Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skal på date for første gang


Anbefalte innlegg

Skal på date på fredag, og av diverse grunner har jeg aldri vært på en "offisiell" date før, til tross for mine 19 år.

 

Det jeg lurer på: er det forventet av meg å betale alt vi gjør? :blush: Har ikke allverdens med gryn akkurat nå, men vil ikke virke gjerrig/fattig. Vet det var vanlig før med så gentleman-aktig oppførsel, men tidene forandrer seg, vel?

 

I tillegg lurer jeg på om det er dumt å starte daten for tidlig. Vi er begge ledige kl. 12 på formiddagen, da er jeg ferdig med forbikjøring og hun med studier. Bør jeg gå hjem å "gjøre meg klar" og heller begynne daten litt senere på dagen/kvelden? Det eneste jeg vet vi skal gjøre er bowle :)

 

Sier ikke nei takk til gode generelle dateråd heller :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det med betaling av tingene er veldig opp til dama, du vil jo gjøre ett godt førsteinntrykk samt sjarmere litt, mangen som ikke liker å bli betalt på så tidlig som ønsker at dere deler regning evt. betaler hver for dere. Det er andre som ønsker/liker å bli betalt for, men dette kan du spørre henne om

 

Skal nok gjøre noe mer etterpå ja :p

Men det tar vi litt på sparket, er nok mulighet for både kino og restaurant/café besøk :)

 

Men blir det ikke litt feil å spørre henne om jeg skal betale? Føles litt rart.

Lenke til kommentar

My man! Ser at du er fra Stavanger. Ikke mye gryn sier du. Hadde du hatt det kunne du tatt damen opp på Stavngers høyeste restaurant der Tjensoll krysset er (husker ikke navnet på hotellet). Daim for en utsikt, damen hadde likt seg der skal jeg love deg.

Endret av Wooho
Lenke til kommentar
My man! Ser at du er fra Stavanger. Ikke mye gryn sier du. Hadde du hatt det kunne du tatt damen opp på Stavngers høyeste restaurant der Tjensoll krysset er (husker ikke navnet på hotellet). Daim for en utsikt, damen hadde likt seg der skal jeg love deg.

Unnskyld meg :) ... men hvordan i helvette skal det der være til hjelp i hans nåværende situasjon?

 

Og nå våkner vi opp og ser hva vi KAN gjøre. Siden du ikke har mye penger kan det være lurt å ta en spasertur sammen med jenta i parken, når dere er ferdig med å bowle. Hvis du har gjort et godt inntrykk så gir hun egentlig en god faen i om dere sitter på en cafe, rir på hester eller er på Stavangers høyeste restaurant. Det som blir viktig er at dere blir litt for dere selv i rolige omgivelser og har mulighet til å snakke sammen, så lenge du passer på å ha humoren på plass så vil nok daten være helt uforglemmelig i boka hennes. :)

Endret av Erasus
Lenke til kommentar
Gjest Guest_gjest_*

For all del gå ut fra at du skal betale, dersom hun sier noe imot det, så er det greit, men ikke møt med for lite penger til begge! Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Går du på denne daten for

1: å vise henne at du er en verdig partner, ved å bruke opp alt det av gryn du klarer å skrape frem fra de møllspiste lommene dine, og samtidig gå ut i fra at hun er verdt å bruke pengene dine på?

Eller skal du på daten for

2: å bli kjent med en ny person, ha det gøy, og finne ut om kjemien stemmer?

Jeg tror det er mye sunnere, og morsommere - for begge parter - om begge faller i kategori to.

 

Jeg har aldri, og kommer aldri noen sinne til å betale for begge på en date med mindre jeg blir stinn av gryn.

 

Nå høres jeg kanskje veldig sær ut, men da kan du tenke på alle de kvinnene som forventer at menn skal betale alt - er ikke det sært?

 

Ha det gøy! :)

Endret av Eivolele
Lenke til kommentar

Først og fremst så synes jeg en date burdte begynne på kvelden en gang, det ligger liksom mer romantikk i luften på kveldinga, og omgivelsene er mer romantiske også.. For det andre så synes jeg gutten burdte ta initiativet til å betale daten, ihvertfall den første om ikke annet.. Det gir lite godt inntrykk til dama om du gir regninga til henne eller at du kjøper ditt og hun sitt. Men det er nå meg, jeg er gammeldags på det området.. Ikke alle er en Robin Hood, men man kan ihvertfall gjøre sitt beste synes nå jeg!..

Lenke til kommentar
ER kanskje litt individuell ting akkurat det der.

Noen er jo slik at de skal på død og liv betale for absolutt alt.

Jeg for min del foretrekker og spandere... Men jeg er kanskje rar :(

Har ingenting med om du er rar eller ikke, handler om man gidder/ser vits i/har lyst til/har råd til å spandere.

Lenke til kommentar

Men du hadde bært dama over om hun hadde spurt ikke sant? Eller plukka opp lommetørklet hun mista? :p Lenge leve god gammeldags romantikk :love:

 

Altfor lite ridderlighet blandt gutta idag.. Skal da ikke være spørsmål om man skal spandere første daten eller ikke vel? Det er da en selvfølge!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...