TanglewoodD Skrevet 29. mars 2008 Del Skrevet 29. mars 2008 Hei. har en 3kgs skinkestek med ben, lurer på hvor mye ( grader) og hvor lenge jeg skal steke den? takk Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 1. april 2008 Del Skrevet 1. april 2008 Det beste tipset er nok et termometer, bare pass på å stikke det slik at det sitter godt i kjøttet. Leste et sted at man hadde kommet frem til at 60 grader ville gi det møreste kjøttet, men det tar jo sin tid. ^^ 76 grader burde være bra kjernetemperatur, ser at det er det de opererer med på matprat.no. 125 grader på stekovnen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå