Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor jeg syns hun ser forferdelig ut? Vel, for det første så ser hun ut som en ape fra et tropisk/subtropisk klima. For å være litt konstruktiv vil jeg da påpeke at det gjelder den særdeles rare, klumpete nesen, den rare formen på brynene og den veldig brede munnen med stor underleppe. Jeg syns dette gir henne et veldig maskulint (og apeaktig) preg.

 

Når det gjelder kroppen er det vanskelig å si, da det virker som om de fleste slike bilder er photoshoppet til helvete. Men på det første bildet ser hun direkte anoretisk ut. Jeg liker tynne (veldig tynne) jenter/damer, men det var noe helt merkelig med akkurat dette bildet. Overraskende at ingen andre har påpekt det. På skuldrene stikker beina ut, tilsvarende på brystet, håndleddene etc. Nå innrømmer jeg lett at jeg sikkert har postet jenter som er tilsvarende tynne, men som sagt, det er noe med akkurat det bildet der som gir meg en følelse av vemmelse.

 

På det andre bildet ser det ut som om hun ikke har hofter. Jeg personlig er fan av smal midje i kontrast mot brede hofter. Der ser hun ut som en pinne. Undetøyet var svært lite flatterende. Slikt gjør at selv de tynneste jenter får håndtak. Jeg liker undertøy som former seg mer etter kroppen. Gjerne blonder og slikt.

 

På det siste bildet ser hun helt vanlig ut. Ingenting spesielt i det hele tatt.

 

Takk for meg.

Endret av Zerda
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Enig, satt og stusset over det første bildet selv. Alt av bein i skulderpartiet og oppover stikker jo ut. Jeg får vondt av og se på, ser bare for meg at dem knekker. Nesten som å se et øye blir kuttet opp.

 

Lurer på hva din neste avatar blir.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...