Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

2 damer, en mann, Trenger etikkhjelp!


Gjest FuNc

Anbefalte innlegg

Gjest dilemma

Har en venn med "benefits" (jente 1) der jeg bor som jeg har det greit med, men ikke så langt unna foreldrene mine bor en søt jente (jente 2) jeg ønsker å bli godt kjent med og kanskje til og med sammen med etterhvert når jeg flytter hjem til sommerferien. Er det veldig uetisk å beholde og jente nr 1 om jeg såvidt begynner å flørte med og etterhvert date jente 2? I fåfall, når må jeg gi slipp på jente 1? For det er åpenbart jeg heller vil ha jente 2, for hun er jeg genuint forelsket i. Jente 1 er stort sett bare for sexen.

 

Alder er 19 om det skal være noe hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel, om du skulle beholde jente1 mens du data og flørta med jente2, for så i et innfall av ærlighet fortelle jente 2 om det evt nevn av venner osv hadde vel kanskje ikke blitt den beste starten på et forhold med jente2.

 

tror jeg hadde holdt meg unna jente1 mens jeg holdt på med jente2, koster vel ikke så mye å avstå fra jente1sex et par måneder

Lenke til kommentar
Gjest Gjest-trådstarter

Når jeg tenker på det så tror jeg hun vil ha et seriøst forhold (jente 1), etter alle meldingene hun har sendt osv. Hun "ser helst" at jeg ikke flørter med andre, og gjør det heller ikke selv. Da vi startet dette ble vi enige om (mitt ønske) om å ikke bli sammen, men bare ha det gøy. Er jeg kanskje blitt lurt?

 

Har uansett bestem meg nå for å avslutte forholdet med jente 1 mot før eksamen da jeg kan finne mange gode unnskyldninger. "Det er en annen" lyder vel aldri så bra..

Lenke til kommentar
Drit i det og kjør på, tenker jeg. Spørs vel hvilken type person du er også, men er dritt lei av alt moralpisset og den ekstremt monogamiske tankegangen i sånne situasjoner.

Jente1 vil tydeligvis gjerne ha et forhold, men har slått seg til ro med det beste hun kan få foreløpig.

 

Selvfølgelig kan trådstarter drite og dra i henne, og bare holde på uten at hun får vite noe - men det er da LITT snillere å ta den greie veien og si ifra, og avslutte benefit-forholdet?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...