Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva liker guttene?


Gjest weiss

Anbefalte innlegg

Gjest guesting

Jeg lurer på hva dere gutter liker når det gjelder kosing, og alt mulig. Jeg skjønner at det er veldig individuelt, men kunne trengt noen tips til hva noen av dere liker så jeg kan prøve dette ut på kjæresten.

 

For eksempel når dere blir sugd, er det noe som er spesielt godt? å slikke fra ballene og helt opp til penishodet? slikke på ballene?

Liker dere å bli koset med før dere blir sugd, har sex? og hvordan? masasje? hva er godt?

 

Liker dere gutter som oss jenter og bli slikka, kost med på brystvortene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Brystvortene funker knall på meg ihvertfall. Spesielt om jeg allerede er litt varm i trøya. Ellers er småbiting i øreflippene kos. Det samme med mer eller mindre forsiktig kloring oppover ryggen.

 

Når det gjelder suging regner jeg med at det er rimelig individuelt, men er vel et godt tips å konsentrere seg om hodet. Og hold for all del tennene unna. Det er bare vondt.

Lenke til kommentar

Min erfaring når det kommer til jenter og suging/runking er at det rett og slett blir for tamt.. savner mer porno-film-preget aktivitet.. det er faktisk hodet som er mest følsomt og jeg klarer ikke å komme om noen runker selve staken. Og runk hardere/fortere... jeg kan klemme alt jeg har rundt kuken og får ikke vondt, så tviler på at du(eller andre jenter hadde faktisk kan klemme "hardt nok".)

 

Når det kommer til suging; sug harderer, det er faktisk ingen slikkepinne som det sies i Scary Movie, det er en KUK! lek gjerne med skinnet som holder ballene på plass, men IKKE klem på ballene.. da hadde jeg skalla deg ned... :p

Lenke til kommentar

Stemmer jenter, bare bit til! ;)

 

Neida, det jeg kan si med suging er at jeg IKKE liker jenter som tar ordet "Suging" bokstavlig talt! "Sug" forsiktig, det synes jeg er best. Personen over meg er tydligvis ikke enig ;O.

Endret av Skagen
Lenke til kommentar
Jeg lurer på hva dere gutter liker når det gjelder kosing, og alt mulig. Jeg skjønner at det er veldig individuelt, men kunne trengt noen tips til hva noen av dere liker så jeg kan prøve dette ut på kjæresten.

Individuelt er stikkordet.

 

Trenger du tips så hvorfor ikke spørre den det gjelder? Han vet nok mye bedre enn noen her!

Lenke til kommentar

Vet ikke helt hvordan det er å nevne Cathouse, en realityserie fra et horehus i Nevada. Men uansett, der har de de også 'sexundervisning' for både jenter og gutter som ikke er helt sikre på hvordan ting skal gjøres. De tar grundig for seg temaet oralsex. Ellers veldig morsomt å se på alle fetisjene som er ute å går :laugh:

Lenke til kommentar
Jeg lurer på hva dere gutter liker når det gjelder kosing, og alt mulig.

 

[..]

 

For eksempel når dere blir sugd, er det noe som er spesielt godt? å slikke fra ballene og helt opp til penishodet? slikke på ballene?

Liker dere å bli koset med før dere blir sugd, har sex? og hvordan? masasje? hva er godt?

Jeg liker å kose under forspillet. Stryke, kysse, beføle, føle varmen når man ligger inntil hverandre, hudkontakt ... Som regel blir jeg litt stressa hvis hun vil hoppe over dette og ber om å bli pult med det samme. Men noen ganger er det også Ok. Kommer an på hvor kåt jeg er på forhånd. Massasje er deilig. Helst da med massasjeolje eller en eterisk olje. Noen urter kan man blande i oljen og bli veldig kåt av. Som forspill må massasjen gjelde hele kroppen, bortsett fra håret og inni kroppens hulrom. Sistnevnte er det best å bruke andre glidemidler, hvis det trengs.

 

Deilig å bli slikket langs og over hele pikken, og på ballene. Ta gjerne ballesteinene i munnen en og en, men vær forsiktig og ikke sug på dem. Det beste med slik slikking og kosing er at man føler hun liker det hun gjør og vil gjøre det godt for deg.

 

Suging er som regel en del av forspillet, men noen ganger er det godt å bare komme i munnen hennes og bli sugd tom. Jeg liker mest mulig friksjon mot penishodet, og ikke bare leppene hennes når de går opp og ned. Fint om hun kan lukke munnhulen rundt ved å presse tunga fra undersiden, slik at pikken går i taket i munnen også. Det kan dog være litt vanskelig å få til uten å få tennene i veien. Når den er på vei ut er det ekstra godt å føle tunga sveipe over glans og hodet - på undersiden, så oversiden, undersiden, osv. Annenhver gang. Gjerne sug litt hardt, slik at det blir litt vakuum, men ikke så mye at man føler ryggmargen kommer ut av pikken ... he-he. Alt med måte. Men akkurat når jeg kommer er det flott om hun suger litt hardere. Da blir orgasmen kraftigere.

