Gå til innhold

erfaringer med Importhandel.no


Anbefalte innlegg

Kan være at denne posten er feilplassert, men la gå.

 

sikler litt på en In-dash touchscreen for bilpc på importhandel.no

 

siden ser litt tvilsom ut og betingelsene så litt uproffe ut, ser ikke ut som om det er noe å returne til om varen skulle være defekt.

 

har noen erfarninger med denne butikken?

 

Tormod

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med Riroil her. NUF'er bør unngås i alle tilfeller. Stort sett bare drevet av useriøse aktører. Web-sidene og tekstene der er også preget av amatørmessig kvalitet. Hvis du skal ha en billig ting og leveringssikkerhet og etterkjøpssupport ikke er viktig så kan du sikkert bruke denne sida, men jeg ville aldri handlet for over 100'lappen derfra.

Lenke til kommentar

Bare bygger litt på Roroil sitt innlegg.

 

Grunnen til at NUF bør skys som pesten er at det ikke finnes noen verdier i konkursboet, ei heller stilles det noe krav til kapital ved oppstart (I Norge må du ha 100.000,- i aksjekapital for å kunne starte et AS, i England får du kjøpt LTD selskap til 50 øre) Altså kan hvemsomhelst kjøpe et selskap og drive lovlig i Norge. Ved konkurs kan ikke personen bak selskapet forfølges.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Kom over denne tråden når jeg bladde gjennom litt :-)!.

 

Jeg handlet av Importhandel Norge i desember i fjor, for rett over 12000,- via PayPal.

Handlet både hode-enhet 6.5", bilpc, usbcdrom & DVB-T.

 

Da jeg bestilte dette tok de kontakt 30min etterpå og lurte på om jeg ville oppgradere enheten o.l, i e-posten sto det også nummer til dem, så jeg ringte heller.

 

Vi ble da etterhvert enige om en annen løsning, da jeg i utgangspunktet skulle ha en fullverdig PC i en 2DIN enhet. Det ble da til at jeg kjøpte en 2DIN enhet med skjerm & integrert USB cdrom, samt en ekstern maskin som jeg nå har plassert under setet mitt.

 

Han jeg snakket med heter Andree og var veldig hjelpsom, etter det jeg forstod var dette et familie foretak som i utgangspunktet var eid av Baardsen Invest LTD.

 

I pakken fikk jeg også et skriv fra Importhandel om hvordan jeg skulle koble opp akkurat det systemet jeg kjøpte, som hjalp veldig i mitt tilfelle, da det var noen kabler jeg ikke var helt sikker på, hehe, ikke alltid like gode de kinensisk oversatte manualene.

 

Kvaliteten på det jeg kjøpte virket veldig bra, og jeg har ikke hatt noen problemer enda. Eneste jeg hadde problemer med var DVB-T antennen, som tydeligvis ikke fungerte som den skulle, jeg fikk da en ny uten å måtte returnere den gamle!. Det kaller jeg god service :).

 

Eneste jeg har noe å utsette på selv er leveringstiden, da de ikke har så mye på lager enda, så kan enkelte varer ta litt mer tid. Men, jeg ble holdt oppdatert hele veien og totalt sett er jeg storfornøyd, jeg velger dem gjerne igjen!.

 

Om man tar en virkelig titt på siden deres så vil man jo se at all kontakt infoen er der + retur addresse (man må bare vite hvor man skal se, he he).

 

Er man skeptisk, så tar man kontakt, da finner man som oftest ut hva det går i, spør du meg! :).

 

Min karakter:

4/5 (grunnet litt lang leveringstid)

Lenke til kommentar

Jeg vet jo det, at det finnes andre løsninger, som f.eks Ebay, men da er det mer stress, for meg hvertfall, om det skulle skje noe. Foretrekker å betale noen tusenlapper ekstra og få god support innenlands, men det er nå meg da :).

 

Mistenksomt? Jaja, hehe, er nesten aldri innom her, så når jeg første var det begynte eg å bla litt!.

 

Ler litt, for jeg så en som skrev "sjekk hans tidligere innlegg før du beskylder noen" eller noe slikt, så jeg måtte jo sjekke selv, husker ikke helt hva jeg har skrevet for 3-4 år siden. Poenget var at jeg så på det siste innlegget jeg hadde, og der stod det at jeg syntes dette forumet var homseaktigt +++. Det må jo varra ein eller aen trullekuk som har gjort på mine vegne :p. For det huske eg ikkje døyten av :o . Skjønne ingenting eg! :).

 

Just glad I dident get expelled from class (mm, expelled er skrevet helt feil(tror eg)!)

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...