Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

15 år gammel gutt ønsker tips til samtaleemne


Gjest Aab

Anbefalte innlegg

Ja, jeg er 15 år og liker ei jente som er et år yngre. Jeg traff ho gjennom en venn en stund siden. Vi bor 30 - 40 min fra kverandre, men har teksta og snakka på msn. Det begynner å bli tynt med samtaleemner, vi har liksom vært gjennom mye av musikk, film og andre felles interesser.

Ho veit jeg liker henne, for ho spurte om det. Ho har ikke direkte sagt ho liker meg tilbake, føler litt at ho prøver å unngå det rundt der. Jeg ba ho med på kino en gang, men da kunne ho ikke. Siden da spurte ho meg igjen om vi skulle på kino. Jeg takket ja, men ho avlyste igjen.

 

Problemet er altså at jeg har "kjørt meg fast"

 

 

Ønsker ikke standard svar; fortsett sånn, gi komplimenter, osv.

Trenger no mer konkret.

 

 

## ilpostino har endret topic ##

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

MadsFN, det er vel ikke noe å tippe på?

 

Bare prøv å få henne med ut, men det er viktig å ikke mase så mye.

 

Kanskje prøve noe annet enn kino? Film hjemme hos en av dere for eksempel. Med noe mat i før/i tillegg/etterpå. Trenger ikke være noe fancy, men grandiosa er vel kanskje ikke det aller beste. Hjemmelagd pizza er ikke så dumt. Kanskje lage den sammen også?

Lenke til kommentar

Gjør det du bruker å gjøre (du gjør masse interessante ting til vanlig, gjør du ikke?!), så er hun med på det. Ellers setter du bare opp en falsk fasade, som er helt tullete og respektløst hvis du innbiller deg et mulig forhold eller noe.

 

Eksperimenter, lek, lær, og utvikl deg selv som menneske. Så kan du jage etter dine one-itis-er senere, når du vet hva du driver med. Stikk innom PUA-tråden for en pekepinn.

Lenke til kommentar

Hmm, jeg vil ikke si vi kjenner hverandre så godt at jeg vil la henne komme i nærheten av min dramakomedie-familie enda, som er uunngåelig om det blir film eller annet hos meg. Eneste gangene jeg har annledning til å møte henne er de gangene jeg er hos far min som bor i samme byen som henne.

Jeg er heller ikke flinkere til å lage mat enn at jeg får diaré sånn ca. annenhver gang jeg har hatt Mat & Helse på skolen.

 

Det meste idéelle for meg er nok kino, bowling eller iskrem nå som det blir varmere i luften.

 

Jeg planlegger å flytte dit om et års tid, men det hadde jo vært fint å komme videre før.

Lenke til kommentar

Aich, den største feilen du gjør er at du nærmest kysser skoa hennes. Å ha helt kontroll over et menneske er turn-off, gjør deg derfor litt kostbar.

 

Og istede for å tekste, prøv å ring henne. Føler det nærere når man hører stemmene til hverandre ;) prøv å erte henne litt

 

Og dropp kinoen, hadde heller dratt på "date" på lysfabrikken i harstad enn en eller annen mørk kino dere ikke får pratet, øyenkontakt eller noe som helst

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...