Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Jeg føler irriterende og ekkel gynging....


TSP

Anbefalte innlegg

Hei. Dette synes jeg er veldig mystisk og ekkelt. Når jeg våknet nå nettopp la jeg etter en merke til to ting, jeg var veldig stiv (hadde gym i går) og jeg merket at jeg "gynget". Det var vel 3 gyngninger med en intervall på 2-3 sekunder og i grunnen en ganske forsiktig gynging. Som om sengen gynget, men det var ingen lyd til gyngingen. Jeg var rask til å flytte meg til sofaen, simpelthen fordi det var så ubehagelig. I starten merket jeg ikke noe på sofaenm, men etter 7-10 sekunder kom det, jeg flyttet meg inn i sengen igjen men gyngingen bare fortsetter! Jeg har ikke merket noe når jeg har gått rundt omkirng, mne det har ikke vært mye heller. I sengen på starten merket jeg gyngingen som "stabil", men nå virker det som om gyngingen kommer og går, ikke like stabil, den oppleves hvertfall ikke stabil, kanskje fordi jeg irriterer meg over det, sytnes det er ekkelt og i grunn bare venter i frustrasjon på neste gang. Akkurat nå kjennes det som om jeg gynger, mne det gjør jeg nok ikke, men det føles slik og det er usedvanlig irriterende!

 

Jeg kan ikke finne noen logiske forklaringer på hvorfr jeg plutselig "gynger", hjertet virker å bevege seg som normalt. Kanskje merkerlig, men kan det være et tegn på noe?

 

Jeg kan ikke si at jeg føler meg svimmel.

 

Redigert: Har ikke merket det på en stund nå. Kanskje jeg drømte noe i natt og det satt igjen eller noe :wee:

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplever noe av det samme innimellom, bare at det kjennes ut som om noen løfter senga/sofaen jeg ligger på og snurrer den rundt, opp og ned og rundt omkring.

Men hvorfor aner jeg faktisk ikke. Har alltid trodd at det hadde noe med om hjernen fikk nok oksygen eller noe slikt, for det skjer som regel når jeg er veldig sliten.

Lenke til kommentar

Kommer dette i forbindelse med oppstiging fra liggende stilling til oppreist sittende/stående stilling? Ofte kan man oppleve en form for svimmelhet når man reiser seg opp fra sengen, sofaen eller liknende, noe som kan tyde på et blodtrykksfall. En annen årsak kan være forstyrrelser i balanseorganet som kan forårsakes av bevegelse av hodet, eller gjerne forekommer etter en forkjølelse eller liknende og varer fra omlag en uke til noen ukers tid. Dersom noen opplever sterk svimmelhet vil jeg råde folk til å få tatt en legesjekk (Gjerne med en nevrologisk sjekk i tilleg) slik at man er sikker på at årsaken ikke skylles alvorlige årsaker som hjerneblødning eller slag.

 

Mer om lavt blodtrykk og blodtrykksfall kan en lese om her: http://www.lommelegen.no/php/art.php?id=321069

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...