JRL Skrevet 21. mars 2008 Del Skrevet 21. mars 2008 Noen som har noen gode tips til steking av flintstek i en ovn? er en sånn marinert flintstek fra gilde. Hvordan? Hvor lenge? Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 21. mars 2008 Del Skrevet 21. mars 2008 180 grader med grillelementet på. Lenke til kommentar
JRL Skrevet 21. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2008 takk! ca. hvor lenge vil du si den trenger i ovn før den blir klar? Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 22. mars 2008 Del Skrevet 22. mars 2008 Til den er ferdig. Kommer helt an på størrelse, tykkelse osv. Pass godt på den slik at den ikke blir brent i alle fall. Lenke til kommentar
rebjorn Skrevet 9. august 2022 Del Skrevet 9. august 2022 Bump, 14 år senere :-] Fordi denne dukker opp når man søker 'steke flintstek i ovn'. Du kan behandle den f.eks som en kotelett. Om den ikke passer i panna så kan du bare dele den opp i stykker. Man freser den på høy varme, et par minutter på begge sider. Kjøtt skal selvsagt være saltet/krydret på forhånd. Et par minutter på høy varme på hver side, så tar man pannen av og dekker over pannen. Kjøttet etterstekes i noen minutter, og man unngår at det blir tørt om dette gjøres riktig. Tenk litt at man bruker ikke mere tid enn at kjøttet kanskje er litegranne rosa inni idet man fjerner panna fra varmen. Igjen - kjøttet etterstekes så under lokk/dekke litt. Ettersteking/koking er en greie med all mat, forresten. Velkommen til 2022, nå vet vi bedre! Her er forresten et bilde av en søt katt: 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå