Gå til innhold

Kulturo: Trailer: Iron Man (3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Så veldig bra ut, men hvorfor avslører trailerene så mye? :(

 

Nå regner de nok med at folka kjenner til historien til IronMan siden det er et temmelig gammel tegneserie, og dessuten vil nok 90% av folka som ser den ha lest om han og kjenner til hva som skjer i filmen siden den følger veldig bra skapelsen av IronMan.

 

Men for de som ikke kjenner til han, må de nesten legge opp historien fortløpende i traileren for å lokke til seg andre seere enn bare fans. En mann i et "Iron" drakt trekker nok ikke mangen uten at de fatter hva det dreier seg om.

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Dette blir en blanding av Transformers og Independence Day, med et innslag av awesome. Jeg har ingen tro på at denne blir Ghost Rider-harry, denne virker til å ha mye mer selvironi, samt en mye, MYE dyktigere regissør. Dette er Batman Begins med humor, Transformers med ståkuk og testosteronet til King Leonidas i en herlig smørje av det Neill Cumpston ville kalt "ass kicking that kicks ass that, while said ass is getting kicked, is kicking yet more ass that’s hitting someone’s balls with a hammer made of ice but the ice is frozen whiskey."

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...