Gå til innhold

Mario Kart wii er ute! Dine meninger!


Disorder

Anbefalte innlegg

En ting jeg har lagt merke til som ikke er bra. Når du passerer målstreken i tredje løp, så blir resultatene akkurat sånn som når du passerer. Nå isted kom jeg først. Så sklei Wario som var på andre, og jeg så med egne øyne at han ble forbikjørt rett før målet på kartet. Og han hadde aldri i verden klart å ta igjen den som kjørte forbi ham. Men alikevel ble Wario registrert på andreplass. Synes dette er urettferdig og skjer hele tiden. Jeg mistet gullet på siste banen i en cup da Boo falt ned og ble forbikjørt av mange. Alikevel ble han nr 2 og vant da hele greien. Nå har jo dette vært en gjenganger i Mario-kart spillene, men synes Nintendo burde fikset det.

Nja, då måtte du ha venta til alle hadde passert mållinja, og eg synes ikkje det er nødvendig når ein spiller singleplayer offline. Eg ser poenget ditt, men eg er likevel ikkje heilt einig.

Endret av TanTheMan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Etter min erfaring etter hele to dagers spill :p har jeg lagt merke til at det blå skjellet ser ut til å sikte seg inn på den som ligger i førsteplass før det treffer. Det gjør at om du ligger på førsteplass vil det sikte seg inn på deg, men når det har "bestemt seg" for at du er først vil det alltid treffe deg uansett om du blir forbikjørt av fem, seks stykker. Jeg la merke til det da jeg fikk advarselen om det blå skjellet og Peach kjørte forbi. Det blå skjellet traff likevel meg, selv om jeg lå på andreplass etter at det hadde siktet seg inn.

 

Jeg er klar over at det blå skjellet treffer den som lå på 1. plass da det ble skutt ut. Men det er ikke det jeg snakker om. Jeg hadde ligget på 7. en lang stund før jeg ble truffet. Det er ikke snakk om at jeg kunne ha ligget på 1. da det ble avfyrt. Men men, skjer jo heller sjelden.

 

Har klart å få gull (1 stjerne på de fleste, 2 på et par *stolt* :p )på 50 og 100cc, men bare på 2 av cupene på 150cc. Vanskelig, synes jeg!

 

Men, ang. de ulike kjøretøyene, jeg liker veldig godt ¨å kjøre med Bowser Bike, fordi den er så god til å drifte. Når man starter å drifte svinger sykkelen skarpt med en gang, sykkelen blir ikke "dratt" utover i banen, hvis noen skjønner hva jeg mener...det som er dritt med den er at den har en elendig akselerasjon (driter i handlingen, drifter når jeg svinger ;) ). Noen som vet om et tilsvarende kjøretøy som er like god til å drifte som Bowser Bike, men med bedre akselerasjon? Den 4. av de store sykklene er bedre enn BB på alle punkter (untatt speed), men av en eller annen grunn drifter den ikke på samme måte som BB.

 

Hva kommer dette av? Noen som i det hele tatt forstår hva jeg mener?

Endret av Lamborgini
Lenke til kommentar
Går fint ann, det dukker opp en liten knapp rett etter du har valgt modus tror jeg, som du kan trykke på.

 

 

Oppe i høyre hjørnet er det en innstillingsknapp

 

Takker! Det funket knall, men synd man bare kan slå dem av, ikke stille antallet

Lenke til kommentar

Da har jeg også skaffet meg dette spillet.

 

På Gamecube var dette helt klart det mest spilte spillet hos meg. Så jeg var meget spent på hvordan arvtageren fungerte.

 

Jeg ble ikke skuffet - det er jo til og med bedre!! :dribble:

 

Etter litt testing ble det kontroller og nunchuk som passet best hos meg.

Lenke til kommentar
Går fint ann, det dukker opp en liten knapp rett etter du har valgt modus tror jeg, som du kan trykke på.

 

 

Oppe i høyre hjørnet er det en innstillingsknapp

 

Takker! Det funket knall, men synd man bare kan slå dem av, ikke stille antallet

 

Jeg finner den ikke jeg ?... halp?

 

Jeg lurer også på hvordan man drifter eller hopper med nantuck og kontrollen? :/

Lenke til kommentar

Øh... kan man hoppe? :blush: Jeg spiller med rattet som følger med da jeg synes det passer perfekt. Responsen er svært rask og nøyaktig, og alle viktige knapper (selv B-knappen) ligger akkurat der jeg vil ha dem. Slet litt med wheelie først, men etter litt trening er de ikke noe problem lengre.

 

Opplevde forresten noe morsomt med AIen. Det er som kjent fire løp i hver cup, så stillingen ble som følger i en av dem.

 

Runde en: Jeg, Mario, Wario, Peach.

Runde to: Mario, jeg, Wario, Peach.

Runde tre: Jeg, Wario, Peach, Mario.

Runde fire: Luigi (?), jeg, Mario, Peach.

 

Hva svarte gjorde Luigi der egentlig? :dontgetit: Han hadde kommet på sjette eller lavere i de andre rundene, men nå var han plutselig på førsteplass? :p

 

Edit: Den knappen er øverst til høyre (helt øverst i bildet). Mener den dukker opp når du velger hvilken klasse du/dere kjører.)

 

Edit 2: Er jeg den eneste som sliter på banen til Luigi? Den er så enkel at det ikke er noe sted å gjemme seg eller ta snarveier, så det blir stort sett power-upene som avgjør det hele når jeg spiller. Til sammenligning vant jeg den siste cupen (med Rainbow Road eller hva den het) første gang jeg prøvde den. Riktignok bare med 50cc, men likevel. ;)

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Kjempe bra spill. Kjøpte wii og mario kart med dama igår- fordi vi kjeda oss. Fikk den på tilbud hos elprice- og fikk den siste som var igjen rett før noen kom løpene inn døra og skulle ha den siste som vi fikk.

 

Men hvordan hopper med?

Hvordan skyter man skall bakover?

Hvordan kaster man bananskall framover?

Lenke til kommentar

Man hopper ved å spille på "manual". Du kan velge mellom "manual" eller "automatic".

 

Man skyter bakover ved og holde spaken bakover og så slippe ut "iteme".

 

Man kaster bananskall ved og holde spaken framover og så slippe ut "iteme".

 

:p

Lenke til kommentar

Og man hopper ikke høyt, bare et par centimeter eller no over bakken :p Langt ifra nok til å kunne ta et triks i det hoppet.

 

Har du valgt manual drifting (som SB-triip sa) hopper du (som jeg sa for litt siden) ved å trykke B ;)

 

Jeg kan ikke si at jeg sleit mer med 50 enn 100cc. Men 150 derimot, sliter jeg noe enormt :p Blir ofte så forbannet før jeg har rukket å spille mer enn 2 runder og slår av wii'en, ved at jeg har ligget på første hele 3. runde før jeg rett før mål blir bombadert først av ett blått skjell, så 2 røde på rappen før en eller annen jævel sender ut lyn og jeg ender til slutt på 5. plass.

 

Da er jeg over på hvorfor jeg lurer på om det finnes et kjøretøy tilsvarende Bowser Bike, men med bedre aksellerasjon. Hvis jeg først blir truffet av et skjell tar det så lang tid før jeg får opp farten igjen.

 

Men, ang. de ulike kjøretøyene, jeg liker veldig godt ¨å kjøre med Bowser Bike, fordi den er så god til å drifte. Når man starter å drifte svinger sykkelen skarpt med en gang, sykkelen blir ikke "dratt" utover i banen, hvis noen skjønner hva jeg mener...det som er dritt med den er at den har en elendig akselerasjon (driter i handlingen, drifter når jeg svinger wink.gif ). Noen som vet om et tilsvarende kjøretøy som er like god til å drifte som Bowser Bike, men med bedre akselerasjon? Den 4. av de store sykklene er bedre enn BB på alle punkter (untatt speed), men av en eller annen grunn drifter den ikke på samme måte som BB.

 

Hva kommer dette av? Noen som i det hele tatt forstår hva jeg mener?

