Gå til innhold

Kulturo: Iron Man


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et lite spørsmål. ut ifra det jeg har lest om denne filmen hittil så har jeg ikke sett at Ironman i seg selv har noen superkrefter, bare en fancy drakt. Har jeg bare slurvet når jeg har lest eller er denne mannen faktisk bare "vanlig"?

 

Ingen superkrefter nei. Han er bare ekstremt smart:)

Lenke til kommentar

Da var filmen ferdig, og jeg er imponert over hvor kul denne filmen er!

For det første er lydsporet her vilt; kuler og bombene sitter akkurat der de skal, mens surrounden var helt grei. Syns det manglet litt i soundtracket, men ikke noe som egentlig teller veldig negativt.

 

Det blir helt klart trekk for unødvendige onelinere, selvom noen av de til tider fungerer. De kunne også spart seg for følelsene ;)

Alt i alt en leverte denne det jeg trudde og karakteren må nok bli en svak 8/10. Neste gang jeg ser denne går nok karakteren ned til 7/10, for da er det ikke like hipt lenger.

Lenke til kommentar

Og så er det bare til å glede seg til Hulken etter denne her. Den nye traileren som kom i dag viste potensiale:

 

http://www.apple.com/trailers/universal/th...hulk/large.html

 

Må si jeg er veldig glad for at Marvel ser ut til å begynne bra. Får bare håpe Iron Man gjør det godt på kinoen. Så kanskje vi kan få oss en film om tordenguden vår, for ikke å snakke om en Avangers-film :)

Lenke til kommentar

7 av 10 er nok en passende karakter å gi og nok den oppfatning de fleste av hvermansen vil sitte igjen med. For egen del var dette en 9 av 10 film. Den gjorde alt riktig, også tempoet (det var bra det var ujevnt). Så mange hint til Marvel-universet. Og man må forresten vente til etter rulleteksten, da dukker Samuel L. Jackson opp. I en scene som vil få samtlige Marvel-fans til å sikle. :)

Lenke til kommentar

Så filmen i går, og den er utvilsomt en av tidenes beste superhelt-filmer. Jeg likte at den ikke tok seg selv for alvorlig, og tross noe haltende fremdrift til tider (som anmelderen påpeker) gjør Robert Downey Jr. rollen sin helt perfekt. Han får faktisk vært litt skuespiller, noe som er mangelvare i de fleste superheltfilmer ("Batman Begins" er et hederlig unntak her).

 

Effektene var helt fantastiske - selv om man vet at det ikke er ekte metall-luker som åpner og lukker seg så tror man de er det allikevel.

 

Velspilt, pent, meget underholdende (den er faktisk bitende morsom til tider, i motsetning til Spiderman 1/2/3 som er to timer med sipping og EMO-Tobey) og man blir bare i et veldig godt humør av å se den. Popcorn og brus, ta en tur til kinoen :)

 

Forøvrig:

Sure to be the first bona fide blockbuster of 2008, Iron Man already has its first crown to claim. The Marvel icon's inaugural foray onto the big screen is not only Certified Fresh and Rotten Tomatoes' best-reviewed film of the year so far -- it's also potentially one of the highest-rated superhero movies of all time.

 

http://www.rottentomatoes.com/m/iron_man/ (96% på Rotten Tomatoes)

Endret av josh909
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...