Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gutt 17. Kommer uten orgasme


Gjest Guest_giske

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_giske

Hei!

 

Jeg har et seksuelt problem. Når jeg onanerer, blir onanert eller sugd er det ikke noe problem. Da kan jeg holde igjen så lenge jeg vil. Problemet er at når jeg har regulært vaginalt samleie kommer jeg veldig fort. Det vil si: Jeg ejakulerer, og er "ferdig" med akten, selv om jeg ikke har fått noen "orgasme" eller klimax. Det er mer sånn: "Helvete også.. Så jævli klissete a gitt. Nå får jeg ikke knullet mere heller" i stedet for: "WHÆÆÆÆÆÆÆÆÆ ÆÆÆ ÆÆ ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!! ah.. ah.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!" Hvis dere skjønner hva jeg mener

 

Hva skal jeg gjøre? Har prøvd alle triksene i boka. Jeg har runket før akten, jeg har tenkt på både bestemødre og lenestoler, men jeg kommer like så fordømt! Det skjer blandt annet hvis jeg presser hoftene mine mot hennes og stanger penishodet mot bunnen av hennes vagina.

 

Hjeelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det står ganske mye om dette rundt om kring:

 

- Prematur ejakulasjon (Sexologen)

 

- Orgasmekontroll (Sexologen)

 

- Slik holder du lenger under dyna (DinSide)

 

- Prematur ejakulasjon (Doktor Online)

 

osv...

 

Det er, som du ser, ganske vanlig, og det viktigste er å trene opp bekkenmuskulatur, og generelt kontrollen "der nede".

 

Man har jo da øvelser som å henge et vått håndkle over den når den er stiv, og så stramme, slappe av, stramme, slappe av... for å løfte håndkledet opp og ned. Begynn med dette etter du har dusjet, f.eks. Det er mange sånne type øvelser.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_giske

Vi prøvde analsex i går/natt/dag morges og da var det en helt annen dans ;)

 

Lang og deilig akt, lang og deilig pikk og langt og deilig rør :)

 

det hjalp kanskje også at vi lå i skje i stedet for misjonær og ridestilling.

 

Får prøve litt andre stillinger når hun begynner på piller igjen (i neste uke) gidder ikke å kjøpe kondomer når det er så mange andre måter å gjøre det på :)

Lenke til kommentar

Dette går helt klart på din "tenning". Det er ofte slik at man som gutt må ta ett valg: Enten gå for å selv ha et deilig samleie, eller ha fokuset på dama.

 

Mitt tips til deg er å forsøke å tenke på noe annet. Du er rett og slett så tent at det går for deg tidlig. Prøv å tenk på noe negativt, eller noe helt annet når dere har sex. Det er lettere sagt enn gjort, men dette er veien å gå for å holde ut lenger.

Lenke til kommentar
Gjest guest_giske
prøv å bytt kjønn på din sexpartner;)

Haha :p Har nok virkelig ikke noe med det å gjøre.

 

Problemet for øvrig er borte og vel så det :D Nå kan vi uten problemer ha samleie sammenhengene i tre kvarter uten at det gjør meg en flue ;)

 

Kan det ha noe å gjøre med at det var veldig lenge siden min forrige gang før jeg og min nåværende kjæreste hadde samleie for første gang?

 

Anyways, takk for hjelpen :) Nå funker ting som det skal :) ALLE ting :D

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...