SSSø Skrevet 2. april 2008 Del Skrevet 2. april 2008 Har ikke tatt noe skade av det da (bort sett fra at damen forteller det til alle...og alle ler like mye), fikk meg heller en hyggelig opplevelse da jeg prøvde uten skall. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 Du har sikkert hørt den før, du spiser ikke ananas med skallet på også? Lenke til kommentar
Timeo Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 Selv om det sies at de fleste av vitaminene befinner seg i skallet, så er det også der mesteparten av giften fra sprøytemidler o.l. befinner seg. Lenke til kommentar
Sonja84 Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 det er jo bare å vaske skallet ekstra godt. Lenke til kommentar
Timeo Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 Kan ikke få meg til å tro at det blir særlig mye mindre gift i skallet av å skylle det i vann. Kiwier henger vel ute i regnet en god stund før de blir høstet uansett? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123897 Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 Eg meinar faktisk at skallet har ein betre smak enn sjølve innmaten. Skallet er litt surare og har sterkare smak. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 3. april 2008 Del Skrevet 3. april 2008 MED skallet?? haha. nå har jeg hørt det og. Jeg lagde meg en kiwimilkshake en gang. Kom dessverre litt skall oppi og jeg klødde som bare pokker i halsen :S Ja det kom av skallet fordi jeg har spist kiwi tusen ganger uten å reagere. Lenke til kommentar
Jan Skrevet 4. april 2008 Del Skrevet 4. april 2008 men det er ikke farlig? Spise kiwi er farlig, ja. Lenke til kommentar
SivilMilitaer Skrevet 4. april 2008 Forfatter Del Skrevet 4. april 2008 Selv om det sies at de fleste av vitaminene befinner seg i skallet, så er det også der mesteparten av giften fra sprøytemidler o.l. befinner seg. Ok. Da er det best å spise økologiske kiwier med skallet på. Og u økoligosike uten Lenke til kommentar
lissabon Skrevet 4. april 2008 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg har aldri engang tenkt tanken å spise kiwi med skall på, men nå har jeg lyst til å prøve det hehe Lenke til kommentar
Gjest Vanlig normann 18 Skrevet 5. mai 2009 Del Skrevet 5. mai 2009 Jeg gjør også det. Jeg spiser alt som er litt muffins. Er aldri syk og har ingen allergier. Engang fant jeg en kjeks på bakken, så spiste jeg den. Bakterier er undervurdert. Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 5. mai 2009 Del Skrevet 5. mai 2009 Jeg spiser skallet til kiwien, eneste jeg ikke spiser er endene på kiwien. Lenke til kommentar
MrEspen Skrevet 5. mai 2009 Del Skrevet 5. mai 2009 Dette har aldri falt meg inn... like unaturlig som å spise banan med skallet på Lenke til kommentar
Ctarli Skrevet 5. mai 2009 Del Skrevet 5. mai 2009 Jeg spiser også kiwi med skall på Lenke til kommentar
sogkib10 Skrevet 6. mai 2009 Del Skrevet 6. mai 2009 Du får mer utav den (100% ) med skallet på utnytter du banan og melom 100% også eller? Hva med kokosnøtt? :!: Lenke til kommentar
haarod Skrevet 7. mai 2009 Del Skrevet 7. mai 2009 Tror jeg skal teste kiwi med skall i dag. Jeg spiste en kiwi i dag, men da turte jeg ikke å spise med kall. Prøvde heller å skrelle den med en potetskreller som forsåvidt var en ny metode for meg, men i praksis det samme som å spise med skje Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 7. mai 2009 Del Skrevet 7. mai 2009 Bare husk å vaske den først siden det mest sannsynlig er mye dritt utenpå. Lenke til kommentar
Gjest Gjest Skrevet 10. mai 2010 Del Skrevet 10. mai 2010 Jeg spiste aldri skallet på kiwien før kanskje 2-3 år siden. Og jeg fikk fullstendig sjokk da søstra mi sa at man bare kunne spise den som et eple. Men selvfølgelig måtte jeg prøve;) Nå ville det ikke falle meg inn å spise den uten skallet! Når det gjelder sprøytemidler og sånt; Skreller dere også alltid epler, pærer, jordbær, kålhoder, tomater, agurker osv, osv.. Eller kanskje dere bare også skyller de godt under vann..? Uansett: Alle kan spise akurat det de vil på den måten de selv ønsker:) Men jeg anbefaler å prøve kiwi med skall. Det er supergodt:) Og jeg kjenner ingenting i halsen:) -s Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 10. mai 2010 Del Skrevet 10. mai 2010 Kiwi med skall? Nei takk. Et du banan med skall? Skrelle med potetskreller eller noko liknande funker bra. Lenke til kommentar
Gjest Gjest Skrevet 10. mai 2010 Del Skrevet 10. mai 2010 Ja, det er jo sant.. Kiwiskall og bananskall er jo akkurat like tykkt. Skreller du eple, pære, agurk og tomat? Forresten så er det uinteressant. Gjør som du vil du, så gjør jeg det samme. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå