Gå til innhold

Den store Grilltråden


n4w

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Marinert kjøtt er helt klart best på grillen. Forskjellen mellom marinert og ikke marinert kyllingfilet er stor. Men så er jeg hekta på krydret mat også da.

 

Men det aller viktigste ved et vellykket grillmåltid er at det er nok mat, det er viktig. :)

Lenke til kommentar

Tennvæske og grilling hører overhode ikke sammen pga. av at det lukter fælt og plager naboene, setter smak på maten, tar lang tid for å få kullene klare og får folk til å gå over til gassgriller (som igjen ikke er i nærheten av å gi den samme grillsmaken som en kullgrill).

Den absolutt beste måten å fyre opp en grill på er med en elektrisk tenner som gir grillklare kull på ca.15min., og minimal brannfare

Utover http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=23375726 (på tilbud til 69NOk p.t), så kan hagebutikker (Plantasjen vet jeg) ha den.

Et lite tips ved anskaffelse av elektrisk tenner: Bøy den til slik at den ligger horisontalt under kullene og passer ordentlig ned i grillen. Pass på at plasthåndtaket alltid skal være på utsiden av grillen.

Lenke til kommentar
Ny trukket ørret på grillen, med fersk rømme og poteter kan faktisk være mye bedre enn en god biff! Særlig hvis man har fanget fisken selv :p

FY!

FISKERIKKEBEDREENBIFF!NÅERJEGSÅSINNAATJEGBRUKERCAPSOGINGENSPACE.:realmad:

Lenke til kommentar

Det er kun en plass jeg kunne tenkt meg å hatt fisken, i sjøen, ikke på noen grill. Håper ingen av dere fiskeelskere bor i mitt nabolag, for da kommer jeg til å brøle "BRANN" mens jeg hopper opp fra buska og tømmer pulverapparatet nedi grillen og ikke minst skikkelig over fisken.

 

 

:tease:

 

Lenke til kommentar
Det er kun en plass jeg kunne tenkt meg å hatt fisken, i sjøen, ikke på noen grill. Håper ingen av dere fiskeelskere bor i mitt nabolag, for da kommer jeg til å brøle "BRANN" mens jeg hopper opp fra buska og tømmer pulverapparatet nedi grillen og ikke minst skikkelig over fisken.

 

 

:tease:

 

Hva har du gjort nå?

 

http://agderposten.no/article/20080503/LOK...1010/ABONNEMENT

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...