Gå til innhold

OneCall - SMSproblemer!


Anbefalte innlegg

Etter at network norway overtok OneCall har det bare gått nedover. Var lenge utrolig godt fornøyd med kundeservice og pris. Så kom porteringen. Fikk grei beskjed på at 3G var det slutt på, og at EDGE virket bare når det selv ville. Steik forbannet byttet jeg til MTU før påske, trodde jeg. I ettertid viste det seg nemlig at OneCall hadde blokkert overføringen av mitt nummer, grunnet deres egne interne overføringer.

 

I dag rendte begeret over, når SMStjenesten gikk ned. Ingen hos OneCall vil si når vi kan forvente å ha tjenesten tilbake. De kan heller ikke fortelle hva som skjer med meldinger som blir sendt til meg når de har problemer. Så dette resulterte i at de mistet hele min familie som kunder, på en dag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man kan trygt si at begeret mitt også er fuldt nå. Bytter operatør med en gang.

 

Greit at de hadde problemer med mms og gprs bruk, men sms bør de klare å holde oppe, i det minste med backupsystem.

 

Nå blir det tilbake til noen med litt mer stabile system, så får det heller koste mer :)

Endret av Gojira
Lenke til kommentar

Hvor mange poster skal du lage om dine sms problemer.

 

Sjekk instillingene i telefonen din og les på hjemmesiden dems hvordan du styrer telefonen over på netcom sitt net.

 

 

 

Problemer med å sende SMS

Onsdag 02.04.2008 kl 14:20:

På grunn av en feil i nettet er det øyeblikket problemer med å sende SMS for våre mobilkunder. Feilretting pågår. Feilen ventes rettet i løpet av kort tid.

Endret av Lille_Kanin
Lenke til kommentar

Personlig har jeg ingen problemer med å være uten utgående sms i noen timer, så jeg blir hos Onecall. Jeg får inngående SMS, og er det noe viktig så ringer jeg opp de som sender meg SMS. For første gang siden jeg ble kunde i februar-07 har det vært problemer med SMS-tjenesten deres som jeg har merket. Hvis DET er prisen for å spare 3-400 kroner i måneden så er den prisen svært lav og jeg "betaler" den gjerne.

 

Edit: Og nå virker sms-tjenesten til Onecall igjen. Så da var det vel nede i ca 5 timer.

Endret av Flodec
Lenke til kommentar

Alltid skal man svartmale operatører. Var ikke like store og kraftige reaksjonen når Netcom var uten dekning en halv ettermiddag eller når Telenor tryna totalt med SMS. Shit skjer. sånn er det bare. Min erfaring med Onecall tilsier at det er som en hvilken som helst operatør ang problemer, kundeservice osv. Eneste minuset er at de reduserte min mobilregning som hos Telenor var 400 kr til 70 kr..

Lenke til kommentar

Jeg har ikke fått sendt melding til banken (femsifret nr.) etter bytte til NwN, til vanlige nr fungerer det fint..

 

Noen andre som har samme problem?

 

Finner ikke noe om styre telefonen over på netcom som lille_kanin skriver, noen som vet hva det går ut på? Fikke ikke sendt via netcom sms-sentral ihvertfall.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...