Gå til innhold

flintstek i ovn?


JRL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 14 år senere...

Bump, 14 år senere :-]

Fordi denne dukker opp når man søker 'steke flintstek i ovn'.

Du kan behandle den f.eks som en kotelett. Om den ikke passer i panna så kan du bare dele den opp i stykker. Man freser den på høy varme, et par minutter på begge sider. Kjøtt skal selvsagt være saltet/krydret på forhånd. Et par minutter på høy varme på hver side, så tar man pannen av og dekker over pannen. Kjøttet etterstekes i noen minutter, og man unngår at det blir tørt om dette gjøres riktig. Tenk litt at man bruker ikke mere tid enn at kjøttet kanskje er litegranne rosa inni idet man fjerner panna fra varmen. Igjen - kjøttet etterstekes så under lokk/dekke litt. Ettersteking/koking er en greie med all mat, forresten. Velkommen til 2022, nå vet vi bedre!

Her er forresten et bilde av en søt katt:

 

Katt_teppe.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...