Gå til innhold

Gave til dama! Haster!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Hva med å gi henne et "klippekort" på tjenester du kan levere. det kan være på opplevelser som: Festmiddager, sex, bilskruing, husarbeid, samtaler osv?

 

Koster ikke annet enn avsetting av tid.

 

:)

Lenke til kommentar

Bare lag klippekort hvis du har tenkt å gjennomføre det. Surt å få et klippekort med ryggmassasje, og hver gang man vil ha et klipp får man bare "Nei, jeg har vondt i henda". Mye bedre med gavekort på professjonell masasje eller en annen type SPA-behandling, som Homme foreslår.

 

Hva slags interesser har hun? Klarer du å finne på noe som passer til noe hun liker? Det pleier å være bedre enn å bare kjøpe noe parfyme. Og hvis du går for smykker, tenk gjennom hva slags smykker hun liker. Funker dårlig å kjøpe noe skikkelig bling med gult gull og diamanter hvis hun liker hvitt gull / sølv og i tillegg har issues med blodige diamanter. (Jada, vi jenter kan være kravstore. Det største kravet er at gaven skal vise at du har tenkt på personen du skal gi det til. :) ) En eller flere gode bøker kan være fint, enten for seg selv eller i tillegg til noe. Evt billetter til en konsert eller forestilling du tror HUN har lyst til å se.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...