Gå til innhold

Problem med Get-box PVR, delvis opptak


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har hatt digitalt kabel-TV med Get-Box PVR siden desember, og sliter med et problem som blir mer og mer irriterende, nemlig at opptak blir for korte, jeg mister slutten på filmer og serier. Satt akkurat og så en spennende thriller, og hadde åpenbart glemt å "safe" ved å også ta opp programmet etter filmen, så jeg mistet avslutningen på filmen. Vanvittig irriterende, akkurat mens det var på det mest spennende! :( Ser at på dette opptaket står det i "overskriften" på beskrivelsen av opptaket "Delvis tatt opp". Jeg trodde først at dette problemet skyldtes at opptakeren på en eller annen måte startet for tidlig, og derved også sluttet for fort, men jeg tok kanskje feil der (eller jeg har to ulike problemer, for noen opptak har åpenbart startet altfor tidlig, og et par ganger har jeg også opplevd at den har tatt opp et helt annet program på et helt annet tidspunkt, f.eks. 2 timer tidligere).

 

Jeg ringte i går til Get, men den jeg snakket med der, hadde aldri hørt om dette. Synes det virker veldig snålt, jeg kan da ikke være den eneste som opplever dette...

 

 

Er det noen her som har erfaring med dette, eller som vet hva man evt. kan gjøre med det?

 

Det eneste han på support kunne tilby meg, var råd om å resette boxen, men det har jeg gjort utallige ganger før, og det hjelper ingenting.

 

Tusen takk for input! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...