Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spørre nå eller senere


Gjest Guest_Anonym_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Anonym_*

Jeg har et lite dilemma. I påskeferien traff jeg en utrolig pen jente som jeg liker veldig godt, det virker som om hun liker meg også, men uheldigvis bor hun en time unna der jeg bor. Jeg traff henne på stranden og skal treffe henne igjen i mai eller i sommer.

Jeg er så utrooolig forelsket, og jeg klarer ikke å la være å tenke på henne, men jeg vet ikke når jeg skal spørre henne om å bli sammen med meg. En del av meg har lyst til å spørre så fort som mulig via SMS, men samtidig er jeg livredd for at det kan føre til at hun ikke lenger er interessert i sommer eller ha skaffet seg en ny kjæreste. Jeg er så fortvilet og vet ikke hva jeg skal gjøre :cry:

 

Hva synes dere at jeg skal gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest

Ok, men hvordan kan jeg vise at jeg liker henne uten å bli sammen med henne, for å "spare" det å bli sammen til senere. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men da vi sist var sammen var begge ganske trygge med hverandre og likte hverandre godt, men hvordan kan jeg bruke SMS slik at hun ikke tror at vi bare er venner? Jeg vil gjerne at vi skal ha det like bra sammen neste gang vi møtes som vi hadde det forrige gang, slik at jeg på en måte bare kan fortsette der jeg slapp. Kan du komme med noen tips angående det eller eksempler på hva jeg skrive til henne? Har ikke drevet så mye med dette før.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Lurer også litt på hvordan jeg skal innlede den første samtalen. Siden jeg er 15 år blir det vel noe slikt som "Hey, hva skjer i <STEDSNAVN>?" men hvordan fortsetter jeg derfra?

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Men hva skal jeg si da? Det er så mye mer å si når man er ansikt til ansikt. Jeg aner ikke hva jeg skulle snakket om. Og hvordan skal jeg innlede det? Jeg vil også legge til at vi kun var sammen i to dager.

 

Og hva tror dere ville skje hvis jeg spurte på henne nå? Ville det holdt ut til sommeren? Hun er så utrolig pen (ikke bare i mine øyne) og derfor er jeg redd for at hun er opptatt på sommeren.

 

Jeg trenger litt flere meninger om hva jeg bør gjøre. :)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest
Ok, men hvordan fører jeg samtalen videre?

 

Hva gjør du? Jeg gjør ditt. Imorgen skal jeg datt. Kanskje vi kan møtes og ta en kopp milkshake? done.

 

Hun bor for langt unna og jeg kommer ikke til å møte henne før til sommeren ;)

Lenke til kommentar

Ikke spørr henne om dere skal bli kjærester nå, det blir for sært når dere bare har møttes i to dager. Den biten kan dere heller ta når dere møtes. Man blir ikke sammen over sms, msn, facebook eller whatever.

 

Ta og send henne en melding og ta det derfra. I verstefall så kan du jo spørre her om et svar hvis du skulle stå helt fast..

 

Og en times kjøring unna er ingenting, men det er nå en annen diskusjon.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Ja vel, jeg får forsøke det, men tror du at du kunne kommet med et eksempel på en samtale som kunne utviklet seg videre?

Det beste jeg kommer på er:

 

"Hei, hva skjer?"

"Ikke så mye. Du da?"

"Ikke så mye her heller"

SLUTT

 

Og husk at vi bare er 14/15 år.

Lenke til kommentar

Finn på noe annet og si enn "ikke så mye her heller" da, ellers legger du jo opp til at samtalen dør med mindre hun tar initiativet tilbake, men det kan du ikke stole på. Prøv og avslutte med et spørsmål heller. Fortell gjerne hva du gjør, gjør du ingenting så dikter du opp noe. Si at du har trent, eller lager mat eller hva som helst. "vurderer og male rommet mitt, tips til farge?"

 

Også er det jo lov og flørte litt. Tenkt masse på deg siden påsken blabla, du R søt kniz. :tease:

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Supre tips :) Jeg bør kanskje vente en uke eller noe før jeg tar kontakt første gangen da... :hmm: Jeg kunne jo ventet til fredag, så jeg kan spørre hva hun skal i helgen..

Og hvor ofte bør jeg SMSe henne?

 

Jeg føler at å si "Jeg har tenkt masse på deg siden påsken", blir å hoppe uti det litt for fort. Er det noen måter jeg kan få henne til å bli nysgjerrig, så det til slutt er hun som stiller spørsmålene og sier "Natta, glad i deg <3 Klemz.. <3"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...