Gå til innhold

Ny pc for speling.


Anbefalte innlegg

Etter at pcen min gjkk til dunderen i går har eg i tankene om å kjøpe meg ein ny.

 

Eg bruker pcen 90% til speling, så da ønsker eg ein god/super gamer pc. Har sitt litt rundt på andre som har samme ønske som meg og litt på diverse tester. Så da har eg komme opp med ein pc men er litt usikker på funker dette og er den bra? Har tenkt til å bruke ca 8000kr men det gjer ikkje noko vist den blir billigere.

 

--->Handlevogn<---

 

Det som eg har er:

 

-Skjerm

-Hardisker

-DVD speler/brenner

-Mus

-Tastatur

-Strømforsyning på 500w som er 3 år gammel(Bzerk).

 

Håper at nokon tar seg tid til å hjelpe meg.

Endret av BigJaffa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

e8400 er så å si umulig å oppdrive. men lillebror e8200 er ikke så vansklig å finne.

 

https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=70640

 

var usikker på om jeg skulle ta med psu eller ikke. bare liker ikke ting jeg ikke har NOE som helst erfaring med. har heller ikke no erfaring fra 9600 så det er sagt. men fra det jeg har hørt yter den ikke dorlig. 8800gt 512mb er heller ikke noe dorlig valg.

Lenke til kommentar

hehe.. det er nesten akuratt den samme støtten for cpu på p31 g31 g33 p35 g35 x38 p45 g45 x48 forskjeldene ligger mere i hvor høy fsb de har offesiell støtte for. du får SÅ mye mer for penga på p35 en du får på p45, for alle nye data ting koster sjorta den første tiden. .. altså highend p35 mot "low end" p45 for samme pris. jeg vet godt hva jeg ville valgt.

Lenke til kommentar
sli og crossfire er no skiklig herk!!! bare hold deg vekk fra det! bare velg deg kremen av p35 eller x38 så skal nok alt gå bra =)

Kvifor er det noko herk? Sei den slik at eg går for eit 8800 GT kort i det oppsette muligens andre ram brikker. Kan eg kjøre nye spel på full guffe?

Lenke til kommentar

det høres veldig fint ut til du faktisk prøver det! jeg har testa sli og crossfire. begge er i mine øyne totalt fjasko! MYE bedre å oppgradere 1 år senere for samme pris som som et ekstra skjermkort hadde kosta deg nå. så kan du fortsatt om 1 år spille spill med MASSE grafikk

 

edit: crossfire/SLi gir ca -50 til ca +50% ytelse forandring.

 

JA man kan faktisk MISTE ytelse av å kjøre 2 skjermkort! normalt vil du se ca 20% øking av ytelse. så ved et spill du får 20fps av får du 24fps av...

 

edit 2, jeg oplevde ganske plagsomme framedrops ved både sli og crossfire.

Endret av kjeLL//
Lenke til kommentar

det er ikke mye ytelse å hente egentlig. nyere vill alltid koste mer. nå er det høy tilgang på 8800 skjermkort, dermed er prisen lavere på de. det er lav tilgang på 9800, dermed er de dyrere. suply and demand!

 

det samme gjelder ddr3, når det er normalt at ddr3 hastighetene er på 1600++ mhz ddr så vil det mest sansynlig lønne seg å kjøpe det. men hold deg til ddr2 foreløpig. kjøp noe god ddr2 på 800mhz. de jeg putta i vogna mi er veldig fine til overklokking også. mine kjører på 1000mhz nå og svetter ikke engang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...