Brian Skrevet 4. mai 2008 Del Skrevet 4. mai 2008 Mohahahah, bare pass på grillen. Lenke til kommentar
n4w Skrevet 4. mai 2008 Forfatter Del Skrevet 4. mai 2008 Brian_N at large again! Han har nuh stjåelt en gassgrill pluss en puddel som de antok han grillet på den stjålne gassgrillen. Halsbåndet ble sendt hjem til eieren sammen med noe som kunne minnet om en miniatyr pølse Lenke til kommentar
FOOrK Skrevet 4. mai 2008 Del Skrevet 4. mai 2008 nam nam, grillmat er det bare knall! selv har jeg en weber spirit e-310 og en weber q100 som selvsagt er gassgriller! disse er suverent enkle i drift, kjappe å få i gang, kjappe å slukke og gir den beste muligheten for justering av varme. Noe som igjen fører til at din grillmat blir en suksess vær gang! Et godt tips når du skal grille, er å grille partypoteter eller delikat poteter som de også kalles. Dette er småpoteter som egner seg svært godt som grillmat og passer til alt! Kjøp en slik aluminiumsform som er tett, hiv potetene oppi, ha på olje og salt. Grill de på medium varme i ca 20 min før du snur de og har på salt på den andre siden. Grill de i nye 20 min og de er klare! Ellers vil jeg anbefale krydrete grillribber fra rema 1000! Knallgode. Kyllingfilet, hamburger, pølser, indrefilet! og rollerburger er også snacks. Lenke til kommentar
NewGUY Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 (endret) Skal grilles på Weber-grill med Weber-grilltenner (UTEN TENNVÆSKE!). Fantastisk.Tilbehøret skal være mamma sin hjemmelagde potetsalat og en sommerdessert etterpå. Potetsalaten er relativt enkel, men mamma klarer å perfeksjonere blandingsforholdet. Kokte poteter, rømme, majones og krydder . Som drikke så passer alt man vil, om det er hvitvin, rødvin, øl, brus eller vann. Kjøttet skal være fra storfe og skal ha bein i en eller annen form som man kan gnage på å virkelig grise seg til :!: . Bare et generelt tips: bytt emnetittel til tråden for oss grillelskere eller noe, Den store (nanana) er ikke alltid like populært hos alle. Ah, hjemmelaget potetsalat er så ufattelig mye bedre enn det man får i butikkene. Men har du prøvd å ha oppdelt sylteagurk i den? Samt litt av veska fra glasset, og litt sitronsaft?`Da får en den ekstra litt syrlige smaken som er så nydelig. Og selvfølgelig litt gressløk på toppen da. Men det beste på grillen er nytrukket sjørøye som er full av urter og saft som grilles i alu folie slik at den nermest koker i marinaden. Serveres med en god salat, rømme og kokte småpoteter. Hadde for noen år siden besøk av slektninger fra sørlandet, de hadde kjørt opp via vestlandet for å se naturen, men hadde drittvær og skodde hele vegen. Den ene dagen de var her så var det strålende sol og 25+ grader. Startet dagen med en lang fjelltur, og kom hjem igjen rundt 23.00, da satte vi oss ned på verandaen og nøyt ett slikt måltid til langt på natt. Og neste dag som de reiste videre var drittværet tilbake igjen. Men den ene dagen var rett og slett den perfekte sommerdagen. Endret 5. mai 2008 av NewGUY Lenke til kommentar
Addan Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 Var på sommerns første grillings hos tante og onkel på lørdag. Grillpølser FTW Lenke til kommentar
Essem Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 Vanlige grillpølser er kjedelig Lenke til kommentar
Addan Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 Det var sånne med ost og noen sånne bratwurst elns Lenke til kommentar
Cashmere Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 Vi har nettopp kjøpt oss gassgrill, og vi har vel ikke gjort noe annet enn å grille mat siden vi fikk den. Tenkte vi skulle grille biff i morgen, kan det bli noe bra? Lenke til kommentar
FOOrK Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 ja det kan det =) dog biff er en av de få tingene jeg helst foretrekker stekt i panna Lenke til kommentar
n4w Skrevet 5. mai 2008 Forfatter Del Skrevet 5. mai 2008 Biff med en god bernayse (?) saus er veldig godt uansett om det er grill eller panne. Det passer godt med noen potetbåter som du steker i ovnen en liten stund. Bør saltes. Lenke til kommentar
chokke Skrevet 5. mai 2008 Del Skrevet 5. mai 2008 Biff med en god bernayse (?) saus er veldig godt uansett om det er grill eller panne.Det passer godt med noen potetbåter som du steker i ovnen en liten stund. Bør saltes. Meh, lag potetskiver stekt i ovn, eller bakt potet og det er perfekt . Stekt løk skal også være med. Lenke til kommentar
Addan Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Biff med en god bernayse (?) saus er veldig godt uansett om det er grill eller panne.Det passer godt med noen potetbåter som du steker i ovnen en liten stund. Bør saltes. Åh det er bare drit godt. Fattern lager noen veldig bra sånne poteter men litt forskjellig krydder, olivenolje osv Lenke til kommentar
wazzza Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Nå fikk jeg lyst til å grille flintsteik med en iskald brun en å drikke til. Men først jeg måkke frem plenen:( Lenke til kommentar
FOOrK Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 i dag skal jeg hjem å grille flintstek, krydrete grillribber, kyllingfilet, maiskolber og poteter. med cola som garnityr nam nam nam nam nam. biff skal være uten saus, kun med salt og pepper, og selvfølgelig medium eller mindre stekt. det er da du kjenner den virkelige biffsmaken!!! Lenke til kommentar
Darkbuster Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Bernesaus er jo utrolig godt. Spesielt litt på siden, eller helt over den saftige biffen din. Ååå, jeg blir sulten. Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Protip: Kjøp noe god sopp i ferskvareavdelingen og pensle med en god grill olje. Tre på spidd sammen med små stykker kjøtt, litt løk, sånne minitomater og annet godt. Lenke til kommentar
FOOrK Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 eller grillspyd med scampi! oi det hadde jeg glemt. sikkert 3 år siden jeg spiste det. hmm, prosjekt til helga grille scampispyd, med løk, champignon, tomat, osv Lenke til kommentar
Essem Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Saus må man ha på biff, hvis ikke blir det tørt. En litt rennende potetsalat kan dog funke. Lenke til kommentar
elZiko Skrevet 6. mai 2008 Del Skrevet 6. mai 2008 Hvilken pils er best ved siden av grillmat? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå