Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

OK med prostitusjon?


Gjest Guest_Peter_*

Anbefalte innlegg

Som sånn cirka jomfru (ja cirka faktisk :p) og snart 23 forstår jeg vel situasjonen bedre enn de fleste. La en ting være klart, du trenger IKKE sex med en prostituert. Det du sannsynligvis trenger er å innse at du faktisk ikke er i en merkelig situasjon. Det er absolutt ingenting galt i å være jomfru, og en vettug jente/kvinne vil aldri henge seg opp i det. Du sier «Jeg vil aldri "få det" på den normale måten». Problemet er at du tar feil, og det er det du må innse. Sannsynligvis så sitter du vel i en situasjon hvor du nekter å innse at noen vil like deg. Du henger deg opp i et eller annet med deg selv som du fast bestemt mener hindrer deg i å bli likt, elsket, og tror det vil for evig hindre deg. Jeg tar vel ikke mye feil her, gjør jeg vel?

 

I såfall tar du heldigvis feil. Tro meg, jeg har (dessverre) vært rundt der selv. Det du faktisk trenger er å innse at slike tanker ikke har noen rot i virkeligheten. Det du faktisk trenger er ikke sex, men å bli elsket for den du er. Rett og slett få et levende bevis på at det er mulig, og at endel tanker i hodet er idiotiske. Å ha sex med en prostituert kommer aldri til å hjelpe døyten på problemet. Dvs. selv om jeg selv har vurdert muligheten har jeg aldri vært i nærheten av å gjøre det fordi jeg faktisk vil at det skal være ekte. Som nevnt tidligere i tråden, det er mer eller mindre følelsesløst. En prostituert vil aldri få eller ha genuine følelser for deg, iallfall ikke den typen du trenger. Ei random jente/kvinne på byen (eller hvor det nå måtte være) som bare måååå kysse deg og er litt småredd for at du ikke vil fordi hun tror du egentlig er homo, det er nok mer i den rettningen du trenger.

Endret av Ernie
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først er det å bli kvitt jomfrueligheten. Så er det at du ikke har sex ofte nok. Nei, du må ordne opp i at du er så sjenert, ellers kommer det til å forfølge deg resten av livet. Det er ikke sexen selv som plager deg, men det at du i dine øyne ikke er på høyde med andre, og det plager deg virkelig. Kanskje tror du ikke at det går an å like deg, elske deg, som Ernie skriver. Å ha sex én gang med en prostituert vil hjelpe omtrent null, kanskje til og med gjøre oppfatningen din av situasjonen enda verre (du måtte ty til desperate tiltak for å få deg noe).

 

Du må pent utfordre sjenertheten din helt til du klarer det én gang, så en gang til, helt til du selv tror på at du klarer det når du går inn for det. Så gjør du det noen flere ganger, ellers kommer tvilen tilbake. :) Når du er komfortabel med at du klarer det, gjør du det så mye du har lyst til, men ikke unnskyld deg overfor frykten at du egentlig ikke har lyst uansett, det er tull. At du innbiller deg at du ikke har andre muligheter er også en unnskyldning overfor deg selv for at du ikke tør å trosse frykten. Tro meg, slike unnskyldninger kjenner jeg til altfor godt. Før eller senere må du trosse frykten din, enkelt og greit, gjerne opptil flere ganger til den ikke lenger holder deg igjen mer enn du konsekvent klarer å trosse (litt nervøs er man alltids med mindre man holder det gående på fulltid :p) – noe som er vanskelig, for det er jo akkurat dét som er problemet i utgangspunktet. Derfor tør du ikke før du tør, og det er faktisk bare et valg der og da, selv om det er faen så vanskelig når følelsene stritter i mot. Først når du klarer dét kan du komme deg videre på ordentlig. Mer er det ikke å si om den saken, så ikke let videre i all evighet etter andre bortforklaringer.