 

Liker dere gutter som oss jenter og bli slikka, kost med på brystvortene?

Jada, bare ikke for fjærlett for da kiler det. He-he. Ellers liker jeg personlig å bli slikket på og rundt penis, innsiden av lårene, øreflippene, halsen, og rundt anus.

 

(stryk det som ikke passer) ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg blir iallfall tendt av følgende:

 

-Kloring på rygg og brystkasse.

-Biting på nippel/øre/hals.

-Slikking på nippel/øre/hals.

-Lyd (Lager du lyd får du gutten til å føle at han gir deg nytelse).

-Pjusking.

-La jenta kle av meg.

-Kysse/slikke hele veien ned fra munn til bokserkant.

 

Når det gjelder selve sugingen er det vel veldig forskjellig fra person til person.

Men i mitt tilfelle så er det disse tingene jeg tender på:

 

-Slikking på ballene er godt, men husk og runk sammtidig, veldig viktig å ha bevegelse hele tiden slik det ikke blir mye døtid, det ødelegger litt følelsen spørr du meg.

-Alltid tendene med at jenta tar den langt ned i halsen (trenger nokk en del øvelse på det).

-Bruk tunga inn i munnen, vansklig og forklare men prøv å rull den rundt penis hodet, og "Deep throat'er" du prøv og pakk den rundt skaftet .

-Jobb med hodet.

-Se meg i øynene.

-Snakk dirty til meg viss du må ta pauser.

-Repiterer meg selv, for denne delen er viktig. Ronk i døtiden!

 

 

Dette er iallfall det som tender meg, men kommer vel ann på person til person...

Lykke til :)

 

Edit:

 

Vet ikke hvordan jeg glemte det viktigeste...

Men hold tenna vekk fra penis, dette gjør virkelig vondt!

Thanks det var alt!

Endret av Jack_Daniels
Lenke til kommentar
...Som regel blir jeg litt stressa hvis hun vil hoppe over dette og ber om å bli pult med det samme. Men noen ganger er det også Ok. Kommer an på hvor kåt jeg er på forhånd. Massasje er deilig. Helst da med massasjeolje eller en eterisk olje.

 

Helt enig! Blir drit-stressa av damer som bare «hopper over» forspillet (som er så jævla viktig), vrenger av seg klærne og hopper på meg som en hvilken som helst rytter/jockey. Joda, av og til er det nødvendlig - alle de gangene vi har vært på fest og går/kryper til køys - og har drømt om å få et «nyp». Bedre DET, enn å sove før det skjer, eller underveis.

 

Men alle de andre gangene: JENTER!!! Forspillet er noe vi gutter elsker! Vi har det slettes ikke travelt! Jeg hater selve sexual-akten, den aktive, fordi:

 

1) Jeg vet at jeg kommer snart - og at det er «over».

2) Jeg blir utrolig trett etter at jeg kommer, klarer ikke å tilfredsstille dame hvis hun ikke har kommet.

3) Jeg kunne ha tenkte meg at dette varer evig!!

 

Det fine med laaaaange forspill:

 

1) Kosen med våte kyss på kropp, kinn, mage og munn.

2) Kosen med å kjenne den stadig kåtere kroppen til motparten.

3) Tid til å leke med/se på undertøyet til partneren din.

4) Tid til å snakke, si sexy ting til hverandre.

 

Osv...osv....

 

For å være helt ærlig, 9/10 ganger gidder jeg ikke noe særlig forspill. Tar så fryktelig lang tid :p

Kose litt, gjøre litt andre ting, kose litt, gjøre litt andre ting, og så er hun god og klar uten at jeg egentlig har gjort så veldig mye. Det er min oppskrift :p

 

Gutter liker at jentene tar litt initativ også. Kan godt være dere vil, men mange nøler litt med å ta initativ til ting. Suging og sånt er noe som må læres over tid, men ta det rolig, husk at du må bruke hendene og tungen også.

 

Og ja, ikke bare hopp rett oppå ham og gi gass, du vil jo gjerne at det skal vare litt lengre enn et par minutter også. :p

Vær myk i bevegelsene og selvsikker på din egen kropp, det tenner gutter. ;)

Lenke til kommentar

Hvorfor ikke bare spørre kjæresten din hva han liker at du gjør? :)

 

Jeg liker ihvertfall at jenta viser at hun har kontroll.

Liker det veldig godt når hun ser opp på meg og smiler.

Når jenta bruker tunga og putter den litt langt inn.

 

 

Jeg for min del er ikke særlig fan av det med balla. Merker ikke noe spesielt med det egentlig, men hun kan jo selvfølgelig få lov til å ta på de. Holder jenta seg til hodet, gjør det jobben for meg.

 

Bruk tunga og mye spytt, gjerne sug litt hardt (unngå tenner) og lag litt vakuum.

For meg funker det veldig godt når jenta sier ''åhh, du har så svær kuk!''

 

(Hu ble sliten av å suge meg ^^)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...