Gå til innhold

Perfekt kropp eller?


Pinup

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, Blåbær. Forskjell på å være slank og tynn. Sykelig tynn. Noe de fleste burde se.

Uansett, disse er ikke sunne og friske. For å ha ideal kroppen burde man være sunn, frisk, holde seg i fysisk aktivitet og spise riktig. Og det vet vi alle at Thinspo-jentene ikke gjør.

 

Jenta i speilet er ikke så verst. Men hadde hun trent litt mer hadde det blitt toppers.

Lenke til kommentar
Man trenger faktisk ikke å være normal eller undervektig for å ha anorexia nervose da! Det er psykisk forstyrrelse, er ikke sikkert du er sånn 60 kg når du utvikler sykdommen heller! Og du sier de skryter, det er helt feil. De har et forvrengt bilde av seg selv, og setter mål fordi de tror de er fet. du kan ikke komme å si de skryter når de ikke ser noe annet! Selvfølgelig blir de glad når et ben popper ut!

Jeg vet at det er psykisk. Jeg bare syns det er feil å hente inspirasjon fra noen som ja, rett og slett er syke i hodet.

De skryter av hverandres ben og knokler, jeg syns ikke det er noe bedre.

Lenke til kommentar
Ja men så har nå vi alle ulike syn på hva vi synes er fint! Kanskje jeg er syk i hodet selv? Kanskje jeg ikke greier å kontrollere det? Noe imot det? Kall meg gjerne en psyko men du har alltids et problem selv!

Så, så - Slapp av. Det er ingen som kommer med et angrep på deg, så du trenger ikke reise bust. Det blir bare sagt at det er ikke forferdelig sunt å se på ProAna-sider som veien til en slankere kropp, og ikke akkurat ideelt å utvikle anoreksi for å gå ned i vekt.

 

Men du skal ha cred for å ikke argumentere med at det er "en livsstil, ikke en psykdom".

Endret av bazukh
Lenke til kommentar
Mhm lillegutt.. 1 av 5 menn har anorexia nervosa, det går an at jeg er en av den vet du.

Høres usannsynlig ut, men tanke på at "totalt i befolkningen regner vi med at 1-2% har anoreksi."

 

http://www.pasienthandboka.no/default.asp?...documentid=9284

 

Og 90% av de, la oss si 1,5%, er kvinner. Så, 0,15% av alle menn lider av det. 1 av 667, altså. Ja, ja. Du var ikke SÅ langt unna.

Endret av Skarstard
Lenke til kommentar
Mhm lillegutt.. 1 av 5 menn har anorexia nervosa, det går an at jeg er en av den vet du. 1 mill i hele verden av menn/gutter har anorexi, 6 eller det var 9 millioner kvinner/jenter har det.

Vel, det er sånn ca et par prosent av befolkningen som har anoreksi, og 90% er kvinner. Da kan du vel lett skjønne tankegangen min. Av en eller annen grunn heller jeg mot det alternativet med størst sannsynlighet.

 

 

Men dette blir off topic. Poenget var at du ikke skal ta sånn på vei fordi noen poengterer at spiseforstyrrelser ikke er en sunn måte å gå ned i vekt/få en "bedre" kropp på.

Endret av bazukh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...