Gå til innhold

Ditt største ønske?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har egentlig ikke lyst på noe stort. Liker livet igrunn sånn som det er. Men hadde selfølgelig ikke skadet med mer penger eller noe sånt.

 

Men det jeg har lyst på er å kunne lese tanker. Nesten slik som man bruker øynene, så vil jeg ha ett tankeøye om du vil, som jeg kan bruke til å se tankene til folk. Hadde vert en vannvittig fordel. Og det hadde vert ganske interresant å vite hva folk egentlig syns om meg.

Lenke til kommentar

Jeg ønsker å kunne ta til meg informasjon og kunnskap uansett hvor vanskelig det er uten å måtte bruke lang tid på å pugge osv. Altså kunne ta opp informasjon svært lett. Og selvfølgelig kunne bruke denne kunnskapen. F.eks kunne lese en bok om det russiske språket og uttale, og når jeg er ferdig så kan jeg snakket flytende russisk. Eller lese en teoretisk bok en gang, så kan jeg alt det jeg vil vite om emne. Også må det gjelde andre egenskaper en bare det og huske, f.eks. lære seg å spille gitar, synge eller andre ting som man vanlig vis trenger lang tid på å «få inn i fingrene».

 

Kunnskap.

Endret av Blackslash
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...