thrice Skrevet 2. april 2008 Del Skrevet 2. april 2008 Ser ikke problemet. Greit nok at whiskey-fans synes det er skjendig av en god drikk, men det kan også være en mildere introduksjon for fremtidige whiskeydrikkere Lenke til kommentar
Lil-H Skrevet 9. april 2008 Del Skrevet 9. april 2008 Ja da skal jeg fortelle deg mister trådstarter, at jeg ELSKER COCA COLA I JIM BEAN'en min =] Nei, jeg drikker meg ikke full på, det har jeg rum eller vodka til Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 9. april 2008 Del Skrevet 9. april 2008 Godt du drikke Jim Bean og ikke ordentlige saker da. Lenke til kommentar
Kleif Skrevet 9. april 2008 Del Skrevet 9. april 2008 Klart man må ha brus for å skylle ned skvipet Lenke til kommentar
ultimatedeskjet Skrevet 11. april 2008 Del Skrevet 11. april 2008 Klart man må ha brus for å skylle ned skvipet Hvorfor skal du i alle dager drikke noe som du synes er skvip i utgangspunktet. Nei, drikk det du liker. Nei til utvanning av Whiskey. Lenke til kommentar
flogieboogie Skrevet 12. april 2008 Del Skrevet 12. april 2008 Jack Daniels = Cola Jim Beam = Cola Talisker Glenfiddich Johnnie Walker etc = BAR eller med isbiter. Enkelt og greit. Whiskey skal nytes, men på fest er det whiskey og cola som regjerer. Evnt rom og cola. Min mening hvertfall. Lenke til kommentar
thomassit0 Skrevet 12. april 2008 Del Skrevet 12. april 2008 Ja, det er bare JD og JB jeg blander med Cola.. The Famous Grouse osv drikker jeg bart / on the rocks. Lenke til kommentar
faust_ Skrevet 14. april 2008 Del Skrevet 14. april 2008 Whisky og club soda, eller on the rock med is Forøvrig heilt grei whisky Glenfiddich 12års. Et tips for å nyte whiskyen var et sugerør med vann oppi får nyte aromaen bedre i følge bartenderen på en scotsk bar som jeg ikke huske navnet på. Glenfiddich 12 er respektabel vare ja, selv om jeg av og til synes den smaker en smule skjemt. Men så er da også 12'ern forbruksvaren til Glenfiddich. Blir litt som en Mercedes A-klasse. Jauda, den har stjerna, men den mangler finessen. Plenty S-klasser å få fra den gjengen også. Min favoritt i det siste er fra et destilleri som Glenfiddich faktisk eier. Balvenie. Spesielt Doublewood'en har funnet veien til hylla i det siste. Åpnet ballet med den for noen uker siden og skulle fortsette på Famous Grouse når en ble for påvirket til å virkelig nyte smaken.. Det var en stygg affære. Famous Grouse, som jo vanligvis går an, smakte som om noen hadde solgt meg hjemmebrent og essens. Når det gjelder servering av whisky er isbiter et tabu for meg. Den primære effekten isen har er å kjøle ned hva den enn måtte komme i kontakt med, og det kverker en del aroma. Noe av dette blir kompensert ved at den smelter litt og avgir noe vann i whiskyen, som jo er med på å fremme aromaene igjen, men man har igrunn ikke oppnådd noe. Tipset om et sugerør med vann er ikke så dumt. Ser samme tipset komme fra destillerimestere over hele skottland. En aldri så liten dash lunkent vann kan ta kanten av drikken og frigjøre aromaene for alvor. Dette gjør at man kan utforske komplekse destillat som ellers ville vært for hvasse for en. Whiskey, da er man på helt annen grunn. Den irske funker best bar eller som en del av en tradisjonell irsk dessertdrink, og den amerikanske funker best sammen med andre tradisjonelle amerikanske drikker. Eksempler på dette er Cola, 7-up og sour mix. Jack&Coke, Jack 7 eller whiskey sour er eneste måtene en kan få ned den aftershaven de lager over dammen. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 14. april 2008 Del Skrevet 14. april 2008 Enig, jeg har merket at smaken blir mye mere blass og vassen når jeg har isbiter i glasset. Den trenger ikke være iskald for å drikkes uansett. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå