Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Var det dumt å slå opp? Hun kysset en annen


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

Hei, jeg er i en veldig vanskelig situvasjon nå, og lurte på om dere kan hjelpe meg.

 

Dere må analysere alt jeg forteller dere, og sier hva dere tror. Det hadde vært kjeme fint om dere kunne hjelpet meg. Jeg er i en kjempeinnviklet situvasjon.

 

Jeg gikk inn leiligheten min, etter jeg hadde handlet øl på en butikk. Kjæresten min ringte, og spurte om jeg kunne ta tomflasker å pante dem på butikken. Jeg hadde jo nettopp vært på butikken så jeg sa naturligvis nei. Hun sa jeg måtte fordi vi trenkte ekstra penger til middag. Jeg sa vi hadde nok penger til middag til begge to, men hun insesterte likevel at jeg skulle gå. Noe som var rart fordi jeg hadde jo nok penger. Så sa hun at jeg måtte gjøre det fordi hun var lei at å rydde selv. Leiligheten vår ser ut som en svinesti så jeg spurte "Rydde, hvor da?" Så sa hun at hun og en veninne skulle rydde en leilighet slik at de kunne drikke der, fordi de var ikke gamle nok til å gå på utestedet jeg hadde tenkt meg senere den kvelden. Jeg spurte hvorfor de ikke kunne drikke i vår leilighet, men hun svarte ikke, og la på. Da merket jeg at det var noe muffens på gang.

 

Jeg ringte henne opp, og sa at jeg ikke trengte å gå ut. Jeg sa jeg ville heller være sammen med henne, og tilbøt henne å hjelpe dem med røddingen. Hun nektet meg å hjelpe med dem, og nektet å si hvor leiligheten lå. Så la hun på igjen. Nå skjønte jeg at hun ikke fortalte hele sannheten.

 

Jeg ringte henne opp igjen. Jeg spurte henne hvorfor hun trengte plutselig ekstra penger, og hvorfor hun nektet meg å komme i leiligheten. Hun la på igjen!

 

Jeg ble så sint og fortvilet at jeg fikk raseriutbrudd, og sparket stuebordet med mat og tallerknerer på andre siden av stuen. Til min store fustrasjon gikk jeg ut av leiligheten, og haiket meg hjem til foreldrene mine.

 

Senere skal kjæresten min ha prøvd å ringe meg, emn jeg nektet å svare fordi jeg var lei av å høre løyner. Dagen etter fortalte hun meg at hun hadde blitt sint av at jeg hadde rotet i stuen og dratt hjem til foreldrene mine, at hun senere den kvelden kysset en mann for hevnens skyld.

 

Hun sa at hun angret, og ville ikke at jeg skulle gjøre det slutt. Hun innrømte at hun var blitt rimelig lei av å være sammen med meg, og sa at grunnen til at hun hevnet seg var fordi jeg var sint på telefonen, pantet ikke flaskene, rotet i stuen og for hjem til foreldrene mine uten å si ifra.

 

Jeg ble knust da hun sa at hun hadde kysset han, og sa det var slutt mellom oss. Jeg tok med meg ting fra leiligheten, og gikk ut.

 

Fyren hun hadde kysset skulle prøvd å kysse henne først, og hun kysset han tilbake. De klintet altså å¨festen.

 

Kan dere hjelpe meg å analysere dette?

 

Kysset hun fyren fordi hun ville det eller var det kun for å hevne seg på meg? For meg virket det at hun hadde planelagt å være sammen med han, men tar jeg feil?

 

Jeg vil tilgi henne, men klarer ikke tanken at hun har kysset med han fyren. Jeg tror nå at jeg ikke ville tatt på henne på noe måte. Klemme eller kysse. Jeg begynner bare å se for meg de to kline på festen.

 

Tok jeg galt valg? Skulle jeg ikke gjort det slutt?

 

Jeg er 19, og hun er 18. Fyren hun kysset er 25, og jeg VET at hun liker han.

 

Kan dere pliz hjelpe meg? Jeg er så utrolig forvirret!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjapp analyse... Dere har gjort feil begge to. Spørsmålet er hvem som kan tilgi hvem for det som har skjedd. Er det vilje til å prøve videre er det håp. Hvis ikke så kan du like gjerne gi faen.

