Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Velge med hode eller fornuften?


Gjest gutt 19

Anbefalte innlegg

Gjest gutt 19

Hei!

 

Har blitt kjent med ei jente som jeg liker utrolig godt, som evt kan bli noe mer.

 

Problemet er at hun er 15 og jeg er 19. Fornuften min sier at hun er litt vel ung og at dette nermest er barnerov, men hun er samtidig veldig voksen av seg, og kjemien er der.

 

Har andre noen lignende erfaringer evt hva slags tanker dere har rundt dette lille dillemaet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge de rette forutsetningene er på plass (kjærligheten og et gjensidig ønske om å være der for hverandre) er det ikke sikkert at det er et problem.

 

Tenk deg nøye om, for det er som flere påpeker slik at dere er på forskjellige stadier i livet. En jente på 15 år (uansett hvor voksen hun er for alderen) vil på et punkt endre personligheten sin - og da er det ikke sikkert dere har samme synspunkt som nå.

 

Min personlige mening er at det kanskje er litt drøyt, vent i det minste til jenta er 16. Selv kjenner jeg en på 15 som er sammen med en på 23, og det synes jeg er alt for drøyt.

 

Ellers ønsker jeg dere lykke til! ;)

 

:love:

Endret av magnusalex
Lenke til kommentar

Min tidligere samboer og jeg har akkurat flyttet fra hverandre etter å ha vært sammen i 4 år, da vi ble sammen hadde hun akkurat fylt 18 mens jeg var 23. Det funka bra for oss, men jeg vet ærlig talt ikke om en 15-åring er like voksen som deg som er 19. Om ett par år så vil ikke alderen være noen hindring lenger. Det er veldig vanskelig å komme med noen gode råd her altså.

Lenke til kommentar

En jeg kjenner er mange og femti, og han er fremdeles sammen med dama han traff da han var 20 og hun 15. De er ikke akkurat white trash heller, for å si det sånn. Bare man tåler å høre litt fra folk som er trange i nøtta, bør det ikke være noe problem så lenge dere klaffer. En barnslig 19-åring og en moden 15-åring kan gå fint sammen, og om 3-4 år er det ingen som synes det er noe rart med alderen deres lenger.

Lenke til kommentar

eg var 21 og xn min var 17. vi var ilag i 1 år og 3 mnd. store forandringer fra en er 14-15. var kjipt å alltid måtte velge mellom kompiser og dama visst eg skulle ut på byen. så det året, så var eg på pub med kompiser eitpar ganger. ellers var det heim når andre stakk på byen. dame på under 18, er og blir en brems for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...