Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Brukte en capmine for å drepe super behemothen jeg. La den bare ifra meg og håpet at han gikk på den. Noe han gjorde! :) Fungerte temmelig godt synes jeg!

?

 

Stemmer, gjorde det til meg ihvertfall. Når jeg først kom til Galaxy Radio Station så kom en svær sak som dette. De andre folka drev og skøyt på den og jeg rusla ned, la fra med en mine og gikk bort. Så kom han springende og gikk på mina. Foten ble sprengt bort og tingesten daua! :) Hvor mye HP har egentlig en slik Behemoth? På CapMine til meg står det at den tar sånn 300 HP eller noe sånt. Kan jo godt hende at han hadde mistet litt HP pga de andre som skøyt på han men. Dette tenkte jeg aldri over egentlig. Har heller ikke møtt noen flere sånne siden da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Noen som vet hvor jeg finner nuka cola quantum's? Har levert minst 20(kom ut av tellinga :!: ) til dama i Girdershade, og må levere 30 stk.

 

er noen i mat butikken rett sør for megeton der...trur det er sør.....

 

noen som vet hvordan jeg får den hunden jeg ser på trailerene?? spilt mellom spillet en gang men har ikke fått den

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343

noen som vet hva jeg kan bruke "gibsons key" til?

 

 

fant nøkkelen sammen med en lapp der det sto "search the house", på et hodeløst lik i et kontorlokale, et stykke nord for rivet city

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343
noen som vet hva jeg kan bruke "gibsons key" til?

 

Nøkkelen brukes til å åpne et bitte lite modelhus som du finner i stua i et av husene i Minefield. Modelhuset kan alternativt dirkes dersom du har lockpick skill på 100.

 

http://fallout.wikia.com/wiki/Gibson's_key

 

 

takker! skal sjekkes! den wikien har jeg av en eller annen grunn ikke visst om, så den skal lagres i favoritter. legger meg flat pga mitt manglende google initiativ:p er så redd for å få vite mer enn jeg vil når jeg googler, men her fikk jeg akkurat nok med hjelp:)

 

har forøvrig funnet frem fallout igjen etter et opphold på over 3 uker. har blitt mye fm i det siste:p finner stadig ting som gjør fallout til et engasjerende og arti spill!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343

jeg vet at jeg kommer til å spille gjennom spillet en gang til, som bad ass, så om jeg misser litt hist og pist så er ikke det så farlig:) misset litt mer enn jeg ville i dag, under en samtale med en npc. husker ikke hvem det var, men vi var midt i en lengre samtale, så kom ene bikkja mi hoppende opp i fanget mitt og valgte replikk for meg, samt skippa svaret, så den samtalen fikk jeg ikke mye ut av:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...