Gå til innhold

Oppgradering av PC til AoC


Anbefalte innlegg

Hei! Skal oppgradere PC-en min for at den skal klare å kjøre Age of Conan relativt greit (lagfritt) på middels grafikk. For øyeblikket har jeg AMD 3200+, 1gb DDR og 9600GT med 512MB GDDR3. PSUen min er på 350W. Jeg tenker å kjøre windows XP også etter oppgraderingen.

 

Tenker å bruke 3-4k på dette.

 

Atm tenkte jeg på noe i denne duren;

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=334571 <-- Crucial DDR2 BallistiX PC8500 2048MB CL5

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=345779 <-- Gigabyte GA-EP35-DS3

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=330169 <-- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz Socket LGA775

 

Vil quad være det beste alternativet, selv om AoC bare støtter 2 kjerner? (Med tanke på at de andre kjernene kan kjøre bakgrunnsprosesser.)

 

Vil det være noe stor forskjell på å heller kjøpe ganske billig DDR3 RAM (og selvfølgelig et annet hovedkort)? Grunnen til at jeg valgte akkurat dette HKet er at det støtter PC8500. Hva vil flaskehalsen i dette systemet trolig bli? Skjermkortet?

 

Og sist, vil 350W strømforsyning være nok? Har bare én harddisk.

 

Beklager om dette ble rotete, fikk ikke handlelisten på K.no til å fungere :/

Endret av Moofy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For det første: det er ingen vits å velge Quadcore fremfor Dualcore med det argumentet du presenterer. Skal du f.eks. manuelt sitte og fordele prosesser til de forskjellige kjernene, vil du nok fort bli lei av det ;)

 

Flerer kjerner krever også kraftigere kjøling. Jeg ville gått for en kraftig med rimelig Dualcore - da får du mest valuta for pengene. Dessuten er det viktigere med et kraftig skjermkort enn en kraftig prosessor når det gjelder 3D-spill (prosessoren må selvsagt "henge med" - du kan ikke forvente særlig bra resultat med en steingammel prosessor og et topp-spec skjermkort).

 

Med den hardwaren du har listet opp ville jeg hatt minimum 400W strømforsyning. Men se hvordan det fungerer med den du har før du kjøper en ny.

 

Kort oppsummert er mitt råd: oppgrader med komponentene du har valgt, og se hvordan resultatet blir før du evt kjøper nytt skjermkort og/eller PSU.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...