Gå til innhold

Åssent surround annlegg skal jeg kjøpe?


Anbefalte innlegg

Har lyst på surround for å få litt bedre spill og film opplevelse. Anlegget vil bli stående i et 8-10 kvm(rask øyemåling) rom, men jeg kommer nok til å flytte det og meg til et større sted etterhvert så det er greit å kjøpe noe som vil duge i et større rom med en gang. Vet ikke eksakt hvor mye jeg er villig til å legge i dette men rundt 5000kr+/- en tusenlapp eller to ;) kommer ann på kvalitetsforskjellen man kan få innenfor prisklassen.

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var jo billig...Lest litt rundt på forumet og dynavoice F6 er en gjenganger så jeg regner med at det er bra.

Men hvor bra? Kan det måle opp mot anlegg opp i 5k klassen? Pluss for at de er svarte da for da står de til stil med tven min.

Lenke til kommentar

Et anlegg er ikke bare høyttalere, det er også forsterker ;)

Og du må fort opp i et par tusenlapper for en relativt kapabel surroundforsterker.

 

For tiden har du NAD T744 som er et kupp! Husker ikke hva den kosta før, men jeg tror det var 3700kr. Og NAD gir til vanlig mye for pengene, så til redusert pris har du der et veldig godt kjøp. Plenty med krefter!

 

Nå er du oppe i nesten 6000 inklusive frakt, og på sikt bør du vurdere å skaffe deg en subwoofer, for å få den virkelige godfølelsen ;)

 

Bedra anlegg får du nok ikke for pengene i dag tror jeg, ikke om du vil ha litt kvalitet på musikken.

Lenke til kommentar

Vel, 8 tommeren vil nok ikke være noe i forhold til 10 tommeren, men er sikkert nok for å få en relativt god bassgjengivelse i et midels stort "gutterom".

Det vil uansett låte bedre enn de subbene som følger med de aller fleste hjemmekino-pakker fra "super'n" ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bumper den opp igjen for jeg får ikke bestemt meg helt her. Det virker som opp den pakka(Dynavoice) har gått litt opp i pris. Sånn ca en 1000lapp eller noe. Er det fortsatt det beste kjøpet man kan få for de pengene?Har kjøpt den NAD reciveren så må ha noe som passer til den.

Lenke til kommentar

Jeg vet at F6 i pianolakk har steget opp til det som var normalt prisnivå, for de hadde redusert prisen på de til jul eller noe, og bare fortsatt med den prisen. (jula varer helt til påske ... :p)

C4 og S4 har jeg ikke fulgt med på, så de kan jeg ikke si noe om.

Men hva spiller det for slags rolle for deg når pakkeprisen er den samme?

Lenke til kommentar

Du har nok rett. Jeg tar å bestiller den pakka og blir ferdig med det. Hvis den er så god som folk skal ha det til så blir jeg ikke skuffa i alle fall. Det var gull å få den NADen til kampanjepris ihvertfall. Når jeg var på HIFIKlubben så sa de at den kosta egentlig firetusenognoe.

 

Takk for all hjelp :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har selv tenkt å kjøpe Dynavoice F6-pakken, inkl 10" sub som i linken under.

 

http://surround.no/product/6280/6284/43539..._subwoofer.html

 

Samtidig stikk jeg på HiFI-klubben og plukker opp NAD'en. Det eneste som er litt surt med forsterkeren er at den ikke har HDMI inn/ut. Jeg har nemlig tenkt å koble alt til PS3'en, og alternativet som jeg ser er å kjøre lyden optisk. Blir det en demper på opplevelsen ihht spill og film? Noen som har tips angående andre forsterkere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...