*snakke av egen erfaring*

 

edit: ta gjerne kontakt via PM om du har bruker og du vil snakke. Jeg lover full diskresjon. Kan hende jeg ikke har alle svar men jeg er flink til å lytte å gi mine subjektive råd

Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Uansett hvordan du vender og snur på det, så har hun vært utro mot deg, mens du bare hadde et raseriutbrudd pga. hun ikke ville prate / være ærlig mot deg på telefonen.

 

Det er hun som har lagt egget her, at du blir sur pga. det der, er noe hun burde forstå, hvis hun kjenner deg.

 

Og ja, ut ifra det du forteller, så høres det ut som at hun "skjulte" noe for deg. Hva hun skjulte derimot, vet man ikke. Alt vi hører her er din sin side fra saken, hun har nok sin egen.

 

Men, når alt kommer til alt, så var hun utro mot deg, mens du var tro mot henne.

Lenke til kommentar

Jeg for min del ville til å begynne med ikke nekte å gå ned i butikken, heller spørre om jeg kunne tatt det siden. Og ved et eventuelt nei gått dit.

 

Virker som dere sliter litt med kommunikasjonen. Jeg tror nesten du burde snakke med henne, alene, under fire øyne. For å forklare henne situasjonen sett fra din side, og deretter be om å få høre den fra hennes side - og dette uten at dere hever stemmene .. sinne bidrar sjelden/aldri til noe godt. :)

 

Det at hun kysset en annen er noe jeg ikke ville likt i det hele tatt. Det er litt vanskelig for meg å vite hva jeg hadde gjort. Jeg vet at jeg liker kjæresten min så godt at jeg ville tilgitt utrolig mye for å beholde henne

 

Hun er fantastisk. :love:

 

Men som sagt, spør damen om dere kan tilbringe en ettermiddag sammen, hjemme til deg eller til henne, eller en plass der dere er alene, slik at dere får snakket om det som skjedde, og bli enige om en løsning som fungerer for dere begge. :) Det blir lettere om hun kke føler seg angrepet.

 

Edit: typo

Endret av notalive
Lenke til kommentar

Hun nektet jo først å prate med deg og forklare hvorfor hun oppførte seg så rart. Og når hun først rotet med den gutten du vet hun liker, så for meg høres det bare ut som en unnskylding for det hun gjorde.

 

Regner med at hun på festen forstod at det ville komme ut, slik at hun sa det først til deg og eventuelt at han 25åringen som hun rotet med ikke hadde lyst på et forhold med x'en din men bare rote og kanskje litt mer, derfor gikk hun sånn angrende tilbake til deg.

 

Selvfølgelig har du rett til å være sint på dama når hun ikke gidder å prate med deg.

Lenke til kommentar
Hadde gjort akkurat det samme som deg. (slutt altså). Når det kommer til sånne ting kjører jeg absolutt nulltoleranse.

Famous laste words, antar jeg. Jeg hadde noen kamerater som sa det samme i sin tid, når vi var unge og relativt ukysset. De som idag forsatt er i forhold/gift har fått bite det i seg noen ganger, de andre er det ikke. (I forhold eller gift,altså. Om man synes det er noe bedre får være opp til den enkelte.) Ingen forhold er ideelle.

 

Det er - for å bruke et lokalt bilde - ikke som å reise med Ulriksbanen i vindstille, men som å sykle ned, vinter som vår. Hvis målet er å komme til bunnen må du finne deg i å tryne han noen ganger. Forhold er ekstremsport, og ikke noe for folk som holder seg innendørs om det regner og blåser litt. (Ikke personlig ment.)

 

Uansett hvordan du vender og snur på det, så har hun vært utro mot deg, mens du bare hadde et raseriutbrudd pga. hun ikke ville prate / være ærlig mot deg på telefonen.

Snip...

Men, når alt kommer til alt, så var hun utro mot deg, mens du var tro mot henne.

Nå bør vi ikke la det gå inflasjon i ordene her, da blir de så lite verd til slutt. Et kyss er et kyss, og igrunnen ikke noe mer, med mindre det er en oppfordring til å gå videre. Hva med en klem? Et varmt blikk? La utroskap være det man vanligvis mener med ordet, ellers blir man fort sykelig sjalu. Dette var en dum reaksjon på en dum situasjon, men ikke nødvendigvis noe mer.

 

Kjapp analyse... Dere har gjort feil begge to. Spørsmålet er hvem som kan tilgi hvem for det som har skjedd. Er det vilje til å prøve videre er det håp. Hvis ikke så kan du like gjerne gi faen.

Jupp, og det er den første feil av mange. Prøv å finne ut av det, så står forholdet sterkere etterpå. Som ordspråket sier: "Sjømannen ber ikke om medvind. Han lærer seg å seile." Sånn er det med forhold også. Vi er ikke født med en naturgitt evne til å omgås andre, like lite som vi er født med evnen til å sykle. Det skal læres, og mens man lærer vil man falle. Jeg har fortsatt arr i hodet etter at jeg lærte å sykle, og sikkert noen i sjelen etter at jeg lærte å leve sammen med noen. Den jeg er, er summen av mine feil, heter det.

 

Misforståelser og krangler er en del av å "lære seg" et forhold. Den første alvorlige krangelen er alltid den verste, men den kommer i et hvert forhold, like sikkert som NRK-avgiften til den som har TV. Lærer man seg ikke å takle det i det forholdet man er i, klarer man det heller ikke når den kommer i det neste. Du har alt å vinne og lite å tape på å benytte anledningen til å lære å seile nå som det blåser rundt deg.

 

Alternativet er antagelig som L4r5 sier ikke noe forhold...

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Jeg tror hun kysset han fordi hun skulle hevne seg. Det som faller meg inn er at hun kanskje ble lei seg/såret når hun oppdaget det i stuen ( at det skulle være en grunn til å bli lei seg for, kan diskuteres). Men la oss si at hun faktisk ble lei seg/såret.... Da kan faktisk terskelen være lavere for å søke trøst hos noen andre, som å få et kyss. Det høres kanskje rart ut, men prøv å sammenlign det med at når en kvinne ikke får nok oppmerksomhet av typen, så er konsekvensen ofte at hun doller seg opp, drar på byen, og prøver å fiske etter oppmerksomhet/ blikk, ect som kan gi henne en slags bekreftelse på at hun er god nok. Jeg tror kanskje slike følelser kanskje kan minne om de dama di fikk, og at hun derfor gikk til det skrittet at hun kysset en annen. Når man er ung, er man ekstra sårbar, og barrieren er kanskje lavere for å nettopp kysse en annen...

 

blir dere sammen igjen så snakk sammen, og bli enige om at selv om man blir såret, så er det ofte ikke lurest å søke trøst andre steder... Ha det som regel at man ORdner opp, før man eventuelt velger å gå til det skrittet å innvolvere seg med andre..

Lenke til kommentar
Dere som sier at dere hadde gjort det slutt med en gang. Tenker dere ikke på at man som oftest er glad i jenta man er sammen med? Jeg hadde blitt sur såklart, men ville tatt det opp med henne face to face.

 

Joda, men tillit er veldig viktig for meg i et forhold. Jeg ser ikke hvordan jeg kunne klart å stole på at denne personen ikke hadde gjort det samme igjen. Som man sier; En gang utro, alltid utro. Kanskje jeg tenker annerledes om 15 år hvis jeg er gift med unger på slep, men nå i en alder av 22\23 ser jeg ingen grunn til å tilgi noe sånt.

Lenke til kommentar

Det er nettop nå du skal tilgi, ikke for tilgivelsens skyld, men for å lære deg å håndtere en slik situasjon uten å komme ut av det som den tapende part. (I motsetning til hva mange synes å tro har man ikke "vunnet" om man gjør slutt på et forhold, i beste fall er man like langt som før forholdet startet, i praksis har man tapt alt det man investerte i forholdet. Og da tenker jeg ikke primært på penger.) Når du er "gift med unger på slep" er situasjonen en annen, det er riktig, men da tilgir du også gjerne av alle de gale årsakene, fordi det ikke lenger er så enkelt å si takk for nå.

 

Nei, benytt anledningen til å lære "the noble art of relationships" like godt først som sist, så stiller dere mye sterkere (og lykkeligere) når det en gang blir alvor.

 

Og som sagt: Her er ikke snakk om utroskap, så langt.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
Og som sagt: Her er ikke snakk om utroskap, så langt.
Ikke alle som er enig med deg der. Utroskap er det man definerer det som. For noen er det utroskap å kysse en annen. For andre er det om de havner i senga.

 

Andre igjen kunne gitt beng i om partneren havner i senga med noen så lenge de ikke kysser. Grensene til folk er veldig forskjellige. Men jeg er i utgangspunktet enig med deg. Man må kjempe litt. Og et kyss er ingen grunn til å gi opp IMHO.

