Gå til innhold

Hjelp med Photoshop cs3


square

Anbefalte innlegg

Hallo , lastet ned prøve versjonen av Photoshop cs3 igår. Men når jeg skal åpne den så kommer det bare en nedlastnings greie. Jeg laster ned og prøver på nytt. Men da kommer det igjen :s Noen som vet hva jeg gjør feil? Eller om det kanskje ikke går til Vista home Basic? :p

 

 

- Takker for svar. Mvh: square

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nedlasting? Fila du laster ned er eit komprimert arkiv (liknande ZIP-filer), og når du køyrer den vil den verte pakka ut til mappa du spesifiserer. Etter at utpakkinga er ferdig vil sjølve installasjonen starte.

Jammen .. jeg har gjort det 3 ganger :S ?

Lenke til kommentar

No er eg litt treig, men eg forstår ikkje heilt kva som kan vere problemet ditt. Kva du har gjort tre gonger? Det skal berre vere å trykke Next eller OK o.l. heile vegen. Og igjen, det som starter når du køyrer fila du lasta ned er ein utpakkingsprosess. Sjølve installasjonsprosessen starter fyrst etter dette.

 

Redigert: Skjermskot av denne nedlastingsgreia du snakker om?

Endret av Torbjørn T.
Lenke til kommentar

Eg forstår ærleg talt ikkje kva som skjer hjå deg, det skal ikkje kome noko spørsmål om nedlasting. Har gjort det før, men eg prøvde no igjen – har Vista Home Premium. Lasta ned PS frå denne sida, valgte engelsk for Windows. Når eg opna den fila, som heiter ADBEPHSPCS3_WWE.exe, får eg opp dette vindauget:

post-21406-1205537770_thumb.png

 

Trykker Neste, og når den har arbeida ferdig kjem dette opp:

post-21406-1205537809_thumb.png

 

Trykker Fullfør, og sjølve installasjonen starter, som ser slik ut:

post-21406-1205537838_thumb.png

 

So er det berre å trykke seg gjennom installsjonen. Når den er ferdig vil du få spørsmål om å starte på nytt. Snarveg til å starte Photoshop vil du finne på startmenyen, under Alle programmer. Du starter ikkje PS ved å opne fila du lasta ned, då starter du sjølvsagt berre installsjonen igjen.

Lenke til kommentar
Finner du Photoshop i Start-menyen under Programmer? Jeg tipper den ligger under Programmer - Adobe - Photoshop CS3 - og så en snarvei for å starte programmet. :)

 

Edit: Ble slått på målstreken av Torbjørn.

hmm.. Jeg finner 3 valg : Abode Bridge cs3, Adobe Device Sentral cs3 og Adobe ExtendedScript Toolkit 2 . Er det en av dem?

Lenke til kommentar
Nei, den heiter Photoshop CS3. Merkeleg at den ikkje er der, ein kunne tru at installasjonen ikkje var komplett ... Prøv å sjå i mappa C:\Programfiler\Adobe\Adobe Photoshop CS3, og sjå om du finn ei fil som heiter Photoshop.exe. Dobbeltklikk på den, og programmet skal starte.

Finner den ikke der :s Kommer Photoshop cs3 Program

Trykker på den men det er en nedlastnings greie

Lenke til kommentar

Her:

 

Nr.1 http://i275.photobucket.com/albums/jj294/d...l9/Utennavn.jpg Det er den jeg trykker på. Da starter selveste nedlastningen.

 

 

Nr.2 http://i275.photobucket.com/albums/jj294/d...erkul9/pic2.jpg Dette kommer opp da jeg trykker på: Photoshop cs3 Setup

 

 

Nr.3 http://i275.photobucket.com/albums/jj294/d...erkul9/pic3.jpg Etter det kommer dette.

 

 

Nr.4 http://i275.photobucket.com/albums/jj294/d...erkul9/pic4.jpg Står hva som bli innstalert og ikke.

 

 

Nr.5 http://i275.photobucket.com/albums/jj294/d...erkul9/pic5.jpg Innstaleringa :p .. Og nå laster den ned. (Det går treigt)

Endret av square
Lenke til kommentar
Innstaleringa :p .. Og nå laster den ned. (Det går treigt)
Den laster ikkje ned, den installerer programmet. Etter at den prosessen er ferdig vil det til vanleg verte lagt snarvegar til sjølve Photoshop på startmenyen og (trur eg) skrivebordet.

 

snarvei for å starte programmet vil dukke opp under Start-meny - Programmer - Adobe når nedlastingen og installasjonen er ferdig.
Ingen undermappe, snarvegane vert lagt direkte under Alle programmer. Endret av Torbjørn T.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...