Endret av Lamborgini
Lenke til kommentar

Hoppe med B-knappen? Da tror jeg at jeg misforsto noe. Jeg tenkte "hoppe", ikke bare "hoppe en kvart centimeter opp". ;) Bruker selvsagt manual og drifter veldig mye, men har aldri regnet det som hoppe. Jeg tenkte mer på for eksempel Rainbow Road der det er noen power-ups jeg må hoppe for å få tak i. (har bare kjørt den banen en gang, så det er mulig banen beveger seg opp og ned der).

 

En annen ting jeg lurer litt på er hva som er den største forskjellen mellom biler og sykler? Syklene kan ta en wheelie og få bedre fart, så kan bilene gjøre noe tilsvarende?

 

Og hvordan får man flere folk egentlig? Har fått pokal i alle cupene i 50cc (gull på de fleste, men to sølv), men har bare to nye folk. Må jeg spille på høyere vanskelighetsgrad for å få resten?

Lenke til kommentar
Hva kommer dette av? Noen som i det hele tatt forstår hva jeg mener?

Alle kjøretøyene har individuelle kjøreegenskaper. Min favoritt er også Bowser Bike, nettopp grunnet de overlegne driftegenskapene.

 

Må jeg spille på høyere vanskelighetsgrad for å få resten?

Jupp, du låser opp figurer og kjøretøy ved å kjøre de ulike cupene (50, 100, 150, Mirror) samt ved å låse opp Expert Ghost i time trial. I tillegg til at man trenger gull i cupene så er det enkelte kjøretøy/figurer som først låses opp når du har fått stjernerangering på samtlige brett.

 

Biler kan få større bost hvis du sladder mer (rød gnist istedenfor blå), og så tror jeg at mopeder kan bli dyttet mer og kan miste farten fortere, men det er jeg ikke sikker på.

En bil/sykkel sin evne til å holde seg stabil avgjøres av dens vekt. Det er en egenskap på lik linje med toppfart og drift.

Lenke til kommentar

Hmpf, den stjernegreia igjen. :p Er det bare å kjøre raskere, eller får jeg den på annet vis? Har som sagt gull på flere 50cc cuper, men har bare stjerne på en av dem. Og mener du stjerne på alle banene uavhengig av vanskelighetsgrad (noen på 50cc, noen på 100cc osv), på alle banene på en vanskelighetsgrad eller stjerne på alle banene på alle vanskelighetsgradene?

 

Biler og sykler holder seg nok stabil basert på vekt, men veier ikke sykler mindre en biler?

Lenke til kommentar

Tror det er noe tidsgreier. Du MÅ ikke vinne hver bane, men kjøre på en bestemt tid (ganske bra tid) for å vinne stjerneranking. Og selvfølgelig vinne cupen. Tror du må ha stjerne på alle cupene på alle vanskelighetsgradene for å låse opp noe ekstra spesielt. Jeg personlig synes det er lettere å få stjerneranking på 150cc enn på 100cc og 50cc av en eller annen grunn.

Lenke til kommentar

Har klart å låse opp stort sett alle folkene og mangler bare to, tre stykker med mindre det er hemmelige folk. Jeg fikke alle sammen med å vinne cuper på 50cc og 100cc, men har bare stjerne på en og annen cup uten at jeg husker hvilke og på hvilken vanskelighetsgrad. Har også flere av bilene og syklene.

 

Hadde forresten flere øyeblikk jeg kommer til å huske lenge.

 

Jeg og Baby Peach lå side om side ganske lenge i siste runde i den banen med elven, det undervannsrøret osv og var kommet ganske nært mål. Jeg presterte å gi henne et lite dytt og kjørte over målstreken noen få sekunder etter. Resultatet ble at jeg havnet på tredje plass, hun på tiende... hihi. :D (kan ha noe med det stupet å gjøre...) :devil:

 

Mario ledet hele siste halvdel i siste runde i en annen bane, og ikke snakk om at jeg skulle klare å nå ham igjen tidsnok. Helt foran mål ble han truffet av det blå skjellet og spratt opp i luften. Jeg presterte å kjøre inn i eksplosjonen, sprette oppover og forover og landet baklengs på målstreken og vant med 0,07 sekunder... :eek: Noen bedre? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...