Gå til innhold

XP?


CPU

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folk i forumet her vil garantert si Win2K eller Win98SE...

 

Greie nok disse, men jeg ville holdt en knapp på WinXP - den har stabiliteten til Win2K og kompabiliteten til Win98SE (riktignok hvis spillene som skal spilles ikke er for gamle, f.eks. DOS-spill)

 

Har du nok HD-plass eller teknisk kompetanse/tålmodighet til overs, vil jeg anbefale en dual-boot løsning med de to førstnevnte OSene. Skal du gå for Win2K/XP bør du helst ha 256 MB RAM eller mer med tanke på spillene som skal spilles.

 

Men XP blir bare bedre og bedre etterhvert som tiden går...personlig så vil jeg aldri gå tilbake til Win98 eller Win2K.

Lenke til kommentar

Win2K er definitivt ikke det beste OS'et for spilling! Win98SE er langt raskere på spill.. dvs. at du får høyere FPS! Men 98SE er uansett et VELDIG sucky styresystem som mangler det meste! Hold deg unna. Det du bør satse på er WinXP. Det er nesten Win2K bare at det er en del raskere i spill! Og husk at det er fullt mulig å skru av det baby-utseende.. :smile:

Lenke til kommentar

Selv kjører jeg vha StyleXP (www.tgtsoft.com) et Windows .NET-utseende som ser skikkelig rått ut...

 

Med WindowBlinds (www.windowblinds.net) kan man endre utseendet til XP ganske radikalt, med utseendet til både MacOS, OS/2, BeOS, og til og med Windows 3.11!

 

[ Denne Melding var redigert av: EviLEddiE på 2002-01-10 14:11 ]

Lenke til kommentar

Jeg kan si det så enkelt:

 

Windows 98: Raskt

Windows 2000: Stabilt

Windows XP: Stabilt og Raskt

 

Dette forutsetter at du har en ganske ok pc. Minimum 600-750 mhz, og 256 mb RAM. Hvis du har under dette vil PC-en ikke gå så veldig smooth.

 

En kompis av meg har en overklokket celeron 300 overklokket til 450 (Den ubeseirede mesteren) og han kjører XP. Han har 384 MB RAM, og han kjører dette ganske ok. Så jeg ville egentlig ha kjørt Windows XP uansett hvilket spec du har. Foruten at du har en pentium II 200 mhz. :grin:

 

Jeg har AMD ThunderBird 1ghz og 512 MB RAM, og XP funker meget flott. Det er stabilt og raskere enn win98 og w2k.

 

Men merk deg dette, enkelte Windows 98 versjoner støtter ikke 512 MB RAM eller mer. (Hvertfall ikke på mi maskin)

Lenke til kommentar

Om du vil ha ett "lett" os så er jo win 9x ett veldig bra alternativ. men, her må du basere deg på ett veldig ustabilt system som må restartes opp til flere ganger pr dag. Windows ME er ganske greit da. Er litt nyere, men jeg har fått en del feilmeldinger også er minnefeilen veldig plagsom på LAN. Da går det tregt. Windows 2000 er veldig bra om du bare skal bruke os'et til skriving osv, men til spill er det ikke noe spesielt.

Jeg kjører Win XP Pro Norsk og er veldig fornøyd med det. Oppetid på over 1 uke og 2 dager nå :smile: Om noe låser seg, så har du den suverene oppgavebehandlingen som i win 2k, men denne er litt bedre i xp. så jeg er veldig fornøyd og anbefaler det på det sterkeste. Win XP er faktisk veldig raskt i oppstart også. Litt værre er det når du skal slå av maskina da, uten å ha avslutta programmer, Da brukes det veldig lang tid. men, jaja :smile: ikke alt er perfekt. Ikke engang fra MS ;P Heh

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...