Gå til innhold

Hva er deres top 5 Wii spill?!


MysticoN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1. Mario Kart

2. Mario Galaxy

 

Regner med Smash Bros Brawl kommer til å havne høyt også.

 

Dere lurer kanskje på hvorfor lista mi kun består av to spill? Det er rett og slett fordi jeg ikke har prøvd noen flere Wii spill som fortjener å bli nevnt i sammenheng med en toppliste. Wii har i mine øyne veldig få kvalitetsspill.

Lenke til kommentar

1. SM Galaxy

2. Zelda TP

3. MK Wii*

4. MP3 Corruption*

5. Wii Sports*

 

*:MK har jeg bare hatt i to dager, men jeg har spilt det _mye_.

 

*:Selv om jeg har likt det jeg har spilt av MP3, har jeg ikke kommet langt. Det kunne kanskje kommet høyere på lista hvis jeg hadde vært lengre inn i spillet.

 

*:Wii Sports er der mest fordi jeg ikke har flere spill, men jeg, familien min og vennene mine hadde det moro med det kort tid etter at jeg fikk Wii.

Lenke til kommentar

1.Mario Kart Wii

2.Super Mario Galaxy

3.Metroid Prime3:Corruption

4.Zelda Twilight Princess

5.RE:4 Wii Edition

 

Grunnen til at MK:W scorer høyere hos meg enn SMG er

rett og slett fordi jeg er mye mer into spillet, spiller

det hele tiden, og alt er perfekt (Bortsett fra grafikken og Wifi (FC))

SMG var for lett, spillet var for lett også den siste delen var litt værre, men jeg følte ikke den SM64 følelsen.

Lenke til kommentar
lurer vel egentlig bare på hva deres favoritt spill på Wii er.

 

så sett opp deres top 5 liste her, 1. er selvfølgelig det spillet dere liker best.

 

Zack & Wiki, No More Heroes, Guitar Hero, Mario Galaxy og Resident Evil er de fem jeg har hatt det artigst med. Har ikke fått åpnet Mario Kart enda.

Lenke til kommentar

Vanskelig valg.

Og å si at Wii ikke lenger har kvalitetsspill blir bare feil, den har nå en god del flere gode exclusives enn f.eks PS3, selv om 360 forsatt stiller i egen klasse.

 

Løs rekkefølge:

 

Mario Galaxy

Super Smash Bros Brawl

Zelda TP

Zack & Wiki

Scarface (personlig preferanse, sikkert få som liker dette så godt som jeg liker det)

 

Tipper Mario Kart smyger seg inn på listen etsteds det også, når jeg får tak i det.

Lenke til kommentar

1. No More Heroes. Elsker Grasshoppers sinnsyke historier og art-direction, og når i tillegg gameplayet er en av de beste nyvinninger i min favorittsjanger, hack'&'slash, så er det klart at dette topper listen min.

 

2. Wii Sports. Ennå en favoritt. Mest på grunn av bowlingen, som er det beste drikkespillet noensinne.

 

3. Metroid Prime 3: Corruption. Kanskje ikke fullt like bra som nummer 1, men herlig allikevel.

 

4. Resident Evil: Umbrella Chronicles. OK skyting, morsomt i co-op, perfekt for Resident Evil fans.

 

5. Super Mario Galaxy. Litt forvirrende, men fantastisk laget spill, som nesten engasjerer meg like mye som Mario 64 i sin tid gjorde.

 

Spill som kunne vært nevnt: Twilight Princess, men jeg foretrekker GCversjonen. Batallion Wars Wii, men det er litt for mye kaos til at jeg er noe god i det. Zack&Wiki, virker fantastisk, men jeg har spillt det for lite. Resident Evil 4 Wii, fungerer enda bedre enn GCversjonen, men har bare ikke fått rundet og testet ut modusene fra Ps2versjonen ennå.

 

Synes det er et godt utvalg til Wii så langt, og er positivt overrasket. Siden Wii var en såpass annerledes konsoll enn noen tidligere, hadde jeg forventet at utviklere skulle ha enda mer problemer med å tilpasse seg de nye kontrollene, men det har vist seg at at kontrollene passer både til (ofte dårlige) ports fra andre konsoller(SSX Blur, The Godfather, Harry Potter, og Medal of Honor Heroes 2 er ikke noen fenomenale spill, men viser at kontrollene fungerer), og det har til og med kommet nye klassikere som sent vil glemmes av sine fans(Zack&Wiki, Kororinpa, No More Heroes, etc, etc). Personlig hadde jeg trodd det skulle ta litt lenger tid før vi fikk Wiis egne klassikere.

 

Venter ennå enda mer innovasjon, siden potensialet i kontrolleren på ingen måte er brukt opp. Tror det er mye å gjøre innenfor blant annet FPSkontroller, Hack'&'Slash, strategispill, ikke minst point'&*click, og selvfølgelig nye sjangere. Tror og håper at Brothers In Arms til Wii kommer til å forbedre FPSkontrollene ved å ta en annen innfallsvinkel enn de andre FPSene til kamerakontroll.

Lenke til kommentar

Mario Kart. Selv om de har fjernet free for all battle veier onlinedelen opp for dette. Like moro som jeg husker Nintendo 64 versjonen og nå veldig moro alene også pga online.

 

Super Smash Brawl. Har bare spilt dette en kveld, men det er ingen mangler i dette spillet (har ikke prøvd online delen). Håper vi får en Europa dato snart.

