Gå til innhold

Protein som smaker godt blandet med vann


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes sjokolade 100% whey og whey tech til proteinfabrikken er ok. Blander seg lett ut.

 

Men, smaken er som baken, er neppe alle som er enige i at disse smaker godt. Kluet er å prøve seg frem til noe du selv liker. Det er også en viss vanesak involvert i proteinpulver.

Lenke til kommentar

Pro-80 fra tn.no med sjokoladesmak burde være safe. Overhodet ingen klumper, selv etter bare en 5-10 sekunders risting i shakeren, og en helt akseptabel smak. Må si meg uenig i påstanden over om at whey tech blander seg lett ut. Mine erfaringer med det er at man kan riste så mye man vil, la det stå en halvtime eller hva som helst, og det er fortsatt klumper oppi.

 

Nutrisport 90+ fra ej-shop.no er også helt grei smak og løses 100% opp med en gang. Smaker i vann omtrent som en utvannet oboy kanskje. Som med Pro-80, en helt akseptabel smak. Ikke sånn det første du tenker på når du er tørst, men helt greit å få ned.

Lenke til kommentar
Må si meg uenig i påstanden over om at whey tech blander seg lett ut. Mine erfaringer med det er at man kan riste så mye man vil, la det stå en halvtime eller hva som helst, og det er fortsatt klumper oppi.

 

Da lurer jeg litt på hvordan du rister?

Lenke til kommentar
Må si meg uenig i påstanden over om at whey tech blander seg lett ut. Mine erfaringer med det er at man kan riste så mye man vil, la det stå en halvtime eller hva som helst, og det er fortsatt klumper oppi.

 

Jeg tror du bør fokusere på å trene ristemuskelen på treninger fremover :p

Men seriøst, jeg rister ut pulveret så det ikke ligger noe på bunn, venter 20-30s, rister en tur til, drikker. 0 klumper. Klart, det kommer sikkert litt ann på forholdet mellom pulver og vann.

Lenke til kommentar
Jeg tror du bør fokusere på å trene ristemuskelen på treninger fremover :p

Men seriøst, jeg rister ut pulveret så det ikke ligger noe på bunn, venter 20-30s, rister en tur til, drikker. 0 klumper. Klart, det kommer sikkert litt ann på forholdet mellom pulver og vann.

 

Skal ikke avskrive muligheten for at jeg har fått noe slags feilprodusert vare eller noe da, det vil også forklare smaken som er helt for jævlig, og strengt tatt uegnet for salg. :)

Lenke til kommentar

mikseproblemene som det er snakk om kan ha noe med at dere sammenligner whey isolat fra TN (som er mye renere enn whey tech) med whey tech som har 80-20 med whey og kasein. Hadde vært mye gunstigere å sammenligne det med whey isolat fra proteinfabrikken, som blander seg meget lett ut og blir som en saftdrikk.

 

Jeg vet i alle fall at min pure caseine er et helvete å blande ut.

Endret av Databamse
Lenke til kommentar
mikseproblemene som det er snakk om kan ha noe med at dere sammenligner whey isolat fra TN (som er mye renere enn whey tech) med whey tech som har 80-20 med whey og kasein. Hadde vært mye gunstigere å sammenligne det med whey isolat fra proteinfabrikken, som blander seg meget lett ut og blir som en saftdrikk.

 

Jeg vet i alle fall at min pure caseine er et helvete å blande ut.

 

Har du sammenligna med Nighcharge fra PF (80% kasein 20% whey)? Slet fælt med å få blanda ut den skikkelig i starten, men lærte meg fort at jeg måtte øke vannmengden, riste fort som f..., og drikke før det ble gjørme ;)

Lenke til kommentar
Har du sammenligna med Nighcharge fra PF (80% kasein 20% whey)? Slet fælt med å få blanda ut den skikkelig i starten, men lærte meg fort at jeg måtte øke vannmengden, riste fort som f..., og drikke før det ble gjørme ;)

"Sement" er stikkordet her :p Ja, mere vann gjør susen.

 

Jeg har prøvd night charge også. Den smakte bedre enn pure caseine og var sikkert litt lettere å blande ut. Proteinfabrikken kommer jo med følgende tips på pure caseine selv: "Tips: Dette proteinet har en helt spesiell struktur. Det anbefales å benytte en hurtigmikser ved bruk av dette produktet."

 

Neida, det går stort sett greit å blande, det er teknikk, må være rask å begynne ristingen med en gang vannet treffer bunnen imo, må man hive på lokket og begynne før det setter seg fast i bunnen. og hvis det setter seg fast i bunnen må man øke ristingen dramatisk, så mye at noen ganger går lokket av og søler over hele skjorta (som har skjedd i alle fall 3 ganger, mulig det er fordi jeg bruker gamle shakere med lokk fra nye shakere)

Endret av Databamse
Lenke til kommentar
mikseproblemene som det er snakk om kan ha noe med at dere sammenligner whey isolat fra TN (som er mye renere enn whey tech) med whey tech som har 80-20 med whey og kasein. Hadde vært mye gunstigere å sammenligne det med whey isolat fra proteinfabrikken, som blander seg meget lett ut og blir som en saftdrikk.

 

Jeg vet i alle fall at min pure caseine er et helvete å blande ut.

Jeg sammenlignet ProZyme (50/50 fordeling mellom myse og kasein) med Whey Isolate fra PF.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V

Hva med å sjekke activate serien til Norkost.no?

Har bare gode erfaringer derfra. Blander i alle fall gaineren min derfra av og til med vann, og det smaker greit. Løser seg også lett opp. Slik jeg har forstått det, er det det samme med proteinet.

 

Fyren som driver norkost er kjempegrei. Send en melding via siden og spørr etter smaksprøve :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...