Gå til innhold

Chess = SMS til 48 øre!!!!!!!!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
bra tilbud det, men det forutsetter at du bruker mobilen mye for å rettferdiggjøre en månedspris på godt over 100 kr,- jeg bruker ihvertfall ikke min mobil så mye. skulle ønske chess hadde lansert et kontantkort.

De har da et abonnomang som koster 9 kr pr. mnd, og de vil jeg ikke kalle mye.. Og JA jeg vet at det ikke er 48 øre pr. sms på den...

Lenke til kommentar

Chess har en verveordning gjennom et annet selskap. Jeg er medlem der, det er bare å inrømme. Men jeg hadde ikke vært med på noe liknende for andre selskaper, som f. eks Netcom. Jeg ble først kunde - SÅ ble jeg medlem av verveprogrammet - som jeg forresten oppfordrer alle til å bli, du får 2-8% provisjon av det kunden ringer for HVER MÅNED i provisjon.

 

Men jeg snakket først varmt om selskapet UTEN å få penger for det. Det er greit å ærlig kunne snakke positivt om noe samtidig som at du bygger deg opp en fast månedsinntekt på det. Husk at det omsettes for 67,5 mrd kroner hvert år i telemarkedet, og det er skikkelig gøy å kunne ta del i dette samtidig som at du kun har fornøyde kunder. Venner av meg har kommet og takket meg fordi jeg anbefalte dem Chess.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QqZexW9o
:lol::lol:

 

Verve link så det holder :lol:

 

Det er hos Teletopia det er vervekrav. Ikke hos Chess. Jeg er selv en veldig fornøyd Chess-kunde som kan snakke varmt om selskapet, uten at jeg på noen som helst måte får betalt for det. :)

 

 

Ædda bædda :p

 

Jeg så linken til ander og har hørt om det før. Derfor sa jeg at han linker til en verve side som han får "kunder" på

Lenke til kommentar

Jeg kjenner ikke til den verveordningen. Mulig de har det, men på hjemmesidene deres står det ingenting om det, og du må heller ikke verve noen for å få de gode vilkårene som står på hjemmesida.

 

Ergo: Intet krav om verving - du får gode vilkår bare ved å være vanlig kunde.

 

Ædda bædda! ;)

Lenke til kommentar
Chess har en verveordning gjennom et annet selskap.

Hvilket selskap?

 

Forbrukernett (www.fbnett.com).

 

Dette er ikke en vanlig verveordning, men nettverksmarkedsføring. Om du ønsker å bli representant for FBNett kan jeg hjelpe deg. Les gjerne mer om dette i noen av mine andre innlegg.

Lenke til kommentar
@Ander

 

Jeg finner ingenting annet om dette i forumet. (?)

og www.fbnett.no er ikke akkurat så informativt heller.

 

Hva er dette for noe egentlig?

Man kan tjene penger ved å markedsføre for iqtele og chess?

 

www.fbnett.no er portalen for oss representanter, vi kan her sjekke hvor mye vi har tjent. FBNett er et nettverksmarkedsføringselskap som har valgt å jobbe med telekommunikasjon. Det er vel ikke så rart i og med at det finnes 3,8 millioner mobilkunder i Norge i dag, det omsettes også for 67,5 mrd nkr. hvert år i Norge i denne bransjen.

 

Svaret på det siste spørsmålet er devinitivt JA. Det er vel ikke så mye penger å tjene på IQTele, her får vi 70 kroner pr. nye kunde, men Chess gir provisjon av det kunden betaler i regning HVER MÅNED (dvs selg en gang, motta penger så lenge tjenesten er i bruk) og da er det klart at det er mulig å tjene gode penger. at dette er et nettverk gjør ikke akkurat inntektspotensialet lavere.

 

Hvis du vil kan jeg godt gå grundig gjennom det med deg, men vi må da ta det via mail. Min e-post adresse er [email protected].

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...