Gå til innhold

Skal jeg velge PlayStation3 eller Xbox360?


RamGuy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Okey, moroa over for denne gang, konsollbashing er det nok av på dette forumet.

 

Hald dykk til saken, ellers går det med denne tråedn som med så mange andre.

 

Om nokon har lyst å lage ein oversikteleg, nøytral tråd med relevant informasjon om dei tre konsollane som samtidig kan være ein diskusjonstråd som denne i dag er hadde det vore fint. Det er lettare for folk å slå opp på første innlegget og få ein kjapp oversikt enn å lese hundrevis av innlegg der ting blir repetert til det kjedsommelige.

Lenke til kommentar

Ok. Ser for meg det sånn:

 

Man starter ett emne i hver sin respektive del av forumet hvor OP har ansvar for å legge til og forme informasjon. Her skal man sammen bli enige om hvordan posten med informasjon om konsoll skal se ut.

 

Når alle fanboys er ferdige med hver sin seksjon vil en nøytral admin, gjerne fra styret, gå igjennom postene og se at informasjonen er korrekt. Dette så man f.eks ikke skal unnlate å fortelle om RRoD feilrater eller manglende ps2 emulering på 40gb versjonen av ps3.

 

Når alt er klappet og klart vil de tre informasjonstrådene bli smeltet sammen til en sticky i felles delen.

 

Disse vs trådene har tydeligvis vært ett stort irritasjonsmoment for ikke bare fanboys, men også nøytrale brukere her på forumet. Jeg tror selv dette vil lette en god del på stemningen :fun:

 

Hva sier dere? Hawt or Nawt?

Endret av cryptomime
Lenke til kommentar

Hvis fanboys skal skrive hver sin tredjedel av en slik guide så blir det kanskje nøytralt... joda, men objektivt blir det ikke. Da blir det ikke noen guide for nye kjøpere, men snarere en glorifisering av alle tre konsollene.

 

Skal man lage en guide må man få frem alle de dårlige sidene også, for de er også avgjørende for en kjøpers valg av konsoll. Og jeg stiller meg tvilende til om fanboys ville klare å snakke objektivt om "sitt konsoll" sine feil og mangler, derfor er det lite lurt å la fanboys alene lage en slik guide.

Lenke til kommentar

Sjølvsagt, men det finnes faktisk personar der ute som er i stand til å skrive positivt og negativt om dei forskjellige konsollane sjølv om enkelte kan virke ganske fanatiske i sin vurdering. Det er dei som roper høgast og blir lagt merke til.

 

Eg veit det finnes personar her inne som er i stand til å gjere dette. Har sjølv vurdert å putte ned noko på papiret (les: Word). Er jo fleire som har alle tre konsollane.

Lenke til kommentar

Har selv alle tre konsollene denne generasjonen, føler selv eg har eit godt grunnlag for å ytre meg positivt og negativt om alle tre konsollene. Om noen da skulle ta til seg evt. kritikk for hver av konsollene, så er det deres problem. De har kanskje ikkje samme sammenligningsgrunnlag eller forståelse for det eg da prøver å påpeke i forhold til ein annen konsoll.

Lenke til kommentar

Nå var "fanboys" mer en terminologi. Alle som gidder å henge på gamerforum må jo være fans i større eller mindre grad. Er jo derfor jeg foreslår en åpen post hvor folk fritt blir enige. Her er det OP som "bestemmer" hvordan det skal se ut. Da er det selvfølgelig også viktig at OP'en er en av de som blir sett på som en av de mer nøytrale her på forumet. Tror dette kan gjøres veldig bra hvis det også gjøres på en riktig måte.

 

Jeg foreslår f.eks UrgeLol som "admin" over ps3 posten.

 

Xbox delen blir kanskje litt mer vrient da jeg ennå har tilgode å se noen nøytrale fans som er eksklusivt til 360...

 

Wii delen er en no brainer, mange vettuge folk i den delen av forumet.

Lenke til kommentar

Eg meiner du overdriver veldig her, det er slett ikkje noko problem for ein person som kun har Xbox 360 til å plotte ned ei liste over positive og negative egenskaper, pris, modellar, problemer, støy, spel og den slags. Skulle fint klart det sjølv, men det er litt knapt med tida no.

 

Ein treng på ingen måte være fanboy for å være med å diskutere her. Om ein har kun ein konsoll er det ikkje noko problem å uttale seg på ein måte som ikkje bli oppfatta som fanboyinspirert.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Ja, da måtte det bli deg i såfall.

 

Dette er jo heller ikke noe som trengs å gjøres på en dag...

 

Dette kan være en god løsning synes jeg da. Gjerne rop ut hvis noen har en bedre måte. Demokrati FTW!.

 

Man kan jo også stemme på hvem som skal ta seg av redigeringen. Veldig omfattende, ja. Men så stor vi jo også ovenfor ett veldig omfattende problem her på forumet...

Endret av cryptomime
Lenke til kommentar

For min del, bare for å ha litt å si; Så synes jeg Ps3 spaken er MYE bedre en Xbox spaken!

 

Ps3 spake fordeler\ulemper:

+Sitter godt i handen

+Når alle taster lett!!!!!

+liten

+lett

+Six axis

+Trådløs

-+R2\L2 er akse (Dette er både fordel og ulempe i mitt syn, greit med litt mer kontroll over "Gasspedalen", men skuffer litt når man bruker den til skyting)

- Ikke veldig solid, føles ihvertfall ikke solid ut!

-Six axis fungerer dårlig i noen spill, f.eks Burnout Paradise

-Ikke vibrasjoner i spaken, men så har jo Dualshock kommet såeeh.....

 

Xbox

+Trådløs

+Stilig design

+Vibrasjon

+Axse "Gasspedal"

-For min del synes jeg det er dårlig system med tastene

-Litt for mye taster

-litt stor

-Må kjøpe batteri

 

 

 

Kill me if im wrong, but; Es denkt sein den Steuerknüppel Ps3, der das beste ist!

Lenke til kommentar

Eg og, synest Sony kunne spandert på PS3 ein ny kontroll, ikkje nødvendigvis den banansaken som lenge var aktuell, men Dualshock 2 er utdatert etter min meining. Mykje meir komfortabelt å bruke X360-kontrolleren. Gamecube-kontrolleren (trur eg det var) er og knall.

Lenke til kommentar

Har aldri likt PS kontrollen etter at de klasket de 2 analogstikkene på den. Å spille f.eks Black på PS2 er en litt "vondere" opplevelse enn å spille CoD4 på X360. Synes dessverre at PS kontrollen er for uergonomisk for mitt vedkommende.

 

Så synd at det er så mange PS titler som er virkelig verd å spille for jeg ender opp med sårt tommelfeste og vonde tomler.

Lenke til kommentar
Har aldri likt PS kontrollen etter at de klasket de 2 analogstikkene på den. Å spille f.eks Black på PS2 er en litt "vondere" opplevelse enn å spille CoD4 på X360. Synes dessverre at PS kontrollen er for uergonomisk for mitt vedkommende.

 

Så synd at det er så mange PS titler som er virkelig verd å spille for jeg ender opp med sårt tommelfeste og vonde tomler.

 

 

så enig, akk så enig!

 

eg syntes PS kontrollen var bra, men det var til eg kjøpte x360 og fikk ein åpenbaring.:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...