har gjort. Over 5 år gammel og starter raskere en flukende ny MacBook Pro, dog uten ssd. Det skal sies at det var marginalt, og det ble en høylytt diskusjon med den stolte eieren av Macen som slettes ikke var enig i at min var raskere. Jeg koste meg i hvert fall stort.

 

-T

Lenke til kommentar

Billiglader til $9,99 på ebay fra Hong Kong anbefales herved ikke! Satt med PC'en i sofaen i helga og plutselig begynner det å lukte svidd og jeg hører en freselyd fra laderen, og ser raskt at den er i ferd med å sprekke opp i skjøten i plasten. Får nappa ut kontakten fort som f*. Temperaturen tatt i betraktning var det nok ikke mye mer som skulle til før den hadde tatt fyr. Guffent :/

Lenke til kommentar

Jeg har akkurat tatt en liten vårrengjøring av vidunderet, men klarte å bli litt for ivrig med keyboardet. Jeg ødela den lille plastramma til den venstre Ctrl-tasten. Gikk på e-bay og gjorde et raskt søk på m1330 key og fikk opp noen auksjoner på div "any one key". Derfor`spør jeg her, noen grunn til at hvemsomhelst av disse auksjonene IKKE skulle gi meg riktig ramme?

Lenke til kommentar
Har et problem her med en m1330 som ikke vil starte. Det som skjer er at startknappen blinker litt, også bare dør den igjen. Noen som har noen innspill til hva feilen kan være, evt hva som kan være lurt å prøve å bytte ut først?

 

Hej

 

Sker dette både på batteri og med lader i? Umiddelbart lyder det meget som om, at det er dit motherboard der er færdigt.

 

Prøv at send mig dit servicetag i en privat besked, så ser jeg gerne nærmere på sagen.

 

Med venlig hilsen

 

Karina Hansen

Dell | Social Media & Communities Professional

Følg os på Twitter: @DellLytter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...