Gå til innhold

Første portrett. Overview in the sand.


ZoDz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er nok en dårlig kommentar, menmen:

Jeg er nokså enig med Cruel her.

 

Med den hvite genseren tar jeg ikke helt tittelen på bildet.

Gitt en svart genser/kappe med hette så ville vel gjerne tittelen "Assassin" vært bedre.

 

Det er ingenting i bildet som tilsier at han har en morderisk hensikt, så dermed passer ikke tittel/bilde/uttrykk overens.

 

Mvh,

Beej80

Lenke til kommentar

Har du endret tittelen? Jeg så at det lå den tråd med "assassin-et-eller-annet" i bildekritikken tidligere, men kom ikke så langt at jeg fikk sett på den. Kommentarene over angående den hvite genseren er vel kanskje knyttet til "assassin" tittelen, hvis ikke, forstår jeg overhodet ikke hva de mener. Uten genseren ville dette bildet overhodet ikke fungert, det ville bare blitt en grå-brun masse. Genseren rammer inn ansiktet og skiller det bra ut fra bakgrunnen.

 

Som første forsøk på portrett vil jeg kvalifisere dette som godkjent og vel så det...

Lenke til kommentar
Sant det. Mitt aller første seriøse "portrett" bilde, kom ikke på noe tittel så jeg tok det førte som slo meg. Endra tittel.

Hehe. hadde litt dårlig tid. Så det ble en utrolig dårlig tittel til å starte med^^ Takker for kritikker. Var morsomt med portrett fotografering, skal fortsette videre med det her ja.

Lenke til kommentar

Det forklarer en del om den kritikken du fikk før jeg kastet meg på. Jeg forstod ingenting av det de første skrev, men nå er det klart som dagen. Jeg synes forøvrig det var en litt på kanten tittel, i og med at den insinuerer at en sympatisk utseende mørk mann kan være en snikmorder. Xenofobi har vi nok av. Når det er sagt så tror jeg overhodet ikke at du er xenofob, og at det er det som er grunnen til at du har byttet tittel, ikke for å tekkes de som kritiserte genseren. Takk for at du forandret tittelen.

Lenke til kommentar

Hehe, ikke at jeg vet hva en xenofob er :p Men jeg er ikke en rasist siden jeg da er halvt utlending selv. Jeg synes bare at han fikk et utrolig kult blikk, og når jeg da la på effektene så fikk det han til å se litt sånn snikmorder aktig ut. Grunnen til at jeg skifta tittel er jo fordi det var en dummeste tittelen ever.

Lenke til kommentar

Jeg kan forstå det, men i dette tilfellet utgjør genseren et interessant grafisk element i et ellers monotont uttrykk. Hvis du frigjør deg litt fra studiotankegangen så skjønner du sikkert hva jeg mener, cruel.

 

Det er klart at jordfarger og duse valører passer best i et portrett der bakgrunnen er slik. Selv brukte jeg alltid jordfarget blazer den tiden jeg jobbet i TV, men dette er ikke det samme. Dette er et forsøk på å ta et annerledes portrett. Veldig annerledes og radikal kan man ikke kalle vinkelen, men med genserens voldsomme inntrykk så blir uttrykket helt annerledes, og dermed sliter bildet seg løs fra det å være "bare" et portrett.

Lenke til kommentar

Jeg synes stripene i genseren understreker "virvelen" som armene danner, et mønster man også finner igjen i sanden i bakgrunnen. Synes det funket bra, det gir en slags følelse av bevegelse. Et veldig dynamisk bilde. Hadde genseren vært helt hvit, tror jeg at jeg hadde vært enig i at den forstyrret.

 

Fint at du skiftet assassin-tittelen. Skulle det funket måtte du hatt en skumlere posering, og kanskje helst et antrekk som lignet mer på noe fra Midtøsten anno 1090 eller noe. Det hadde sikkert uansett blitt ganske harry på en dataspillaktig måte.

 

-si

Lenke til kommentar

Art by accident er også art! Om man ikke var bevisst på det i utgangspunktet, så kan man jo bli det etterpå. Jeg ser nesten alltid ting i mine bilder som jeg ikke så når jeg tok dem. Det betyr selvsagt at jeg ikke er så flink å se motiver, men det er jo sånn man lærer.

 

De kalte det hashassin på den tiden ja. Jeg så for meg en assanssins creed -lignende scene.

 

-si

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...