Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvordan får man et bra skjegg?


Bluesky

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Viktig og barbere seg nok, mange ganger i uka :) Skjegget kan ta tid før det ser bra ut. Helt normalt at det er en mix mellom tykkelser og farge

 

Så kan dere gå til anskaffelse av en slik skjeggtrimmer :) har en selv og det er utrolig digg å jevne ut ujevnt skjegg, etter det har ligget i vekst noen dager eller uker. Ser ikke så uflidd ut

 

34719093-177x150-0-0.jpg

Lenke til kommentar
barber deg hver eneste dag... hjelper veksten

 

 

jeg trodde det bare var tull.

 

men det virker som at etter jeg begynte å barbere meg så ble det mere.

 

Du har ikke vurdert tanken på at det er det at du begynte å få skjeggvekst som gjorde at du også begynte å barbere deg da? Og dersom man først får hår i trynet er det ingen vei tilbake, da vil man etter en viss tid være dekket av skjeggvekst dersom man ikke høvler det bort med gjevne mellomrom.

 

Dessuten myten om at man får mer hår på kroppen av å barbere det, har jo å gjøre med at det føles grovere og "tykkere" og kanskje også som man har mer hår når hårene er korte.

Lenke til kommentar
Sjegget veks MYKJE fortare etter at ein har byrja å barbere det. Før eg byrja, voks det seint som berre det. No veks det so fort at eg nesten ikkje klarer å halde følgje med det.

Tull ...

Nei det er ikkje tull! Kan hende det er noko gale med meg, men slik er det i alle fall.

Det der har nok mer med at du blir eldre, og naturlig sett får mer skjegg etterhvert.

 

Men det er absolutt ingen grunn til at barbering gjør at det vokser mer. Da lurer jeg litt på hva innholdet av barber-kremen din er :D

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er en myte at skjegget vokser rasker/blir mørkere hvis du barberer deg oftere, det ser derimot mørkere ut fordi du kutter av spissen av skjegget. Du kan derimot ta det helt med ro(eller starte å freake ut), skjegget/dunet ditt holder samme hastighet som det alltid har gjort.

 

Hvor kraftig og hvor du får skjegg på ansiktet kommer an på person til person, vi har noen i HV her som får "voksen"-skjegg og må barbere seg 2 ganger om dagen, de har så ekstrem skjeggvekst at det er en stor plage. Andre har ikke noe skjeggvekst på kinnene, bare under haka, andre får bare lyst fjortissdun enda, så de barberer seg 1 gang annen hver uke.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Heg hadde problemet selv i mine tidligere år. Sent i tenårene fikk jeg mye kviser på kinnene, haken og halsen. Dette medførte hyppig bruk av et kvisemiddel fra apoteket, som jeg dessverre ikke husker navnet på, i en 2-3 måneders tid og gjett hva som skjedde - da kom skjegget!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...