 

Just do it! Let go and just do it!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*

Det er flere grunner til at jeg vurderer å oppsøke en prostituert. Kanskje kan man si det som Phax skriver, jeg er kåt og vil knulle, men det stikker egentlig dypere enn som så. Denne delen av livet er egentlig ganske vesentlig for de fleste tror jeg, men blir vel også tatt for gitt av de fleste. Jeg derimot tar ikke dette for gitt. Det heller ikke slik at jeg fikserer på denne problemstillingen hele dagen lang. Jeg er ikke en overkåt taper som bare må pule for enhver pris. Jeg er ikke bare en "jomfru", eller hva det nå enn er man kalle menn i denne situasjonen, jeg er også andre ting. Jeg er likevel nysgjerrig på det hele, samt er ganske trist for at dette mangler i livet mitt. En prostituert vil aldri gi noen intimitet, men bare kald sex. Kjipe greier helt klart, langt i fra optimalt, og ikke noe jeg noensinne egentlig har drømt om. Det er likevel noe jeg nå vurderer å gjennomføre. Jeg er lei av å ha dette hengende over hodet mitt. Jeg vil bort fra dette "virgin"-stemplet. Ingen andre vet om dette, eller ville noensinne mistenke meg for å være en taper i kjønnsmarkedet, men i mitt eget hode er dette noe som irriterer meg litt i hverdagen.

 

Erotikkforum eller lignende som Aspic nevner er altfor avanserte greier for meg. Folka der er vel svært interessert i sex, samt sikkert ganske drevne i spillet. Jeg tror jeg ville følt meg ekstremt ukomfortabel i en slik situasjon, og ikke er jeg en "sex-person" heller. Jeg er en sjenert vanlig person, som har sklidd litt ut på tynn is på dette området i livet. En prostituert ville i hvert fall gi total anonymitet, og ingen sure miner tross elendig sex....

 

Jeg har heller ingen skader eller lyter, har vanlig utseende. Dette er en psykologisk greie, men det betyr ikke at dette blirt et mindre problem.

 

Det psykologiske aspektet er at jeg føler meg for gammel + Jeg har heller aldri lært meg hvordan å sjekke opp kvinner. Jeg er blank på dette området. En player-guide kan ikke gi meg gode råd. Det blir for avansert. Jeg kan liksom ikke basics en gang + har jeg ikke et spesielt tett sosialt nettverk, så jeg møter få kvinner, og er heller aldri ute på byen.

 

Derfor lufter jeg denne ideen min om å dra til Amsterdam. Faktisk har jeg hele tiden vurdert "the virgin experience"

 

Det er en komplisert problemstilling. Jeg anser meg også ikke som en tilhørende i den vanlige hore-kunde gruppa, så det er derfor jeg føler jeg kan gjøre dette uten at det gir meg en kraftig bulk i selvbilde. Samtidig er jeg usikker på om jeg vil like opplevelsen. Det blir en avveiing: evig sølibat, eller hoppe ut idet med en hore. Det er et dilemma jeg ikke helt greier å avklare.

Lenke til kommentar

Personlig ville jeg aldri ha dratt til en prostituert, men jeg skal ikke være en av de som sitter på min høye hest og forteller deg at det er galt av deg å oppsøke en prostituert. Jeg vil bare at du skal tenke over at den jenta, eller gutten for den saks skyld, som du velger å kjøpe seksuelle tjenester av kan være ett offer for menneskehandel eller tvang av halliker. Nå finnes det vel legale horehus i utlandet som er relativt trygge og stuerene etter det jeg har hørt. For meg blir det prinsippielt galt å betale for sex, årsaken tror jeg er at jeg ikke har sex for å ha sex, men jeg har kun seksuell omgang med en partner jeg har planer om å tilbringe store deler av livet mitt med. For min del så innebærer sex mer føleleser og det å hengi seg 100% til sin partner enn bare det å få tømt seg og få utløp for seksuelle spenninger.

Lenke til kommentar

Jeg må bare få sagt en liten ting. Man blir ikke god i senga av å ha sex en gang. Og tror du det hjelper på selvtillitten på ha sex med ei hore? Du MÅ ta tak i deg selv og se på ditt eget liv. Du høres ikke ut som et patetisk fyr, og det er mange værre mennesker enn deg der ute. Og tilogmed de får seg noe uten å måtte betale for noe. Du må bare hoppe i det. Det finnes ett menneske der ute som er ment for deg.

 

Mitt forslag:

- Bli medlem og send en pm til PUA, hvor du forklarer situasjonen din.

- Deretter drar du til frisøren, og kjøper deg noen nye klær.

- Så drar du på byen og prøver ny taktikk.

- Så prøver du helt til det går ;)

 

IKKE GI OPP!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*
Jeg må bare få sagt en liten ting. Man blir ikke god i senga av å ha sex en gang. Og tror du det hjelper på selvtillitten på ha sex med ei hore? Du MÅ ta tak i deg selv og se på ditt eget liv. Du høres ikke ut som et patetisk fyr, og det er mange værre mennesker enn deg der ute. Og tilogmed de får seg noe uten å måtte betale for noe. Du må bare hoppe i det. Det finnes ett menneske der ute som er ment for deg.

 

Mitt forslag:

- Bli medlem og send en pm til PUA, hvor du forklarer situasjonen din.

- Deretter drar du til frisøren, og kjøper deg noen nye klær.

- Så drar du på byen og prøver ny taktikk.

- Så prøver du helt til det går ;)

 

IKKE GI OPP!

 

 

Jeg holder på å jobbe med selvbildet mitt. Det er en av grunnene til at jeg vurderer dette. Jeg tror kanskje dette vil gjøre meg litt mer løs og ledig generelt sett. Slappe av litt mer.

 

Det er ikke det at jeg prøver å bli god i senga. Det er heller det at jeg ønsker å føle meg litt mer normal.

 

Hjelper det på selvtilliten å ha sex med en prostituert? Kanskje ikke, men kanskje det vil svare på noen spørsmål jeg har... Hvordan nærhet til en kvinne føles, kanskje jeg vil føle meg litt mer voksen om enn på en merkelig måte.

 

Jeg prøver å ta tak i mitt eget liv, men det er vanskelig å vite hva som er galt i mitt liv. Jeg ser helt vanlig ut, er ikke en kjiping, har en ryddig økonomi, har utdannelse, har reist litt, osv. Det er et eller annet merkelig med meg som gjør at jeg ikke er i stand til å fikse dette på normal måte. Skal jeg analysere mitt eget liv, så handler det egentlig om manglende muligheter sosialt sett. Jeg er ikke spesielt sosial, og vet heller ikke hvordan jeg skal bli det. Jeg har vært litt for sjenert for lenge. Jeg tar tak i dette problemet, og prøver å komme meg videre i livet, men dette med sex plager meg, derfor vurderer jeg dette.

 

Jeg liker tanken på at det er noen der ute for enhver, men man må nesten være på utkikk, i aktiv leting for å finne noen, og det er jeg ikke (jeg har inegn sosiale arenaer jeg er medlem av). Jeg er totalt sosial inkompetent, og uten erfaring på både det seksuelle område, og det rent sosiale område. Dette blir et komplekst problem for meg å løse, og vil sikkert ta flere år femover. Jeg jobber med saken, men føler at jeg må gjøre noe drastisk med den seksuelle delen av livet mitt: f.eks oppsøke en prostituert i et bordell i Amsterdam.

 

Jeg skulle ønske jeg kunne lest noen pointers fra pick-up artister, kjøpt noen nye klær, dratt ut på byen osv, men problemet er verre enn som så. Jeg er alene. Jeg kan ikke gå ut på byen alene, det er en barriere i seg selv (hvem drar på byen alene?). Mens dere andre har gått utallige ganger på byen, snakket med et mangfold av mennesker, flørtet og hatt et vanlig liv, så har jeg vært en annen plass. Jeg er ikke en vanlig fyr sånn sett. Jeg mangler noe, jeg har gått glipp av for mye. Det er en ting å bli litt mer selvhevdende, en annen ting å dra på byen alene å sjekke opp damer etter PUA-tips.

