ace855 Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Pølser er for småbarn, spis BIFF Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Etter en opplysende artikkel i VG helg (eller hva det bilaget nå heter) har jeg bestemt meg. Jeg må kjøpe T-bone steak. Lenke til kommentar
ZenCo Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Jeg grillet marinert kylling i dag, Den ble jo helsvart når den bare var halvstekt inni, tips? Lenke til kommentar
dnthalhuk Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Vil tro det er for høy varme som foresaker det. Prøv å stek den på en kaldere del av grillen, dersom det er engangsgrill får du prøve å legge den på en kan hvor det er lite kull eventuelt vente til kullet er blitt grått over hele fjøla. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Hvilken type grill har grillfolket her på forumet? Personlig skjer grillingen hos meg på en kulegrill, med kull. Jeg mener det gir best smak. Lenke til kommentar
Essem Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 Det er kull som gir ekte røykgrillsmak Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 8. juni 2008 Del Skrevet 8. juni 2008 (endret) Velkommen i gjengen for oss som har smaken for ordentlig grilling. Kan folk begynne å skrive hva de har grillet på, når de poster? Endret 8. juni 2008 av Slettet-XHLacM Lenke til kommentar
Brian Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 (endret) Har grillet på kull, gass og elektrisk. Elektrisk gav etter min mening det værste resultatet, gass var ok, men ble det samme som å lage det innendørs på komfyren. Mens kullgrill er helt klart det beste om man er ute etter den idelle grillsmaken Endret 9. juni 2008 av Brian Lenke til kommentar
Lurvefranzen Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Vi har en kjedelig elektrisk grill. Veldig effektiv og enkel å bruke, og alltid et godt resultat, så klager ikke. Dog er favoritt grillen selvfølgelig kulegrill med kull. Ingenting er som marinert biff/kylling, en maiskolbe med Brelett og salt/pepper kombinert med bakte poteter og en iskald cola. Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Griller på en Weber Q100 gassgrill (modifisert til Q140(?) med sidebord) Skulle helst hatt en enkel kulegrill, men reglene i sameiet tillater det ikke, så da ble det "next best thing" (til omtrent 20 ganger prisen på den kulegrillen jeg hadde tenkt å kjøpe.. jaja, så har jeg den mer enn 1 sesong da ) :/ Lenke til kommentar
Essem Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 maiskolbe med Brelett Margarin? Lenke til kommentar
Lurvefranzen Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 maiskolbe med Brelett Margarin? Brelett. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Det er godt, men ikke glem å ta på salt før du griller! Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Og bruk kviteseidsmør i stedet. Lenke til kommentar
Addan Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 (endret) maiskolbe med Brelett Margarin? Brelett. Æsj. Brelett er jo bare sånn hvit tykk gugge. Det er bremykt som eier. 70% smør og 30% vegetabilsk olje. Endret 9. juni 2008 av Addan Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 (endret) Det smelter jo uansett når man hiver kolben på grillen, så jeg skjønner ikke hva som er "the big deal". Fremgangsmåte for å grille maiskolber: - Legg maisen på en tallerken og smør smør over dem. - Dryss dem så med salt (og eventuelt pepper). - Legg dem på grillen til de får en gyllen farge. Gjerne til endene begynner å få nyanser av sort. Eller snakker vi om å ta smør på etter kolbene er grillet ferdig? Endret 9. juni 2008 av Slettet-XHLacM Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Smør tar man selvsagt på etterpå. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM Skrevet 9. juni 2008 Del Skrevet 9. juni 2008 Ja, jeg bruker å gjøre begge deler. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå