Gå til innhold

Kulturo: Muse - HAARP: Live at Wembley


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Det første jeg tenkte var "nå må jeg jaggu få bestilt denne", men en kjapp sjekk på Play.com bekrefter at den ble sendt min vei i går. ;-)

Fin anmeldelse, selv om jeg synes det er rart at det blir konkludert med at lyden tidvis er "pappboks" i en paragraf, for så å bli etterfulgt av et at dette er "skummelt nærme perfektsjon når det kommer til både lyd og bilde".

Lenke til kommentar

Såg DVD-en i dag og er enig i anmeldelsen, veldig god konsert. Musikken til Muse er veldig krevjande, litt for høgt eller lågt volum så mister en veldig mykje av inntrykket for meg. Dårlege høgtalarar slit veldig med å halde følge.

 

Biletet på DVD-en er supert og lyden like så. Dei balanserte bra mellom raske og rolege låter, pianolåtene likte eg veldig godt. Artig å sjå Bellamy live, han er ein fabelaktig gitarist. Låtene er sjølvsagt i ein klasse for seg sjølv, men det er gitaren og stemma til Bellamy som verkeleg gjev Muse sitt særpreg og genialitet.

Lenke til kommentar

Skal nok ha denne etterhvert, men det som er litt synd for de som ikke har hatt muligheten å se Muse live før de virkelig ble store er at de nå er profesjonalisert til fingertuppene i konsertøyemed, hvorpå de som mer underdogs bare var forrykende bra live grunnet en energiutladning av dimensjoner.

Men de er fremdeles et svært bra liveband, og utfra bilder fra denne konserten ser det ut som en ganske kul rigg.

Lenke til kommentar

Utvilsomt noe jeg kommer til å investere i. Ble litt skuffet når Black Wholes and Revelations kom ut. Albumet levde ikke opp til bandets tidligere plater, i mine øre. Men tror denne platen med Live at Wembley-DVD-en kan være noe for meg ja. Må dog innrømme at det er litt surt at de har blitt så store. Likte dem bedre når de var et kult underground rock-band jeg hørte på i 8. klasse. ^^

Lenke til kommentar

Kan ikke si at jeg har vært noen stor MUSE-fan før, men dette albumet har jeg faktisk liggende i bilen, og det er virkelig knallmusikk. Kan ikke fatte at jeg ikke har giddet å høre på musikken deres før nå i 2008 :dontgetit:

Jaja, det er nå bedre sent enn aldri.

 

Karakteren 9/10 er i alle fall vel fortjent.

Lenke til kommentar

Har sett dem live, og det er en fantastisk opplevelse. Konsertene på Wembley er ekstremt bra. Ekstremt bra låtmateriale, og Muse live er alltid herlig å se på. Jeg er dog enig i at de er blitt litt for "proffe" og rutinerte live. De som har sett dem live eller sett live-opptak fra tiden før eller rundt de ble veldig kjent, så er det virkelig sjuke greier. Ikke like bra låtmateriale den gangen, men fortsatt mange knallsanger, og det de mangler på låtmaterialet kontra nå tok de igjen på å rett og slett bare blåse deg av scenen. De som liker Wembley-konsertene og ikke har sett Hullabaloo-DVD-en - KJØP! Det er også et klasse konsertopptak.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...