 

Jeg gir ikke opp, men kanskje jeg trenger dette for å komme videre?

 

Jeg hadde helt sikkert hatt samme holdninger som dere om jeg hadde et vanlig sosialt liv. Jeg skjønner godt hva dere alle skriver, men dagliglivet mitt er for fattig rent sosialt sett til at jeg orker å ha optimismen dere kanskje vil at jeg skal ta inn over meg. Vær en optimist, så dukker det kanskje opp noe... Jeg vil gjøre noe aktivt nå!

 

Men jeg skal tenke på det du skrev, prøve å finne noen alternativer.

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke du kommer til å føle deg noe bedre av å ha sex med ei hore. Ho gjør det for å få betalt. Det er ikke nærhet, det er bare ett hull som du betaler for å låne litt. Dessuten vet du ikke hva det er av skummle ting inni dette hullet.

 

Man kan jo snu situasjonen på hodet. Hvis jeg møtte deg på byen og ble tiltrukket av deg, så ville jeg ikke hatt sex med deg om du hadde hatt sex med ei hore. Og hadde jeg hatt sex med deg og fått vite om hora i ettertid, så hadde jeg blitt forbannet.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*
Jeg tror ikke du kommer til å føle deg noe bedre av å ha sex med ei hore. Ho gjør det for å få betalt. Det er ikke nærhet, det er bare ett hull som du betaler for å låne litt. Dessuten vet du ikke hva det er av skummle ting inni dette hullet.

 

Man kan jo snu situasjonen på hodet. Hvis jeg møtte deg på byen og ble tiltrukket av deg, så ville jeg ikke hatt sex med deg om du hadde hatt sex med ei hore. Og hadde jeg hatt sex med deg og fått vite om hora i ettertid, så hadde jeg blitt forbannet.

 

 

Hvis jeg hadde møtt deg på byen? Du møter ikke meg på byen. Jeg er ikke der ute. Selvfølgelig er det en av grunnene til min merkelige situasjon, men jeg er nå en gang ganske sjenert, og har et dårlig sosialt nettverk. Jeg kan ikke gå alene på byen, det ville blitt forferdelig. Hadde jeg kunne gått ut på byen, møtt kvinner, snakket løst og ledig om alt mulig, vært en helt vanlig fyr, så hadde ikke dette vært en problemstilling en gang. Jeg hadde aldri giddet å vurdere en hore, om jeg kunne jeg kunne gjort det normale karer gjør ute på byen!

 

Vil jeg føle meg bedre av å ha sex med en prostituert? Kanskje ikke, hun gjør det jo fordi hun får betalt. Jeg vet dette. Jeg har ingen illusjoner rundt dette. Jeg er fullstendig klar over dette faktum. (jeg ville forresten også brukt kondom, men ikke tro at tanken om sykdommer ikke har streifet meg). En prostituert er på jobb, punktum! Jeg derimot vil være en kjøper. Det gir meg ikke akkurat en selvfølelse som er verdt noe, men tenk nå litt på min merksnodige situasjon...

 

Hadde jeg hatt muligheten til å møte en vanlig kvinne på byen, så hadde jeg slått fra meg tanken. Dette har jeg ikke, så planen består... på en måte... jeg er fortsatt litt usikker, liker som sagt ikke hele dette opplegget med prostitusjon. Jeg nekter å tro at noen velger å bli prostituerte, og jeg føler meg selvfølgelig litt skyldig i å utnytte et menneske på den måten. Jeg vet ikke som sagt, jeg må tenke litt.

 

Jeg kunne vært en vanlig mann på leting etter en vanlig kvinne hvis ting hadde utspilt seg litt annerledes, men slik er det altså ikke. Dette må jeg ta konsekvensene av. Jeg er nå annerledes. Et annerledes liv krever i enkeltes øyne litt merkelig livsvalg.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*
Det er ditt valg. Men du er også den eneste som skaper problemer for deg selv. Det er DU som er ditt eget problem. Hvorfor kan du ikke gå ut på byen alene? Forventer du at folk skal komme å hente deg hjemme? Du må da gjøre noe for å bli kjent med folk.

 

 

Jeg er litt uerfaren på dette punktet. For meg virker det merkelig å gå ut alene. Jeg vet jeg er ansvarlig for eget livsløp. Det er jeg smertelig klar over, men skal jeg liksom bare gå ut en kveld helt alene, på en tilfeldig plass, uten noe støtte, for så å snakke med folk? Det er sikkert et merkelig spørsmål for mange, men for meg et reellt ett. Hvem går vel egentlig ut helt alene? Det er egentlig alternativet til det alle her syns er så forkastelig: å gå ut alene, gjøre ting helt alene. Jeg syns det er merklig å melde meg på kurs alene, gå på byen alene, gjøre ting alene. Det hele oser litt desperasjon, og ingenting er vel verre enn det?!

Lenke til kommentar
*snip*

Det eneste som er galt er at du ikke tør. Det er den terskelen du må komme over. Det er lett å la være å prøve, fordi man er på forhånd overbevist om at det går til helvete. Det er frykten som styrer deg, og spør du meg så er dét det egentlige helvete. Det kan umulig bli verre, bare bedre, men da må du ta kontroll. Ikke la frykten styre deg.

Lenke til kommentar

Dude, jeg går ut på by'n alene all the time!

 

Var også en fyr i boka "The Game" som tenkte det var lurt å ha seg med prostituerte så hadde han ihvertfall hatt sex og ble ikke så keen på å få det når han gamet. Om det funket for ham, aner jeg ikke.

 

Du sier du ikke har de helt grunnleggende sosiale kunnskapene. Altså har du en enda større grunn for å fikse dette området ;)

 

Meld deg på et pu-seminar, så kan du se om det funker for deg eller ikke.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*
Dude, jeg går ut på by'n alene all the time!

 

Var også en fyr i boka "The Game" som tenkte det var lurt å ha seg med prostituerte så hadde han ihvertfall hatt sex og ble ikke så keen på å få det når han gamet. Om det funket for ham, aner jeg ikke.

 

Du sier du ikke har de helt grunnleggende sosiale kunnskapene. Altså har du en enda større grunn for å fikse dette området ;)

 

Meld deg på et pu-seminar, så kan du se om det funker for deg eller ikke.

 

 

Hva er disse PU-seminarene egentlig?

Lenke til kommentar

En helg hvor instruktørene først gir dere idéer for så på kveldstid å ta dere med ut på by'n og teste ut idéene. Du får se instruktørene i aksjon og får tilbakemelding på hvordan du selv klarer deg. Send en pm til PUA. Han har peiling på seminarer i Norge.

 

Edit: Mange av seminarholderne har en money-back-garanti. Hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake. Skader ikke å teste :)

Endret av Raijin
Lenke til kommentar

Dere som er imot horer siden det er kald sex, bare et hull, sex for sexens skyld og ikke noe mer. Er dere imot one night stands også, blir jo nesten det samme, spesielt om en er sørpe full. Deter nokk lit mer tosidig, vertfal under akten, kanskje ikke dagen der på allid. Men det er jo kun sex for sexens skyld, man elsker ikke den personen.

Lenke til kommentar
Dere som er imot horer siden det er kald sex, bare et hull, sex for sexens skyld og ikke noe mer. Er dere imot one night stands også, blir jo nesten det samme, spesielt om en er sørpe full. Deter nokk lit mer tosidig, vertfal under akten, kanskje ikke dagen der på allid. Men det er jo kun sex for sexens skyld, man elsker ikke den personen.

 

Jeg vil ikke si det er helt på lik linje, men jeg synes ikke en ONS er så veldig mye bedre enn en prostituert. Når jeg skal ha sex med noen, så vil jeg ha følelser for den personen, slik at det blir "ekte" og ikke bare et random hull fra by'n. Kall meg gjerne håpløs romantiker, men hey, that's me.

 

Angående hele prostituertsituasjonen her, så er det en viss fare for at jeg kommer til å gjenta en del tidligere poster :

 

Nei, du er ikke noe "annerledes" du fordi om du enda ikke har hatt sex. 25 er da ingen alder. Livet er såvidt begynt!

Hele problemet her ligger hos deg, enten du vil det eller ikke. Du må komme deg ut, få deg en ny hobby, begynn å tren, et eller annet! Du ringer til et par kompiser, gjerne i dag, og si at de SKAL være med deg på byn på fredag/lørdag.

 

Som det sies i "40 year old virgin", You're putting the pussy on a pedestall!

Sex er forsåvidt bare sex. Ikke fokuser på selve sex'en men heller fokuser på å begynne å finne deg en flott jente. Da kommer sex'en av seg selv.

 

Og hvorfor tror du at det vil hjelpe deg så fryktelig mye å ha sex med en prostituert ? Er det bare fordi du "vil få det gjort" ? Jeg tror ingenting hadde vært bedre enn om din seksuelle debut hadde vært sammen med en du har virkelige følelser for!

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Peter_*

Dette blir et etisk spørsmål. Prostitusjon er forkastelig i vår kultur, og jeg deler denne etiske overbevisningen med majoriteten av samfunnet. Jeg er derimot i en situasjon som de fleste andre ikke er i. En etisk overbevisning er lett å inneha hvis man aldri blir utfordret. Jeg, i motsetning til de fleste andre, får denne etiske overbevisningen min utfordret (og igjen handler ikke dette bare om å få tømt seg, men også psykologiske aspekter jeg har redegjort for tidligere). Jeg føler at jeg har gått inn i et annet spor enn de fleste andre i min generasjon, gått et annet livsløp. Manglende muligheter gjør at jeg utfordrer min egen etiske overbevisning på dette punktet. Jeg kan jo spørre meg selv hvorfor jeg i hele tatt bryr meg om samfunnets syn på prostitusjon?

 

F.eks så er porno tillatt.

 

Er ikke porno like forkastelig? Og hvis porno ikke er forkastelig, hvis det er greit, hvorfor er prostitusjon så forkastelig da? Hvor mange av dere har ikke forbrukt porno?

 

- Hva er forskjellen på en prostituert og en porno-skuespiller?

 

- Hvor stor er forskjellen på en som kjøper porno, og på en som kjøper sex hos en prostituert?

 

Det handler først og fremst om at man ikke skal la mennesker bli utnyttet. Det handler også om at et meneskes seksualitet er for særegent til at man bør kunne selge den. Mennesker har alltid solgt hva de nå enn hadde for hånden, spesielt under fattigdom, og for kvinner er det lett å finne en kjøper til noe de alltid har, kroppen sin. Derfor er det litt dobbeltmoral når det gjelder samfunnets aksept for porno, og dens forakt for prostitusjon.

 

F.eks det at sex må være med følelser er et annet argument, og med noen man bryr seg om. Jeg nekter å tro at alle ONS der ute skjer med dyp hengivenhet for den andre personen. ONS er noe helt annet enn prostitusjon, men hvis man ser på argumentet om seksualitet som noen ektremt privat, autonomt og som må deles med følelser, så er fenomenet ONS interessant sett i forhold til prostitusjon.

 

(Jeg vet jeg setter dette er spissformulert, men poenget står likefullt)

Lenke til kommentar

Jeg er enig med deg, å kjøpe sex er forkastelig, og at når man får sine etiske verdier utfordret får man virkelig vite hva slags menneske man er.

 

Skal legge til at jeg ikke tror at problemene dine løses ved å ha sex med en prostituert. Og som de fleste andre, jobb med selvtiliten, sett deg i situasjoner der du møter damer og lykke til. Om du bare vil pule har du jo også kontaktsider på nettet.

Endret av Ponzi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...