Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som er skuffende er at Fallout 4 blir som Halo DST, ingen ting nytt og alt bygges på den gamle plattformen. Så for meg virker FO4 som en utvidelsespakke, hvor alt denne gangen skjer i Las Vegas.

 

Jeg tror de strekker strikken altfor langt og at folk nå er lei Fallout 3 looken og vil ha noe nytt. Fallout 4 kan selge dårlig om det blir det samme gamle i ny by.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Tok fra dette spillet igjen igår, deilig! Etter ha rundet det litt for tidlig forrige gang. Gøy å begynne på nytt

 

Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor

Hvis jeg sprenger Megaton, hvor kan jeg trade ting jeg finner ute i wastelandet? Hva er det jeg MÅ gjøre i megaton før jeg kan sprenge den?

Lenke til kommentar

Ja, hvis det blir som FO3 bare med nye omgivelser er jeg usikker på om jeg kjøper. Forhåpentligvis vil Black Isle(?) ha noe å si for gameplayet... FO3 ble hakket for actionbasert, en flott måte de kunne gjort det litt mer tro til de eldre spillene men samtidig fått det til å funke i den åpne verden ville vært å kopiert litt av, eller la seg inspirere av Valkyria Chronicles sitt gameplay. Sjekk ut på Youtube, så skjønner dere sikkert. Fallout+VC ville vært mitt drømmespill.

Lenke til kommentar

Er det sånn at huset man får i Megaton (får først en nøkkel for et quest man gjør)er det huset som er huset mitt gjennom hele spillet?? Hvor ser jeg når jeg begynner å bli trøtt/sliten, slik at jeg må sove? (vet det er dumt spørsmål, men er så sykt mye å sette seg inn i)

Er det også nyttig å lese manualen som følger med spillet?? Står det mye nyttig der??

Lenke til kommentar
Er det sånn at huset man får i Megaton (får først en nøkkel for et quest man gjør)er det huset som er huset mitt gjennom hele spillet??

Kort svar: Ja.

 

Lengre svar: Nja. Det huset i Megaton (evt Tenpenny Tower suiten) er det eneste du eier gjennom spillet, men det er ingenting som hindrer deg i å ta over et hvilketsomhelst hus og bruke det som safehouse. Eneste er jo at du ikke får Bobblehead-hylla og custom innredningen utenfor Megaton/Tenpenny Tower.

 

De fleste husene lagrer ting du slenger fra deg og putter i skap osv, men det finnes noen som resetter seg og dermed sletter tingene dine. Kan være lurt å dobbeltsjekke dette på nett før du eventuelt bosetter deg.

 

Hvor ser jeg når jeg begynner å bli trøtt/sliten, slik at jeg må sove?

 

Soving er bare for venting, healing og "well rested" (+10% exp i 12 timer).

 

Du MÅ ikke sove, men sov en time når du ser en seng, så sparer du Stimpaks ;)

 

(Og det finnes flere mods om du absolutt ønsker å bli trøtt/sulten)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...