Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Da var det slutt...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Guest: True, alle må bearbeide det de opplever, men det finnes forskjellige måter å gjøre det på. Alle har forskjellig erfaring å drive med, og fra situasjon til situasjon er det noen mentale trekk som burde unngås om mulig. Som i dette eksempelet, har det turbulens i et 'godt' forhold, han burde vite bedre enn å ta imot henne pga eksamen, da går det over til utnytting (feilen mange gjør her er å misstolke det, og trur de blir sammen igjen) Så var det bearbeidingen, som jeg sa.. Når man har en kjærlighetsfrende over et godt stykke tid, deler man til slutt så mye tid med han/hun at man nesten ikke vet hva man skal gjøre når man er alene plutselig. Det er da det gjelder å skaffe nye rutiner, nye tanker og andre ting å gjøre i hverdagen, man kan ikke sitte å tenke tilbake på noe, når han fortsatt vil ha det. Savnet kommer til å bli så stort at om han ikke har et prinsipp på størrelsen med Antarktisk, så vil han aldri klare å ikke tenke ''kaanskje det blir bra igjen, det finner jeg jo aldri ut om jeg ikke prøver'' .. og denne felle er det mange som går i, gang etter gang. Man må få han/henne ut av hodet og livet så fort som mulig, finne ei ny dame, fest, hobby whatever bare du går vidre. Det er den mest sikre og smertefull måten.

Lenke til kommentar
Etter to og en halvt år så måtte det ta slutt ja... hvordan kan man en uke si at man elsker en person og planlegge fremtiden barn, hus og uka etter bestemme seg for en pause og så gjøre det slutt? og hvorfor er det alltid meg som en good-guy det går utover? sukk..

 

Vet så jevla godt hvordan du har det. Ble nettopp dumpa selv. Jeg trodde alt var bra, hver dag sa hun hvor mye hun likte meg. Så plutselig for ei uke siden kom det som lyn fra klar himmel. "Jeg har ikke de rette følelsene for deg lenger, men jeg vil ikke miste deg som en venn du som er så snill" sa hun.

 

HVA FAEN? Jevla fitte.

 

Det verste er at vi har felles venner og bor på en liten plass. Kan ikke unngå å se henne fremover, med mindre jeg flytter herfra. Skal på fest snart. Der skal hu også. Det blir ikke lett å se henne begynne kline med andre gutter nå :cry:

 

Alltid good-guysene det går utover. Er helt på bånn nå, føler meg som en taper. De PUA-folkene i den andre tråden har så rett at. Nytter ikke være good-guy ivertfall. Fra nå av skal jeg gi faen i jentenes følelser, bare pule rundt.

Lenke til kommentar

Det verste er at menn legger opp til dette løpet selv, dessverre for dem uten å være klar over det. I det store og hele svarer damer bare på de signalene du til enhver tid sender ut, derfor kan de snu på en femøring på det viset der. Hvis du slutter å prøve og blir en annen person når du innbiller deg at jobben er gjort, og tror at hun skal være trofast fordi du en gang i tiden viste at du kunne være attraktiv, da legger du som sagt opp til det selv.

Lenke til kommentar

Slenger meg her jeg også folkens. Ble dumpet netopp selv. Fy faen så sur jeg er. Hele tiden har hun sagt at hun elsker meg så plutselig i dag morges, vil hun ikke være med meg mer. Herigud, fy faen. Ordet elske er så kraftfult at det er kriminelt å missbruek det slik hun har gjort.

Endret av Wooho
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-gjmTLx

Til trådstarter...kommer et lite triks jeg plukket opp i Trøndelag et sted for en del år tilbake. Gjengir rådet på lokalt munne så håper du forstår. :)

 

"Grip kjerringtaska roint anklan, ta rikelig med sprengfart...og hiv sjurlerva så langt du klare. Så rekne du opp korr mang meter deinn der geitf***a flaug, og bruke distansen i metra ferr å finn ut kor mang pils du ska drekk ilag med kompisan ferr å feir ungkarslivet!"

 

Ikke sikkert det rådet passer like godt for alle....men skal fungere like godt over det ganske land, har jeg hørt.

Endret av Slettet-gjmTLx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...