Gå til innhold

Footman Frenzy, map i WC3 diskusjon og rekruterings-tråd


Gjest Slettet-EIV2CS

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-EIV2CS

Footman Frenzy er en map til Warcraft 3 (Hvorfor har vi ikke en egen underkategori til Warcraft?)

Footman Frenzy fungerer slik:

 

20712.jpg

 

Kryssene viser hovedbaser til de ulike lagene. På hvert lag er det tre spillere altså 12 totalt. Før kampen starter kan alle kjøpe seg en "hero". Heroen din har spesielle angrep og våpen. I hvert hjørne er det tre bygninger.

 

Altar Of Legends: Her kan du kjøpe mye rart, såfremt du blar opp noen tusen gull.

Personal Shop: Her er en del billige ting som så smått forbedrer deg og din hero.

Creep Shop: Du kan kjøpe monster, noen med krefter. Dette er ikke i stor grad nødvendig.

 

Når alle har valgt hero starter krigen. Etter 5-10 sekunder får du en ny "footman" slik sjer gjennom hele kampen. Du får 30 gull for å drepe en vanlig footman og 250 +/- for å drepe en hero. Når du har skrapt sammen 1050 gull kan du oppgradere de vanlige footmen'a til fire forskjellige raser. Jo mer du oppgraderer får footmen'a som skifter navn, mer damage og mer hp. I hovedhuset kan du også oppgradere damage og armor fortløpende. Du vinner når du har ødelagt hovedhuset til alle fiendene dine. Som du ser på bildet er det fem shop'er oppe, nede og på sidene samt midt i midten. Her kan du kjøpe Liv og manadrikker mm.

 

Dette var en liten introduksjon, har du lyst til å prøve eller spille med andre på hamachi, last ned banen og bli med på hamachiserveren "footman hw" passordet er "hw". Jeg la til banen med AI/boter.

Beklager dårlig beskrivelse, vil du lese noe mer profft, just fucking google it. Her kan du også diskutere rundt de forskjellige verisjonene, heroer og slikt.

 

tomhel

Endret av Slettet-EIV2CS
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Finnes det interesse for noe mer seriøst footmen frenzy spilling her i Norge?

Skulle likt å spille 3v3v3v3 mot norske klaner og sånn. Driver selv og kommer på 1-3 plass på ca alle pubs jeg joiner, men har aldri turt å gå inn i turneringer.

 

Finnes det noen turneringer som kjører 4.2 eller 5.4? Alt etter 6.x er bare merkelig. Heroes som Archmage og demonhunter er nurfa så sinnsykt. Jeg kan skjønne at en blizzard som wiper hele brettet er overpowered, men når den er blitt nurfa til halvparten så mye så blir det verre og verre å levle.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...