Taurean Skrevet 21. januar 2018 Del Skrevet 21. januar 2018 (endret) 2:18 ^^ Endret 21. januar 2018 av Taurean Lenke til kommentar
kameleonto Skrevet 21. januar 2018 Del Skrevet 21. januar 2018 Hei. Har ofte lurt på det samme mangen ganger hvordan di mørner kjøtte. å etter en del utprøving så fant eg ut at å blande natron med litt lunkent vann å blande det inn i kjøtte i 30min+ så blir kjøtte så mørt att det bare smelter. å det beste er att det fungere med alle typer kjøtt om det så er det seigeste kjøtte så blir det faktisk mørt. Den må jeg virkelig teste! Jeg har lenge lurt på hvordan å få kjøttet så fantastiskt mørt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0 Skrevet 7. februar 2018 Del Skrevet 7. februar 2018 Hei. Har ofte lurt på det samme mangen ganger hvordan di mørner kjøtte. å etter en del utprøving så fant eg ut at å blande natron med litt lunkent vann å blande det inn i kjøtte i 30min+ så blir kjøtte så mørt att det bare smelter. å det beste er att det fungere med alle typer kjøtt om det så er det seigeste kjøtte så blir det faktisk mørt. Hvor mye natron og vann pr kg kjøtt? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 14. februar 2018 Del Skrevet 14. februar 2018 (endret) Følg denne lille guiden: 1. Finn deg en fin hund som er tynn med masse kjøtt. 2. Barber alle hårene dens av. 3. Finn fram verktøy til og skjære ut det du kaller "mørt" kjøtt. 4. Voila, der har du en kinesisk hemmelighet. On topic: Nei et alternativ er vell og dra til en ren slakter, en som driver kun slakteri, og gi han/hun noen korner ekstra for og få det beste/møreste kjøttet. Håper dette løser oppgaven din. ...men hold dere unna bjørnekjøtt , brum brum Det er nok mye rart i hot-dog også Endret 14. februar 2018 av Slettet+9817324 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå