Gå til innhold

Program på tv2 om dyreskinn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var forferdelig å se dem flå den puppy.gif levende..

 

Ble helt sick.gif av tanken på den stakkars puppy.gif

 

Vi skulle Fàen sport-smiley-008.gif de baddevil.gifbaddevil.gif til de adore.gif om nåde og så skulle vi akgunner.gifdem

 

Sånne folk fortjener ikke å leve og eg håper de 23.gif

 

____________________

puppy.gif = Hund/Hunden

sport-smiley-008.gif = Skamslå

sick.gif = Syk

baddevil.gif = Jævel

adore.gif = Tigge

akgunner.gif = Drepe

23.gif = brenner i Helvète

Lenke til kommentar

Var spesielt da jeg så det stakkarslige blikket i øynene på schæferen, mens den ble levende partert, at agresjonen bygde seg opp inni meg. Da tenkte jeg bare: "La oss nå se til helvete å mobilisere en svær gjeng med folk og dra ned til "Vi blir maks 1,50 land" og banke opp dyredreperene"!!! :evil:

Lenke til kommentar

Sånn i utgangspunktet, så er jo ikke pels så ille. I gode, gamle dager var det en bra måte å holde varmen på. Og om man slakter et dyr for å få mat eller varme er jo ett fett.

 

MEN...

Man trenger ikke behandle dyra så jævlig. Den dokumentaren der var såpass jevlig at man skulle tro de som laget den betalte litt ekstra for at de skulle plage dyra litt.

 

Altså, hva er vitsen med å drive pelsbusiness hvis man gjør det så amatørmessig som de med bikkjene? Tjore bikkja til en port ut mot gata der folk går, for å så begynne å skjære i skrittet? Det er jo ikke mulig å gjøre noe så teit.

 

Er så absolutt ikke for bruk av pels dersom noen lurte på det. Det finnes mer fornuftige måter å holde varmen på nå om dagen...

Lenke til kommentar

Enig med deg der fudun!

 

Den ser helt amatørmessig ut den flåinga, og at noen har hjerte til å gjøre slikt synes jeg er helt ufattelig.

Regner med at de fleste er enig i at dette er en skitten bransje, og at så mange som mulig reagerer på slikt. Mye dritt i verden om da'n.. Saddam gir seg ikke, barn sulter, regnskogen krymper, Hagen er populær, Midtøsten brenner, Bondevik er statsminister..

Lenke til kommentar

Jeg så programmet. Reagerte med avsky når jeg så den idioten skjærte pulsåren i bikkja for å latt blodet renne ut i bånn. Den skrek som et helvete! Selv er jeg en katte elsker og har en selv. Begynte å lure på hva de drev på med når de knuga dyret oppi taket på buret med ett stykke tau... De hang jo bare der å snurra til de døde :cry:. Værste er at det var katter som var kidnappet fra eiern. Hvor frekk kan man bli?!

 

Jeg har lyst til å dra til Filipinene og banke livsskiten ut av de ungene der. Når man faen meg ikke klarer å finne seg ett annet arbe enn å slakte katter og hunder så har du synki lavt. Måtte de brenne HARDT og lenge i helvete. :grumpy:

Lenke til kommentar

Så ikke dette programmet, men har sett lignende programmer før, det er helt grusomt.

 

At dyr skal leve i små bur uten kontakt med andre dyr, til og med med nettingbunn for at avføring skal gå rett gjennom bunnen osv..

 

I det programmet jeg så, tok de revene ut av buret, tredde en ti-femten cm lang elektrode inn i anus, presset snuta ned i en traktformet elektrode og holdt dem der til siste livstegn var borte. Og det var ikke over på en-to-tre. Ikke gikk det rolig for seg heller. Jeg orket ikke se på hele seansen. Kan si det slik at pulsen min steg.

 

Leser at de flådde et dyr levende på TV-programmet fra i dag. Hva kan man egentlig si til slikt?

 

Man kan si jeg er skrudd, men jeg synes det er mye værre så se vonde handlinger bli utført på dyr enn på mennesker. Å se et menneske bli slått i hjel er jo grusomt, men ser jeg et dyr som slås i hjel kan du gange reaksjonen med to.

 

 

Siden jeg så det programmet, det er vel et par år siden, har jeg vært helt kategorisk mot pels-klær, og også fjær-dyner etc (resultat av et annet program).

Forstår ikke at noen vil ha slikt dersom de vet hva som ligger bak pelsen sin. Kommer aldri til å kjøpe noe pelsprodukt i mitt liv, verken til eget eller andres bruk.

 

Personlig ville jeg mye heller sett et oppgjør med alt det gale folk gjør mot dyr enn feks USAs kamp mot sine "onde akser" og andre rettferdige eller urettferdige kriger, hjelpekampanjer osv.

 

(PS. Det feks samene gjør er jo greit nok, de tar en rein og ett av biproduktene er pelsen.)

 

Får vel legge inn et passende bilde..

crossad-big.jpg

Lenke til kommentar
Man kan si jeg er skrudd, men jeg synes det er mye værre så se vonde handlinger bli utført på dyr enn på mennesker. Å se et menneske bli slått i hjel er jo grusomt, men ser jeg et dyr som slås i hjel kan du gange reaksjonen med to.
Da er vi to. Vet ikke om det feiler meg noe men eg blir langt mer trist hvis eg ser noen skade en hund enn mennesker. :shrug:
Lenke til kommentar

Jeg orket ikke se programmet! Visste nøyaktig når det gikk, men ettersom jeg har jobbet på kennel i nesten ti år, og nå har to skjønne puser selv, var det ikke snakk om at jeg skulle se det! :evil:

 

Godt å høre at folk engasjerer seg, og kanskje særlig her på forumet hvor jeg ikke trodde at andre ting enn data, prosessorer og vifter var interessant. Jeg er veldig postivit overrasket!! :smile:

 

Men jeg har et spørsmål: er det like ille med reve-pels eller mink-pels som det er med katte-pels og hunde-pels?

Lenke til kommentar

hallo..dette sier jeg seriøst.. skal vi alle dra ned til phillipinene og banke dritten ut av de J`ævla dyremisshandlerne?

FYYYYY Fae'n jeg ble forbanna.. så ikke begynnelsen man bare kattene..

har katt selv og hadde flippa helt hvis noen tok katta mi! hadde sikket resikert livet for at katta mi ikke skulle gå igjennem noe sånt!

SÅ la oss lage en svææær gjeng og dra til phillipinene..!

(åssen var de de greide å filme alt det der egentlig? det kameraet kan da ikke ha vert skjult.. :-? )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...