Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341
Hver gang jeg reiser til Rivet City klikker spillet etter et par sekunder. :hmm: Lenge siden jeg har spilt. Skal nok utforske litt etterpå! Noen hemligheter etc. på Point Lookout btw?

 

 

Har tatt sidequesten hvor man skal sprenge ubåten.

 

 

Om du har broken steel installert er rivet city veldig buggy og prossessorkrevende, iallefall på xbox (hakker, mye ekstra som er loadet ved spawnen der). Vet ikke om det har noe med det å gjøre

Lenke til kommentar

Det er nok det ja. Bare jeg snakker med Fawkes (Enda han ikke er rekruttert) Kan jeg bare si til han: You have to start the purifier!. Det samme gjelder Clover, og alle companions. Når jeg ikke har de med meg engang. Det suger for da får jeg ikke spilt gjennom broken steel. Fordi jeg står bare stille og kan ikke røre meg hvis jeg går i rommet med purifier.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
I dag når eg skulle reise til big town så merket eg at det ikkje var noen der, har noen merket noe lignende at folk bare forsvinner ?

 

 

Hvis du drar fra byen før quest-historien der er 100% fullført (noe som faktisk er ETTER du fullfører questen) blir de slakta av super mutanter som du ikke var der for å stoppe

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte en pakke med tre spill i her om dagen (F1, F2 og F:Tactics), og startet på eneren i går. Etter å spilt det en del kan jeg forstå meg på de som er "sinte" på treeren, fantastisk spill! Bortsett fra en glitch som hindrer meg fra å fortsette med main quest, da.

 

Jeg elsker Fallout 3, men originalene har noe eget treeren ikke har klart å få til i det hele tatt. Jeg synes egentlig at F3 burde vært en "spin-off", liksom at det bare burde hete noe annet. Men da hadde det kanskje blitt litt mer assosiert med Fallout: Brotherhood of Steel, og kanskje fått litt lavere salgstall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...