Gå til innhold

Hvilken webshop er den enkleste og hurtigste?


Thomas2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har handla hos Multicom, Komplett, PS Data, Databutikken og ITbutikken flere ganger. Har også handla hos noen andre noen ganger, men for lite til virkelig å ha et inntrykk av leveringstid.

 

Må si at alle de nevnte butikkene har jeg god erfaring med, men PS Data er uten tvil min favoritt.

 

Prisene pleier å være veldig gode, billig frakt med visa, veldig god service og leveringstiden fra PS Data til meg er 1 dag så bestiller jeg på mandag har jeg varen på tirsdag. Nå skal det nevnes at jeg bor i Kristiansand så Posten kjører varen rett fra Arendal til postkontoret mitt og ikke innom hovedsentralen i Oslo.

Lenke til kommentar

Komplett er bra, raske og rimelige. Flexi-data er og bra, generelt billigere enn Komplett men senere. De har lite på lager, varene er tilgjengelig står det i listene. Dermed er leveringstiden noe lenger. PSdata er også bra og billig, ikke så kjappe som Komplett. Det er de butikkene jeg har erfaring med.

Lenke til kommentar

Jeg har aldri likt vareutvalget hos PSdata, det er rett og slett ikke så stort som jeg ønsker. De har for eksempel elendig utvalg av hovedkort og minne.

Har selv handlet på PSdata, eneste som gjør at jeg går til komplett før de er vareutvalget. Komplett har rett og slett et godt utvalg av varer, gode priser, rask leveringtid og bra service.

Lenke til kommentar

Hehehe,vet det er mange som kanskje er uenige, men PCutstyr har altid behandlet meg VELDIG :p bra som kunde, synes de alltid bruker 1 dag mindre enn komplett på levering oxo. Men komplett er oxo veeeldig bra.

 

Er begge shoppene i slekt, pcutstyr mistenker jeg for å være et lavpris søsterselskap eller noe? Noe ala Elkjøp og Lefdal....bare bedre of course :lol: Pcutstyr bruker iallefall norkom som service, ligger sikkert under norkom oxo......

 

Psdata er kjappe de og, men er enig om det som ble sagt om varesortimentet....det er ikke SÅ bra da....

Lenke til kommentar
Hehehe,vet det er mange som kanskje er uenige, men PCutstyr har altid behandlet meg VELDIG :p  bra som kunde, synes de alltid bruker 1 dag mindre enn komplett på levering oxo. Men komplett er oxo veeeldig bra.

 

Er begge shoppene i slekt, pcutstyr mistenker jeg for å være et lavpris søsterselskap eller noe? Noe ala Elkjøp og Lefdal....bare bedre of course :lol: Pcutstyr bruker iallefall norkom som service, ligger sikkert under norkom oxo......

Nei, PCUtstyr er ikke eid av Komplett. Det vet jeg med sikkerhet, siden jeg vet hvem eieren er. Men de kjøper fra Norek, som mange andre forhandlere, og har dermed det samme vareutvalget som Komplett.

Lenke til kommentar

Har bestandig handlet på komplett/psdata, men nå i det siste(året) har jeg benyttet meg mye av andre, slik som Databutikken. Av og til ser jeg på prisforskjell, andre ganger kommer utfallet på hvem som har fått inn en komponent først.

 

Men i det (aller)siste har jeg benyttet meg av Mamoz Data som holder til her i Trondheim, meget konkurransedyktige priser og top notch service. Det å ringe dem er en fornøylse, siden de virker like interresert i å prate data som meg :p

 

Nå håper jeg bare de får inn mitt Gigabyte SINXP 1394 kort snart.. 8)

 

________________

Peace out - Dope in

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...