Gå til innhold

Ny drink: G35 Hardware brownie


Zink

Anbefalte innlegg

Denne er god og fyldig men ikke utforsket, i-sin-vorden kan man si ... aner ikke om tilsvarende finnes allerede, men det skal mye til :) Here it goes:

 

0,5L

 

4 deler søt appelsin

1 del brunost (G35= geitemelk + kumelk)

4 deler vodka

 

Appelsin og ost kjøres 10 sekunder i mixer. La den stå i 10min. Add ¤-deler vodka og serveres gjerne romtemperert for fyldighet.

 

Schaal !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nei, har nok ikke sett den før. Men den høres helt forjævlig ut må jeg si.

Hehe, hva heter det i visa: Jeg skal aldri mere være bleik...

 

For å sjekke innholdet: ta et eggeglass og kjør blandinga med samme forhold 4:1:4. Eh, er synd å skrote en god blanding fordi det høres uggent ut... ikke sant?

 

Ang. G35: flis den opp som spon før mix. Da blir den ekte brownie ;)

Lenke til kommentar

G35 er vel også kjent som Gudbrandsdalsost?

 

Syns ikke dette hørtes direkte apetittvekkende ut sånn med en gang, men kunne godt ha gitt den et forsøk hvis jeg f.eks. hadde fått det påspandert. Hvem vet om ikke dette faktisk smaker bra?

Lenke til kommentar
Tenkte jeg kunne spørre her: Hvordan lager man jelly-shots?

Følg bare pakkeanvisningen, så erstatter du litt av vannet med sprit i stedet, feks blandingen: 3,5 dl vann og 1,5 dl sprit til å begynne med. Alt etter smak. 50/50 med vann og sprit som mange nevner, blir litt i sterkeste laget :)

 

voilà!

 

Edit: Det blir nok til ca 12 små shots i sånne små pappbeger fra europris. Så flere pakker med gele er å anbefale :) Da er det bare å lage flere ganger med andre smaker, eller doble dosen.

Endret av krizkriz
Lenke til kommentar
men må man ikke koke geleen for å lage den? alohol mister "effekten" ved 70*c elns? hehe ikke det at jeg vet hvordan man lager gele da :p

Det er ikke noe som heter at alkoholen "mister effekten". Den fordamper. Og dette ER et seriøst problem når man lager spritgelé, derfor må geléen være ganske avkjølt først, sånn at den bortimot har begynt å størkne, før man tilsetter alkoholen. Da går det greit. Men det kan uansett være et godt tips å ikke bruke så mye sprit, siden det fort kan bli en pang-opplevelse ellers. Og da ligger du der. :)

Endret av TwinMOS
Lenke til kommentar
G35 er vel også kjent som Gudbrandsdalsost?

yup, quite correct

 

Syns ikke dette hørtes direkte apetittvekkende ut sånn med en gang, men kunne godt ha gitt den et forsøk hvis jeg f.eks. hadde fått det påspandert. Hvem vet om ikke dette faktisk smaker bra?

nope, det smakte faktisk pyton ;) ...men hvorfor skal man pdol. (på-død-og-liv) unngå å bende en smule på smaksløkene?

 

Teorien var: Appelsin og brunost (G35) har jeg smakt i en utmerket salat til ris-middag for mange år siden, i en blanding jeg ikke kan huske dessverre - har vi ingen kokker her på forumet da? - kan den ikke brukes i en type drink også? Den er rund og potent i smaken.

 

Har du sett hvordan utlendinger har lært å avsky vår brunost (vår nasjonale ost!)? Jo, ved at de serveres en terning med g35 foran et kamera, og blir bedt om å ytre sin mening... hvem i norges land inntar substansen på en slik måte?

 

Nix, både for nordmenn og ytlendinger/ innvandrere bør den serveres på nybakt brød, med godt smør osv. Altså i en sammenheng! Det kan ingen gane motstå, mener jeg :)

 

Ønsker vi å yte denne osten rettferdighet og bruken til "de lystige timer", så bør vi også se nærmere på G35 sammen med alkohol :) Søt og sterk som den er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...