De som tror at et forhold bestandig kommer til å være lett og noe man kan sele seg gjennom uten noen problemer kommer aldri til å ha de lengre forholdene er jeg redd.

Lenke til kommentar
Ikke alle som er enig med deg der. Utroskap er det man definerer det som. For noen er det utroskap å kysse en annen. For andre er det om de havner i senga.

Ja, og - som også sagt - noen definerer det som et varmt blikk, eller å åpne døra når det ringer på uten å ta på sjalet først. Jeg vet om damer som har fått juling fordi de snakket med en annen mann. Sånne folk har også en "definisjon" på utroskap, uansett hvor forrykt den er.

 

Men definisjoner oppstår ikke i et vakum, L4r5, og derfor er det viktig at de av oss som ikke ser på et kyss som verdens undergang holder igjen. Her som på så mange områder er det en tautrekking mellom det ekstreme og det moderate, og ekstremistene (ikke rettet mot noen i tråden) er som regel mye mer høyrøstet i debatten fordi vi andre ikke bryr oss og tenker at "folk må få mene hva de vil om dette og hint".

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
Man trenger ikke en dyp analyse her, dump the bitch, det ville jeg ha gjort på flekken. Neste gang noe lignende vil muligens oppstå så vil hun gå for en knull for å hevne seg, og da blir det for sent å si "I told you so".

 

Auch. Håper ingen gir deg en sprettert, tenk om du skyter noen med hagle!

 

I mine øyne er ikke kyssing utroskap. Klart, det svir, men om du virkelig elsker jenta så klarer du å ordne opp i det etterpå, men virker som at selve kyssingen bare var dråpen som fikk begeret til å renne over i et allerede ganske turbulent forhold.

Lenke til kommentar
Man trenger ikke en dyp analyse her, dump the bitch, det ville jeg ha gjort på flekken. Neste gang noe lignende vil muligens oppstå så vil hun gå for en knull for å hevne seg, og da blir det for sent å si "I told you so".

 

Auch. Håper ingen gir deg en sprettert, tenk om du skyter noen med hagle!

 

I mine øyne er ikke kyssing utroskap. Klart, det svir, men om du virkelig elsker jenta så klarer du å ordne opp i det etterpå, men virker som at selve kyssingen bare var dråpen som fikk begeret til å renne over i et allerede ganske turbulent forhold.

Lmao, internet gutt, tror du har tolka det jeg har skrevet som veldig brutalt, men det er nok meningen min, jeg er forresten ikke voldelig, men innlegget mitt ble kanskje oppfattet som noe på kanten av deg ja. Du ville sikkert ikke ha dumpa dama di hvis hun hadde tunga si i kjeften til en annen, og det er fint for deg. Kan tenke meg du er tilhenger av det norske mannspanelet.

Lenke til kommentar

Dere som sier dere ville dumpe henne asap for at hun var utro - dere mener vel selv at dere aldri kunne vært utro?

 

Ah, naive små (ta sarkasmen :p), jeg var en gang som dere. Hvis kyssing er utroskap, så har jeg vært utro - var dog jævli nært utroskap på alle nivå. Jeg var en gang en gutt som trodde jeg aldri kunne være utro, muligens drepe noen - men aldri utro. Gidder ikke forklare alt, men endte med 1 liter vodka i blodet, tunga i en annen hals, hendene rundt noen andres former.

 

Følte meg virkelig skitten i flere dager. Mitt forhold ble endt pga det.

 

I løpet av de siste månedene har jeg fått bevist et par teorier, blandt annet dette med "om det føles rett, så er rett"-mentaliteten som jenter har. Kan ta de siste to månedene: Jeg har klint med 5 som var i forhold og ei som var forlovet. Har dog ikke fortalt dette til noen, og etter alt jeg vet er de fortsatt i lag. Jeg henta hun, som jeg muligens er på vei inn i et forhold med nå, ut fra et 3 års forhold. Vi snakker 3 år, lørdagen vi møttes var de i lag, søndagen etterpå var de ikke i lag lengre. Det var det snakk om at vi hadde hendene neddi buksene på hverandre, så begynte hun å gråte pga dårlig samvittighet ovenfor kjæresten, 3min senere var vi tilbake med hendene og eskalerte. Er jeg redd for at hun kommer til å være utro? Nope.

 

Konklusjon: Kun naive folk mener at de aldri kunne tilgitt utroskap. Kun naive folk mener de aldri kan være utro. Er omstendighetene riktige, kan et menneske gjør alt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...