Gå til innhold

GameCube-spørsmål


YBD

Anbefalte innlegg

:D:D:D:D:D

 

Jeg har vunnet GameCube på www.redzone.no - har lenge hatt lyst på den konsollen, men har ikke hatt penger :)

Får med et spill også; Metroid Prime.

 

Men her er det jeg lurer på:

[*]Hvilke spill er de beste som er kommet til GameCube? (hvilke er det verdt å ha?)

[*]Er Super Mario Sunshine like underholdende og varer det så lenge som Mario 64 gjorde?

[*]Hvor selges det billige spill og utstyr på nettet?

[*]Hvilke butikker er billigst/best i Bergen?

[*]Hvor på nettet finner jeg anmeldelser og info om spill og ekstrautstyr?

[*]Kommer Mario Kart til GC?

 

Håper jeg får svar på noen av spørsmålene ihvertfall!

GameCuben blir ikke sendt før i mars/april, lenge å vente men jeg gleder meg :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HeysanN!

 

Gratulerer! Jeg vinner aldri noe :smile: Skal prøve svare på spørsmålene din jeg da:

 

 

1: Vel det er en rekke gode spill til Gamecube, men uten at jeg skal begynne remse avhenger det av hvilken sjanger du mest liker.

 

2: Mario Sunshine er et knall bra platform spill. Det er VELDIG likt Mario 64, gameplay messig, nye er omgjivelser og forbedret grafikk. Det er nok like langt ja. Det er i allefall like mye å gjøre, om du ønsker å samle alt. Da kan jeg love deg du har litt å pussle med :smile:

 

3: Om du ønsker kjøpe norske spill så er vel kanskje gamesmix.com det billigste. Men et bedre alternativ er å kjøpe noe som heter "Freeloader" til Gamecube, fra www.spiderman.no eller www.akersmic.no, denne gjør at Gamecuben din blir "sonefri" og du kan da bestille spill fra USA og/eller Japan. Da får du spillene lenge før dem kommer til Norge, og hvert spill vil du kunn betale 350,- kr +- for. Hvis du vant Metroid Prime, så er jo det kåret til fjordårets BESTE spill av omtrent samtlige spillesider, så det er jo en perle du kanskje burde konsentrere deg om i første omgang :smile:

 

4: Jeg kjenner ikke til Bergen :lol:

 

5: www.gamespot.com og www.ign.com er generelle spille sider med masse info. Skal du lese om BARE Gamecube kan du bruke:

 

www.ningc.com

www.cube-europe.com

www.planetgamecube.com

 

6: Selvfølgelig kommer Mario Kart til Gamecube, de er ganske godt i gang med spillet, og vi vil få se MYE av det på E3 i mai. Så det ser vi frem til.

Lenke til kommentar

Tusen takk for gode svar!

 

1: Vel det er en rekke gode spill til Gamecube, men uten at jeg skal begynne remse avhenger det av hvilken sjanger du mest liker.

 

Jeg har en litt "uvanlig" smak til å være en gutt på 17 år tror jeg, liker best plattform- og adventure-spill som Mario og Rayman. Strategi- og RPG-spill er kjedelig, som oftest action også - med enkelte unntak, som f.eks. Goldeneye til N64. Kan Bond-spillene til GC måle seg med N64-spillet som var sinnsykt gøy i multiplayer?

Sport-spill som snowboard og bilkjøring kan også være gøy.

 

Hvis du vant Metroid Prime, så er jo det kåret til fjordårets BESTE spill av omtrent samtlige spillesider, så det er jo en perle du kanskje burde konsentrere deg om i første omgang :smile:

 

Dette høres bra ut, gleder meg!

Lenke til kommentar

Desverre tviler jeg på at Bondspill fremover vil måle seg med GoldenEye, som kom til N64. Nå har jo EA Games fått lisensen, og etter det har det vært skuffende å spille Bond... GoldenEye ble jo produsert av RareWare-folka, som senere kom med Perfect Dark, som ble kåret til det beste spillet noensinne til N64... Desverre har Microsoft kjøpt opp RareWare, så fremover vil nok Rare kun lage til X-box :( (De planlegger Perfect Dark 2, noe jeg tror (og håper) kommer til å bli en flopp, da eneren var så konge... Det er nesten blasfemisk å lage en toer av det spillet)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...