 

Pro Evolution Soccer 2008. Å være det angripende lag har aldri vært morsommere, dog er d lenge siden det var like frustrende til tider og forsvare seg. Alikvel et veldig bra spill.

 

Metroid Prime 3: Corruption. Et bra spill som viste at FPS duger på Wii håper det snart kommer en fullbloods multiplayer FPS som det flommer over av på andre plattformer.

 

Wii Sports/Mario Party 8. Delt siste plass. Alltid like moro hver gang en av disse blir plukket fram på vors eller fest, og alle blir med.

Lenke til kommentar

1. Zelda TP

Man kan leve godt inni spillet, være engasjert, historien er bra, grafikken er bra, er som et vakkert eventyr.

 

2. Mario Kart

Har bare spilt i et par dager, men online delen gjør at spillet kommer på en 2. plass :)

 

3. Mario Galaxy

Morsomt spill, har bare litt over 60 stjerner, men regner med at jeg tar resten etter hvert. Mange timer med moro.

 

4. Resident Evil 4

Et av de beste spillene til GC som er enda bedre på Wii

 

5. Wii Sport

Enkelt spill, og har jo gått lei av det, men veldig bra når man får besøk av folk som ikke har spilt så mye wii

 

Spill som jeg har spilt, men ikke når helt opp til topp5, men nærme:

No More Heroes, Zack and Wiki, Warioware

 

Et spill som sikkert hadde nådd opp er Guitar Hero 3 :) Genialt konsept, har brukt mange timer på det, men det er på PS2, og jeg har ikke prøvd den til Wii.

Lenke til kommentar

Har ikke så mange spill enda.. men her er min liste:

 

1. Resident Evil 4

2. Super Mario Galaxy

3. Metroid Prime 3: Corruption

4. Mario Party 8

5. Wii Sport

 

Har RE Umbrella Chronicles liggende klar for testing, og Mario Kart skal handles inn - så listen vil nok endre seg litt etterhvert :)

Endret av Mr_Spock
Lenke til kommentar

Mine topp 5 Wii spill er

 

1. Super Mario Galaxy: Dette spillet overgår alle spill som lages til andre konsoller og pc, dette er helt fantastisk spill som alle med en Wii burde oppleve. Jeg synes Galaxy overgår Super Mario 64, da spillet har powerups som den gamle gode klassikeren Fire Mario.

Følelsen jeg får når jeg bare går der og utforsker er helt ekstremt bra, gåsehud rettere sagt. Og den grafikken er jo dritlekker, flotte artisktiske områder, spekket med bra laget banedesign. Det ultimate plattformspillet!!

 

2. Legend Of Zelda Twilight Princess: Dette er ikke Ocarina Of Time kvalitet, men helle ikke langt ifra. Perfekt styring, kult å bruke dem forskjellige tingene du får i spillet!

 

3. Mario Kart Wii: Grunnen til jeg har det på 3plass er onlinedelen, synes den trekker ned sykt for min del, får jo minuspoeng fordi serveren blir lagt ned. Og allerde er det folk som bruker glitcher til sin egen fordel, noe som er så synd. Men elsker singleplayeren i Mario Kart. Wii Wheel fungerer bra synes jeg. Og jeg synes grafikken er og veldig pen i mangen baner. Det med att Nintendo legger til gamle baner er gjør spillet for meg enda bedre, gamle kjente baner fra SNES, N64 og fler!

 

4. Resident Evil 4: Perfekt styring, men da jeg har allerde hatt RE4 til GC og fullførte de 2 ganger der, men det stoppet ikke meg, har fullført det 2 ganger og på Wii! Beste 3-personskytespillet til Wii!

 

5. Metroid Prime 3: Synes dette skuffet litt, da det er å resie tilbake til dem plassene du har allerde besøkt, og det makter ikke jeg dessverre. Men kontrollen fungere helt utmerket.

Flott visuell stil i spillet. Endelig er det cutscenes i spillet, noe som trekker mye opp!

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

1. Zelda TP. Har vært Zelda fan helt siden A Link to the Past. Synes TP var så bra gjennomført at det fortjener øverste plassering.

2. Mario Kart. Igjen helt siden Mario Kart på SNES har jeg vært fan av denne spillserien, var derfor et spill som jeg har ventet lenge på. Trekker veldig mye opp at man kan spille 12 stk online.

3. Mario Galaxy. Et fantastisk spill, men synes ellers at det var litt for lett å få tak i stjernene.

4. Metriod Prime Corruptions. Fantastisk spill. Kontrollene sitter som støpt. Godt å bli ferdig med trilogien.

5. Resident Evil 4. Det har aldri vært så artig å drepe "zombier".

Lenke til kommentar

1. Super Mario Galaxy. Det beste spillet jeg har spilt i denne generasjonen. Uten tvil!

2. Legend of Zelda: Twilight Princess. Zelda skuffer aldri. Det hadde tatt førsteplassen om det hadde hatt bedre sverdkontroll

3. Mario Kart Wii. Allerede et av mine mest spilte Wii-spill. Og det er før jeg har testet online-funksjonene.

4. Resident Evil 4 Wii Edition. Jeg spilte gjennom spillet 3 ganger på gamecube og er på min tredje gjennomgang på Wii. Rett og slett en genial "wiimake" av et fantastisk action-spill.

5. Metroid Prime 3: Corruption. Det første spillet med skikkelig fps-kontroll. Jeg elsker grafikkstilen og atmosfæren i MP3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...